uwww vallahi dizi izler gibi okudum tüm topiği bence bu adam yontulmamak üzere üretilmiş özel bir odun miskacım.vallah sastım kaldm gidişatı cok merak edıyorum Allah sana kolaylık sabır versın vallahı zor.
canım bazı erkekler böyledir benimde erkek arkadaşım bana dokunamıyordu bunun nedenleri farklı olabilir ama en büyük etken önceden böyle durumlar yaşamamış olması yani seni oda öpmek istiyordur ama çekiniyordur kızarsın diye yani benim tahminim böyle
Merhaba,
Bence birlikte olduğun insanın cinsel bir problemi var.Çokk büüyük bir olasılıkla malesef..
Bence kendini yıpratma arkadaşım..Cıvıl cıvılsın gencecik hayat dolusun maşallah..Bu adamla evlendiğini düşünsene, bence evlense bile sana dokunmaz..
Yani cinselliği bir kenara bırak, insan denen varlık dokunmayı sever..Ruhumuzu doyurmak içimizdeki sevgiyi beslemek için dokunmak isteriz karşı cinse..Nasıl söylesem sarıldığımızda sevdiğimize, garip bi huzur hissederiz içimizde..
Bu karşı konulamayan bi duygu..Bu tarz duyguların eksikliği birşeylerin ters gittiğinin göstergesidir bence..
tuçe ve asi'ye katılıyorum. Sen öp yaw, belki adamın reddedilme korkusu vardır. Hiç de bişey eksilmez senden biliyor musun? Fazla ileriye gitmezsin ilk etapta olur biter. Git al bakiiim dudağından bir buse usulcacık.
Öpmeye çalıştı zaten başlık mübarek 100 sayfaya doğru tam gaz ilerlediği için kaçırmış olabilirsiniz ,adam başını çevirmiş soğan yedim falan demiş sonra daBence bu noktadan sonra miskanın yapabileceği pek birşey yok belli sınırlar dahilinde herşeyi yaptı kızcağız,kucağına mı atlasın adamın ?
kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum, her birinize alıntı yapıp cevap veremezsem kusura bakmayın
yatıp uyumadan önce size yazayım dedim, sabaha bırakmayım :))
bugün buluşcaktık, aradı, canım sen hastasın, kıyamıyorum yollarda sürünme, ben sana geleyim dedi. şaşırdım, tamam dedim. neyse bu gelene kadar ben bi güzel yemekler pişirdim, sofralar kurdum. geldi, şok oldu :)) bayıla bayıla yedi, övgüler havada uçuşuyoneyse, yarın sabah 7'de uçağı vardı, gidiyodu izmire, cuma da geri döncekti. cumartesi şehirdışından ablası geliyo görüşemiycez, pazar zaten yurtdışına gidiyo, bi dahaki cumaya kadar yok tamam mı, yani bu akşamdan sonra görüşmeye vaktimiz olmayacak. neyse, sarmaş dolaş otururken, yaa ben sana doyamıycam, ben bu izmiri iptal mi etsem, işim çıktı desem dedi. yarın ve cuma görüşürüz böylece dedi şoklardayım tabi ben... neyse bu aradı uçak biletini iptal etti, direktörlerini, müdürlerini falan aradı, şu işim çıktı bu işim çıktı diye bahaneler uydurdu ve gitmiyor!!
iki gün daha benimle görüşebilmek için gitmiyor.... :44::44::44:
bence anlıyo biliyo musunuz benim bitiricemi, iyice koptuğumu. şimdi de aklınca toparlamaya çalışıyo...
kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum, her birinize alıntı yapıp cevap veremezsem kusura bakmayın
bugün buluşcaktık, aradı, canım sen hastasın, kıyamıyorum yollarda sürünme, ben sana geleyim dedi. şaşırdım, tamam dedim. neyse bu gelene kadar ben bi güzel yemekler pişirdim, sofralar kurdum. geldi, şok oldu :)) bayıla bayıla yedi, övgüler havada uçuşuyoneyse, yarın sabah 7'de uçağı vardı, gidiyodu izmire, cuma da geri döncekti. cumartesi şehirdışından ablası geliyo görüşemiycez, pazar zaten yurtdışına gidiyo, bi dahaki cumaya kadar yok tamam mı, yani bu akşamdan sonra görüşmeye vaktimiz olmayacak. neyse, sarmaş dolaş otururken, yaa ben sana doyamıycam, ben bu izmiri iptal mi etsem, işim çıktı desem dedi. yarın ve cuma görüşürüz böylece dedi şoklardayım tabi ben... neyse bu aradı uçak biletini iptal etti, direktörlerini, müdürlerini falan aradı, şu işim çıktı bu işim çıktı diye bahaneler uydurdu ve gitmiyor!!
bence anlıyo biliyo musunuz benim bitiricemi, iyice koptuğumu. şimdi de aklınca toparlamaya çalışıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?