Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

.........................................................................................

Son düzenleme:
Kırdıysam kusura bakma bu forumda samimi bir ortam olduğu için böyle yazıyorum. Uzun süredir dikkat ediyorum mesaj içerikleri o kadar bozuk ki. Çoğu kişiye bunu söylüyorum...

evet çok samımı bir forum ben braz fazla alınganım sanırım neyse ...

herkes konuyu başka tarafa çekiyor !! farkındayım amacım konu saptırmak deildi sadece söledim LÜTFEN kırıcı olmayalım...

kırıcı birşey yazmadım ki, sadece alakası olmadığını söyledim. yanlış anlaşıldıysam ben de özür dilerim..

kırıcı birşey yazmadım ki, sadece alakası olmadığını söyledim. yanlış anlaşıldıysam ben de özür dilerim..

teşekkür ederim 2 kelıme yazdım diye o kadar çok şey yazılmış kı sinirden elim ayagım tıtredı ... yalnış anlaşılacagını bılseydım yazmazdım bnde senden özür dilerim

BENCEDE EGRI OTURUP DOGRU KONUSUP MANTIKLI SEYLER YAZMAK EN IYISI O ZAMAN KIMSEDE KIRILMAZ DARILMAZ KONUDA BASKA YERLERE GITMEZ...BIRI DIYOR ELMA OBURU DIYOR ARMUT:))

teşekkür ederim 2 kelıme yazdım diye o kadar çok şey yazılmış kı sinirden elim ayagım tıtredı ... yalnış anlaşılacagını bılseydım yazmazdım bnde senden özür dilerim

amaan şu kadarcık şeyle el ayak titretme şekerim.. burda fikir alışverişinde bulunuyoruz, medeni insanlar olarak farklı fikirleri de aramızda tartışacağız tabi, bunlara takılma. bak sonuçta anlaşıp gülüp geçiyoruz önemli olan bu :)

:) aynen öle çok fazla asabıyım ve takıntılıyım ondan sanırım neyse:))

konu 100 sayfayi gectigi icin okumak zor oluyor, biliyorum, o yuzden bastan beri takip etmemis arkadaslarin yorumlarina da kisaca cevap vermeye calisiyorum, konunun dinle ya da aile terbiyesiyle ilgisi yok, kisisel baska bir problemden kaynaklandigi muhakkak. bakis acisi, yavastan alma istedi, cinsel problem ya da farkli cinsel tercih belki ama kesinlikle din / aile durumu degil.

insanlar farkli farkli dusunebilir, bir konu uzerinde tartisan ya da fikir yuruten bir toplulugun dikkat etmesi gereken, birbirine saygisizlik yapmadan, her fikre katilmasa da saldirmadan konusabilmek bence. o yuzden bu topik altinda birbirlerine ya da bana satasan, tartisir modda elestiren ve birbirine darilan insanlar gordugum zaman uzuluyorum.

Bana vakit ayiran ve yardimci olmak icin yorumlarini esirgemeyen herkese cok tesekkur ediyorum, Turkce`miz icin endiselenen Dranas`i da cok iyi anliyor, fikrini paylasiyor ve boyle birini tanidigim icin sansli oldugumu dusundugumu bilmesini istiyorum.

miska keşke dün akşam gittikleri hastaneyi arayıp bi sorsaydın .en azından doğruyu söyleyip söylemediğini anlardın.

Evet bu hiç aklıma gelmemişti. Gittikleri hastaneyi biliyorsan arayıp bilgi alabilirsin. :26:

yok hayatim, bilmiyorum.. bi de ben sevmem ki oyle seyler yapmayi, onemli olan onun ne yaptigi degil zaten, bana nasil hissettirdigi... bu adam bana 1-2 hafta icinde ipini cekme istegi hissettiryor sadece :)))

yok hayatim, bilmiyorum.. bi de ben sevmem ki oyle seyler yapmayi, onemli olan onun ne yaptigi degil zaten, bana nasil hissettirdigi... bu adam bana 1-2 hafta icinde ipini cekme istegi hissettiryor sadece :)))

artık bencede yarınki seyahatin sonunda ya herro ya merro de (gerci ben tam olarak bununda ne anlama geldiğini çözemedim ama de işte) oda ankasın bu iş böle kacarak acık davramnayarak olmıcak die daha nekadar idare edebilirki seni böle bigün gelipte gercekten patlayacağını hiç mi hesap etmiyo bu adam

herro merro yani ya git ya kal demek canim...

Gelmek isteyen gelir.. Seni denemişte olabilir denemişse de sen kazandın artık bundan sonrası için bişeyler düşünür. Bundan sonrası da yoksa o zaman otur bu adamı biraz daha düşün derim...

rica ederim baska dilde olan bi kelime oldugundan bilmemen normal:)

yok aslında nedemek oldugunu biliyorum ama biraz garip bi arkadasım varda bi kon u içinde bu cümleyi kullandıgımda öle bi bakısı vardıkı acaba dedim baska bişey için demi kullanılıyo e bu arkadas erkekde olunca ama güzel demekki bende bi anormallik yok tekrar teşekkür ederim

Bu mesajı okuyunca aklıma geldi bir bakan açıklama yapmıştı geçen aylarda bizim kültürümüzden sex yoktur diye annesi babası ne yapmışta acaba o dünyaya gelmiş ya da kendi çocuklarını nereden dünyaya getirmiş diye çok gülmüştüm. Resmen onun gibi bir açıklama olmuş. Miska'nın erkek arkadaşı da vallaha tuhaf kaç kadın burda çözemediyse bence bırak gitsn be miska öyle çözülmemiş kalsın kafan rahat olur en azından. Hadi öpmemesini dokunmamasını anladım ama bu adam seninle bir sevgili olarak da ilgilemiyor ki hep orda burda hep bir bahane. İnsan sevdiğinin yanında olmak ister sesini duymak ister en azından hiç bir tensel bir şey yaşamasa bile ama o da yok okuduğum kadarıyla.

:)) rica ederim tekrardan normal insan

uwww vallahi dizi izler gibi okudum tüm topiği bence bu adam yontulmamak üzere üretilmiş özel bir odun miskacım.vallah sastım kaldm gidişatı cok merak edıyorum Allah sana kolaylık sabır versın vallahı zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…