yani Allah aşkına, eğri oturup doğru konuşalım. yeni başlamış bir birliktelik, heyecan dorukta.. bir de kız soğuk değil aksine istekli.. bu iki insanı alıp aynı yatağa koyunca işin gideceği yer bellidir. en azından birlikte olmamak için kendilerini zor tutarlar ya da tutmazlar birlikte olurlar. bu tamamen o çiftin seçimi o da ayrı bir konu.. çünkü ten çekimi, ten uyumu diye birşey gerçekten var. belki miskanın erkek arkadaşı o uyumu yakalayamadı miskada bu da olabilir. ama böylece beklemesi, hiçbir harakete geçmemesi asla normal değil. bunun dindarlıkla falan da ilgisi yok. namaz kılanlar sevişmiyor mu, o zaman benim annemle teyzemi leylekler getirdi çünkü dedem hacı :) olur mu öyle şey, konu saptırmaktan başka bişi değil bu..
Kırdıysam kusura bakma bu forumda samimi bir ortam olduğu için böyle yazıyorum. Uzun süredir dikkat ediyorum mesaj içerikleri o kadar bozuk ki. Çoğu kişiye bunu söylüyorum...
herkes konuyu başka tarafa çekiyor !! farkındayım amacım konu saptırmak deildi sadece söledim LÜTFEN kırıcı olmayalım...
kırıcı birşey yazmadım ki, sadece alakası olmadığını söyledim. yanlış anlaşıldıysam ben de özür dilerim..
teşekkür ederim 2 kelıme yazdım diye o kadar çok şey yazılmış kı sinirden elim ayagım tıtredı ... yalnış anlaşılacagını bılseydım yazmazdım bnde senden özür dilerim
amaan şu kadarcık şeyle el ayak titretme şekerim.. burda fikir alışverişinde bulunuyoruz, medeni insanlar olarak farklı fikirleri de aramızda tartışacağız tabi, bunlara takılma. bak sonuçta anlaşıp gülüp geçiyoruz önemli olan bu :)
miska keşke dün akşam gittikleri hastaneyi arayıp bi sorsaydın .en azından doğruyu söyleyip söylemediğini anlardın.
Evet bu hiç aklıma gelmemişti. Gittikleri hastaneyi biliyorsan arayıp bilgi alabilirsin. :26:
yok hayatim, bilmiyorum.. bi de ben sevmem ki oyle seyler yapmayi, onemli olan onun ne yaptigi degil zaten, bana nasil hissettirdigi... bu adam bana 1-2 hafta icinde ipini cekme istegi hissettiryor sadece :)))
artık bencede yarınki seyahatin sonunda ya herro ya merro de (gerci ben tam olarak bununda ne anlama geldiğini çözemedim ama de işte) oda ankasın bu iş böle kacarak acık davramnayarak olmıcak die daha nekadar idare edebilirki seni böle bigün gelipte gercekten patlayacağını hiç mi hesap etmiyo bu adam
saol canım
rica ederim baska dilde olan bi kelime oldugundan bilmemen normal:)
yani Allah aşkına, eğri oturup doğru konuşalım. yeni başlamış bir birliktelik, heyecan dorukta.. bir de kız soğuk değil aksine istekli.. bu iki insanı alıp aynı yatağa koyunca işin gideceği yer bellidir. en azından birlikte olmamak için kendilerini zor tutarlar ya da tutmazlar birlikte olurlar. bu tamamen o çiftin seçimi o da ayrı bir konu.. çünkü ten çekimi, ten uyumu diye birşey gerçekten var. belki miskanın erkek arkadaşı o uyumu yakalayamadı miskada bu da olabilir. ama böylece beklemesi, hiçbir harakete geçmemesi asla normal değil. bunun dindarlıkla falan da ilgisi yok. namaz kılanlar sevişmiyor mu, o zaman benim annemle teyzemi leylekler getirdi çünkü dedem hacı :) olur mu öyle şey, konu saptırmaktan başka bişi değil bu..
yok aslında nedemek oldugunu biliyorum ama biraz garip bi arkadasım varda bi kon u içinde bu cümleyi kullandıgımda öle bi bakısı vardıkı acaba dedim baska bişey için demi kullanılıyo e bu arkadas erkekde olunca ama güzel demekki bende bi anormallik yok tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?