Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sekerlerim ben dun size olanlari yazdigimda o coktaaan gelip gitmisti bile, taktikler icin gec kaldim yani :)))

ben yemekten sonra yaninda oturuyodum ama boyle hafif mesafeli. niye oyle uzak duruyosun bakiyim sen dedi, cekti sarildi. bi de bi muddet sonra optu bi iki kere, ama yine opusme biraz ateslenir gibi olunca cekti kendini. cok komik ya, heyecanlaniyo, nefesi hizlaniyo yani, kalp atislari hizlaniyo hissediyorum, sonra aniden duruyo ve cekiyo kendini.

kesin sorunluuuu kesiiinnn

miskacım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...dahası senin kadar şoklardayım..
bu tavırlar hayra alamet değil...adamın ne gay liğini koyduk ne cinsel sorunlarını...
yoksa bu adamın derdi aç olmasımıydı
yemeklerini görüncemi eridi buzları
ne yedirdin içirdin bilmiyorum ama işe yaramış ve çok sevindim..
şimdi bundan sonraki tavırları herşeyi açığa çıkaracak bence....
eğer eski haline dönerse, arkadaşların dediği gibi seni kaybetmememk için tutuştuğu içindir..
ama yok istikrarlı davranır ve artık sana daha yakın olursa..
ya çok zor güvenip sevebilen ve karşısındaki kişiye belli etmeyen biri ,,
yada cinselliği sevmiyor..bu türk erkekleri için iökansız bişey....
emin ol...

yok yok, azmettik çözecez bu adamı....

aslında bir dizi senaryosumu hazırlasan MİSKA...Aşkı memnuyu geçebilir bu konu

haklısın....düşünsene bu kadar uygun ortam olacak ve bir erkek o kızdan uzak duracak..
belkide bir rahatsızlığı ver...cinsel organında yani
nasıl desem...erkekler boyutundan ötürü sorun ederler kendilerine ya.öyle bişeymi acaba..

ben hala miskaya değer verdiği içindir diye umut ediyorum..
umarım bu işin sonunda, soylu ve çok aşık çıkar bu adam....
biraz fazla iyimserim sanırım... :78:

yani durum bu noktalara kadar gleiyosa ve kendini geri cekiyosa artık kesin bi sorunu var
konuşmayımı denesen nebiliyim bi şekilde rahatlatsan acılsa sana belki çözülmeyecek bişey değildir
seninde desteğinle halolur seni kaybetme korkusuda var bu adamda çünkü e seviyoda seni belli
sonra yazık olmasın ikinizede

ne konusayim ki canim, ne deyim... artik bu durum konusma evresinden cikti, ben kendimi o kadar yakin hissetmiyorum ki ona, o konusmaya hazir olsa bile ben acamam konuyu...

seilla ben de bundan cok supheleniyorum. :2:

Konuşmak için en uygun zamanmış,fırsatı kaçırmışsın.
Böyle şeyler sonradan telefonda veya cafede-restoranda konuşulmaz.
Tazesi tazesine,durup çekildiği an sorman gerekir.
Ne oldu sorun mu var ? Neden durduk ?
Hem açıklama düşünecek zamanı olmaz,bakarsın pat diye dökülüverir.
Bir de durunca ne yapıyor,kalkıp gidiyor mu,hiçbirşey olmamış gibi mi davranıyor ?
Sen öyle kalakalınca nasıl davranıyorsun ?

aslında bir dizi senaryosumu hazırlasan MİSKA...Aşkı memnuyu geçebilir bu konu

penloyacim bayildim bu fikre, yemin ediyorum yazdigim sit-com`la parayi vururum :)) araya sizin esprileri de serpistirdim mi ahaha :))

bak bunu dusuncem, kariyerimde yeni bir adim atarim belki

aslinda haklisin. neden durdun diye sorsam buyuk bir ihtimalle cevap vermezdi (artik cevapsiz sorulara alistim.) ve gecistirirdi ama denemeye deger bu.

cuma gecesi bir aksilik cikmazsa disari cikicaz, orda biraz icirip planimi devreye sokuyorum kizlar :)) hani su atesli bi sekilde opup, sarilarak yoklama plani gece de bende kalirsak ve yine boyle operken durursa kesin sorucam neden durdun diye muhtemelen cevap alamiycam ama denemedim demem en azindan.

Miska düşün bencede ...
Bu ülkede hep kadınlara şiddet uygulayıp tecavüz eden , yengesine ,baldızına sarkanlarnı dizi olacak ?

birde tabi hergün başka bir hatunla geceleyip..30 tanesi yetmeyneler var...( .tarih için değil erkeklerin tvde ezici üstünlüğünden bahsediyorum..)

.mükemmel bir konu....al sana 3 yıllık malzeme..
erkeklerin cinsel sorun ve korkuları. ...
bu ülkede erkeklerin neredeyse %80 i erekte olmuş gezerken çok ses getirir doğrusu

esprilere atkıda seve seve yardım ederiz dimi kıslar

Son düzenleme:
miskaaaaa yemeklere ne koydun çabuk söyle

bence hoş bir gelişme ama nedense bir zorunluluk çıkacak ve o yine gidecek, ya da sana gelemeyecek gibi geliyor. yani sana bir kaşık bal çalmak, bir süre ortalığı yatıştırmak için yaptığı bir oyalama gibi geldi bana..

böylesi de zor, bir öyle bir böyle... bahar geldi, daha da cıvıldarsın sen şimdi, bu adamla cıvıltıların yarım kalır miskacım..

kediler şubat ayında başladılar, hala bağırıyorlar balkonda

Miska senin namzet bir kedi kadar olamadıya ...helal olsun

ya arkadaşlar ben yakın değilim..mesindeyim..
eğer miskaya yakın olanlar varsa yardım edin..topluca bir el atın adama

yoksa sittin sene bitmez bu merak :76:

Şaka bir tarafa..Miska Cumayı iple çekiyorum...,

gazan mübarek olsun bacım

yemeklere sevgimi koydum dermisim (annemin lafi)
ay evet hayatim, cok haklisin, civiltilarimi agzima tikiyo resmen, benim gibi kiza reva midir anlamadim ki

bunun bi caresine bakicaz

ahaha hayatim cumayi ben de iple cekiyorum valla! ben de sizin gibiyim inan, ne olacak bilmiyorum, pembe dizi izler gibi izliyorum iliskimi yemin ederim

bu adam o kadar sir dolu olmasina ragmen bendeki izlenimi iyi nedense, cinsel sorunu olmasi ihtimalinde hemfikir oldugum icin aciyorum belki de bilmiyorum ama nedense cok duzgun efendi bi adammis gibi geliyo anlattiklarina bakinca.

ben seni kotu anlamda oyaladigini dusunmuyorum, bence gercekten deger veriyo, hicbir erkek sevmiyosa, deger vermiyosa yada karsisindaki kizdan cinsel anlamda beklentisi varsa ama kiz karsilayamiyosa bosuna zaman gecirmez bence. ee bu adaminda cinsel anlamda bi beklentisi yok zaten. bence seni gercekten seviyo.

bi de soyle dusunuyorum, bu dokunmama meselesi tabiki hakli olarak kafani mesgul ediyo ama her gorusmenizde onu incelemek burda yaptigimiz yeni stratejileri uygulayip onu gozlemlemek yerine birlikte gecirdiginiz zamana odaklansan, bahsettigin gibi tipik seyler yapmak yerine biseyler paylassaniz ( tabi belki de soyledigim gibisinizdir, sadece oyle varsayarak yorum yapiyorum ) belki de bu konuya kafani bu kadar takmaktan guzel olabilcek bi beraberligi erteliyo olabilirsin, belki bu sekilde hem senin bu konuyu daha sonra rahatca acabilmen kolaylasir hem de onun icini dokmesi. bilemiyorum tabi sadece fikir, en iyisini sen bilirsin :)

miskacım epeydir yazamadım canım ama her gün büyük bir merakla takip ediyorum..
hadi hayırlısı bakalım cuma günü çözeriz inşallah bu adamı

canım bunu bi takıntı haline getirdiğimin farkındayım ve bu takıntı yüzünden ilişkiyi akışına bırakamıyorum biliyorum, ama sadece dokunma mevzusu değil, genel anlamda onda gördüğüm gizemli mesafe beni rahat olmaktan alıkoyuyor. belki ben gereğinden fazla içinden geldiği gibi yaşamayı seven, doğal bir insanımdır, belki biraz yontmam gerek kendimi ama işte.. ilişkimin içindeki bu mesafeler benim hoşlandığım şeyler değil, belki doğru olanı yapmaya çalışıyor o ama evrensel doğru diye bir şey yok ne yazık ki, konu insan ilişkileri olunca... o yüzden sana hak veriyorum ama ne yazık ki denediğim halde beceremiyorum

Son düzenleme:
Olay şimdi gene mi sonuçsuz kaldı kurbanımız gene mi kaçtı. ben de artık cinsel işlev bozukluğu olduğu fikrinde yoğunlaştım nedense yoksa ateşli bir öpüşmeden bile bu kadar kolay kaçmaz hiç bir erkek. Bundan sonra yapılcak bişi yok açık açık konuşmaktan başka gibi Miska .

sen de haklisin, bu kadar gizemli olmasi hosuna gitmeyen, rahat olmani engelleyen biseyse..yani keske tek sorununuz dokunmamasi olsa da cozebilseniz el ele verip, ben nedense ikinizi de gormeden birbirinize cok yakistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…