Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uwww vallahi dizi izler gibi okudum tüm topiği bence bu adam yontulmamak üzere üretilmiş özel bir odun miskacım.vallah sastım kaldm gidişatı cok merak edıyorum Allah sana kolaylık sabır versın vallahı zor.

tesekkur ederim canim, ben de kendime sasiyorum, bu kadar sabirli bir insan oldugumu bilmiyordum, onu kesfetmeye calisirken kendimi kesfetmis oldum :))))))

Merhaba,

Bence birlikte olduğun insanın cinsel bir problemi var.Çokk büüyük bir olasılıkla malesef..

Bence kendini yıpratma arkadaşım..Cıvıl cıvılsın gencecik hayat dolusun maşallah..Bu adamla evlendiğini düşünsene, bence evlense bile sana dokunmaz..

Yani cinselliği bir kenara bırak, insan denen varlık dokunmayı sever..Ruhumuzu doyurmak içimizdeki sevgiyi beslemek için dokunmak isteriz karşı cinse..Nasıl söylesem sarıldığımızda sevdiğimize, garip bi huzur hissederiz içimizde..

Bu karşı konulamayan bi duygu..Bu tarz duyguların eksikliği birşeylerin ters gittiğinin göstergesidir bence..

aytencim, senin erkek arkadaşın gerçekten çekindiği için dokunamıyor olabilir ama miska gerek beden dili gerekse konuşarak erkek arkadaşına çekinmemesi için oldukça fazla fırsat vermiş. yani bu ilişkide sanki miska erkek, erkek arkadaşı kız da kendini naza çekiyor, çekiniyor kendini hiç kaptırmıyor gibi bir durum var. sanki annesi göster ama elletme demiş gerçi göstermiyor da haspam!! ne diyim Allah kolaylık versin miskacım ama bu gencecik yaşında böyle sorunlu bir insana hayatında yer vermen bence yanlış..

konuyu uzun zamandır takip ediyorum, ben bi ilişkide özellikle ilk zamanlar cok fazla temas olsun istemem, hemen güvenemem,hatta uzun zamandır okudugum halde yorum yapmak istemedim.. ama kendimi senin yerine koydum da bu durum cok baska gibi gözüküyor.. beyefendinin gayet güzel bir düzeni varmış, yurtdısında partnerleri oldugu aklıma geliyor.. burada sessizce bir evlilik yapıp kendince dikkatleri üzerine cekmeyecekti.. ama olaylar beklediği gibi gelişmedi.. bosver canım, canını cok yakmasına izin verme.. onun niyeti kötüyse zaten döner dolaşır foyası cıkar meydana..

ilşkinin başlarına değil ama güven gibi olgular oturmaya başladığında eşler birbirlerini karşılıklı tanımaya başladığında bence tensel temas kaçınılmazdır!!!
duyguların tensel paylaşımı yeri geldiğinde ve adabında güzeldir... ne biliyim başbaşayken hareketlerini size göre ayarlamalı karşılıklı görev düşmekte partnerlere... hemen yapışmamalı zaten yavaş yavaş sizi ölçer karşınızdaki yavaşça dokunur tepkinizi bekler saygıyla sevgiyle şefkatle hoşgörüyle olur bu tür şeyler yavaşça yakınlaşmalar olur....

dokunmaması hayra alamet değil utangaçlıktan da olacağını sanmıyorum :S

tebrik ediyorum arkadaşım seni..çok doğru bir tespit.....adamda belli bir sorun var...
taş olsa çatlardı...
miskada iyi sabır var...
sevdiğine dokunmak bir ihtiyaçtır bence....sadece elini bile tutsan şöyle sıkı sıkı....
için ısınır..
ben dayanamam mesela eşimin ayağına ayağım temas etmesse uyuyamam

tuçe ve asi'ye katılıyorum. Sen öp yaw, belki adamın reddedilme korkusu vardır. Hiç de bişey eksilmez senden biliyor musun? Fazla ileriye gitmezsin ilk etapta olur biter. Git al bakiiim dudağından bir buse usulcacık.

tuçe ve asi'ye katılıyorum. Sen öp yaw, belki adamın reddedilme korkusu vardır. Hiç de bişey eksilmez senden biliyor musun? Fazla ileriye gitmezsin ilk etapta olur biter. Git al bakiiim dudağından bir buse usulcacık.

Öpmeye çalıştı zaten başlık mübarek 100 sayfaya doğru tam gaz ilerlediği için kaçırmış olabilirsiniz ,adam başını çevirmiş soğan yedim falan demiş sonra da Bence bu noktadan sonra miskanın yapabileceği pek birşey yok belli sınırlar dahilinde herşeyi yaptı kızcağız,kucağına mı atlasın adamın ?

miska hala konuşamadınmı bacım şu adamla. senin konuna yazcam diye ban yedim geldim hala bi gelişme yok sende

Amanın....onu bilmiyordum, kaçırmışım sahiden.Evet, yapabileceği bişey yok. Hay Allah! Geçmiş olsun o zaman.Bence oyalanmasın bu adamla. İnşallah karşına istediğin gibi biri çıkar Miska.

Benim sevgilim bana böyle uzak durucak var ya ona gerilip gerilip gerilip bi çakarım. Osmanlı tokadı halt eder yanında
Hele bir de beraber kalcaz onun var yaaa.....

Hiç bir şey yapamazsam ayrılırım

Miska sende ne sabrı var böyle ya:44::44:

kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum, her birinize alıntı yapıp cevap veremezsem kusura bakmayın

yatıp uyumadan önce size yazayım dedim, sabaha bırakmayım :))
bugün buluşcaktık, aradı, canım sen hastasın, kıyamıyorum yollarda sürünme, ben sana geleyim dedi. şaşırdım, tamam dedim. neyse bu gelene kadar ben bi güzel yemekler pişirdim, sofralar kurdum. geldi, şok oldu :)) bayıla bayıla yedi, övgüler havada uçuşuyo neyse, yarın sabah 7'de uçağı vardı, gidiyodu izmire, cuma da geri döncekti. cumartesi şehirdışından ablası geliyo görüşemiycez, pazar zaten yurtdışına gidiyo, bi dahaki cumaya kadar yok tamam mı, yani bu akşamdan sonra görüşmeye vaktimiz olmayacak. neyse, sarmaş dolaş otururken, yaa ben sana doyamıycam, ben bu izmiri iptal mi etsem, işim çıktı desem dedi. yarın ve cuma görüşürüz böylece dedi şoklardayım tabi ben... neyse bu aradı uçak biletini iptal etti, direktörlerini, müdürlerini falan aradı, şu işim çıktı bu işim çıktı diye bahaneler uydurdu ve gitmiyor!!

iki gün daha benimle görüşebilmek için gitmiyor.... :44::44::44:

bence anlıyo biliyo musunuz benim bitiricemi, iyice koptuğumu. şimdi de aklınca toparlamaya çalışıyo...

sana cok deger verıyo kaybetmek ıstemıyo maasallah canım

Konuyu bende takip ediyodum ilk defa yorum yapıyorum:)
Oh yaa bi gelişme var demek sonunda ben bile sevindim şimdi

bence sen tavrını belli edince korktu.seni kaybetmek istemiyor ama hareketede geçmiyor.acaba sana davranışlarını normal mi görüyor ki.belkide kendini çok ilgili falan görüyor.yanlız sevgilin çok gizemli.bu kadar kadın çözemedik.sende olayı çözmeden bitirme.çatlattı bizleri.artık psikolog ve psikoloji okyan arkadaşlar varsa bu adamı çözsünler.105 sayfadır çözemedik.
miskacım inşllah sonu senin için hayırlı olr.o kadar emek verdikten sonrada açıkcası mutlu olmayı hakediyorsun.bluşunca yazarsın yaşadıklarını.merakla bekliyorz.

Bence ağzına bir parmak bal çalıp sonra aynı şekilde devam edecek.Bir yandan da taktir etmiyor değilim şöyleki bu foruma uzun süredir üye olmasam takip ediyordum hep herkesin eşine sevgilisine derdine bir teşhis konuluyor burdaki bayanlar tarafından kkk:) ama bu adama pes diyorum yani! Bence madalya yaptırıp takalım boynuna

eee pekimm gitmiyorsa o zaman evde kalmasını sağla..artık yanaşırmısın güzel şeylermi giyersin...mumlar mı yakarsın yoksa cillout fmden müziklermi açarmısın bilmemem ama bugün tarihi gün olsun:)) bu arada aklıma gelmişken sen bu durumları en yakın arkadasına cıtlattın mı? o ne diyor cok merak ediyorum..

birde umarım bunu okursunn bu gece de ..onaa artık neresı güzelse ..soyle bi kaç sey mırıldansana
surandan çok etkileniyorum falan desen..bakalım gerilecek mi yoksa her erkegın oldugu gıbi lapin gibi atlayacakmı..bir daha gerilirse..daha önceki soğan muhabbetine donmesine... YOKSA BENİ BEGENMİYOSMUUUUSSSUNN de :)) ben sana dokununca içim bi acayip oluyo de ya sen de... hala daa zorlatırsaa artık ciddi ciddi konuşmanın vakti gelmiştir!İlkinde soğandı şimdiki durum ne allah aşkına de!!!! siz nedersiniz kızlar...

ben varyaa bu adamda cok piss ..cinsel fonksiyon bozuklugu sezmeye başladım..gay maylik dışında senden çekindiği bir durum var..Yawww adamm taş olsa çatlardıı..ben olsamm artık bu kadar evime gelipte sinemalar izlediğim yemek pişirdiğim adama söylemekten hiçde çekinmezdim..

:44::44::44::44:
yani ben diccek bişey bulamıyorum bile
kesinlikle haklısın anladı bu tabi sen artık iyice bıraktın napıyımda vazgecireyim derdine düştü
çıkmayalım yanına geliyim demeside seninle yalnız kalmaktan cekinmiyorum demek oldu haftasonuda burdayım seni önemsiyorum senin için seyahatimi iptal ediyorum oldu
eeeeeeeee noldu şimdi sonuc

madem burda kalıyo böle diyerek miskacım kacırma fırsatı bence artık nolcaksa olsun
bak oda adım atmıs diyelim yine eve davet et bakalım nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…