kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum, her birinize alıntı yapıp cevap veremezsem kusura bakmayın
yatıp uyumadan önce size yazayım dedim, sabaha bırakmayım :))
bugün buluşcaktık, aradı, canım sen hastasın, kıyamıyorum yollarda sürünme, ben sana geleyim dedi. şaşırdım, tamam dedim. neyse bu gelene kadar ben bi güzel yemekler pişirdim, sofralar kurdum. geldi, şok oldu :)) bayıla bayıla yedi, övgüler havada uçuşuyoneyse, yarın sabah 7'de uçağı vardı, gidiyodu izmire, cuma da geri döncekti. cumartesi şehirdışından ablası geliyo görüşemiycez, pazar zaten yurtdışına gidiyo, bi dahaki cumaya kadar yok tamam mı, yani bu akşamdan sonra görüşmeye vaktimiz olmayacak. neyse, sarmaş dolaş otururken, yaa ben sana doyamıycam, ben bu izmiri iptal mi etsem, işim çıktı desem dedi. yarın ve cuma görüşürüz böylece dedi şoklardayım tabi ben... neyse bu aradı uçak biletini iptal etti, direktörlerini, müdürlerini falan aradı, şu işim çıktı bu işim çıktı diye bahaneler uydurdu ve gitmiyor!!
iki gün daha benimle görüşebilmek için gitmiyor.... :44::44::44:
bence anlıyo biliyo musunuz benim bitiricemi, iyice koptuğumu. şimdi de aklınca toparlamaya çalışıyo...
eee pekimm gitmiyorsa o zaman evde kalmasını sağla..artık yanaşırmısın güzel şeylermi giyersin...mumlar mı yakarsın yoksa cillout fmden müziklermi açarmısın bilmemem ama bugün tarihi gün olsun:)) bu arada aklıma gelmişken sen bu durumları en yakın arkadasına cıtlattın mı? o ne diyor cok merak ediyorum..
birde umarım bunu okursunn bu gece de ..onaa artık neresı güzelse ..soyle bi kaç sey mırıldansana
surandan çok etkileniyorum falan desen..bakalım gerilecek mi yoksa her erkegın oldugu gıbi lapin gibi atlayacakmı..bir daha gerilirse..daha önceki soğan muhabbetine donmesine... YOKSA BENİ BEGENMİYOSMUUUUSSSUNN de :)) ben sana dokununca içim bi acayip oluyo de ya sen de... hala daa zorlatırsaa artık ciddi ciddi konuşmanın vakti gelmiştir!İlkinde soğandı şimdiki durum ne allah aşkına de!!!! siz nedersiniz kızlar...
ben varyaa bu adamda cok piss ..cinsel fonksiyon bozuklugu sezmeye başladım..gay maylik dışında senden çekindiği bir durum var..Yawww adamm taş olsa çatlardıı..ben olsamm artık bu kadar evime gelipte sinemalar izlediğim yemek pişirdiğim adama söylemekten hiçde çekinmezdim..
sekerlerim ben dun size olanlari yazdigimda o coktaaan gelip gitmisti bile, taktikler icin gec kaldim yani :)))
ben yemekten sonra yaninda oturuyodum ama boyle hafif mesafeli. niye oyle uzak duruyosun bakiyim sen dedi, cekti sarildi. bi de bi muddet sonra optu bi iki kere, ama yine opusme biraz ateslenir gibi olunca cekti kendini. cok komik ya, heyecanlaniyo, nefesi hizlaniyo yani, kalp atislari hizlaniyo hissediyorum, sonra aniden duruyo ve cekiyo kendini.
kesin sorunluuuu kesiiinnn
yani durum bu noktalara kadar gleiyosa ve kendini geri cekiyosa artık kesin bi sorunu var
konuşmayımı denesen nebiliyim bi şekilde rahatlatsan acılsa sana belki çözülmeyecek bişey değildir
seninde desteğinle halolur seni kaybetme korkusuda var bu adamda çünkü e seviyoda seni belli
sonra yazık olmasın ikinizede
yani durum bu noktalara kadar gleiyosa ve kendini geri cekiyosa artık kesin bi sorunu var
konuşmayımı denesen nebiliyim bi şekilde rahatlatsan acılsa sana belki çözülmeyecek bişey değildir
seninde desteğinle halolur seni kaybetme korkusuda var bu adamda çünkü e seviyoda seni belli
sonra yazık olmasın ikinizede
sekerlerim ben dun size olanlari yazdigimda o coktaaan gelip gitmisti bile, taktikler icin gec kaldim yani :)))
ben yemekten sonra yaninda oturuyodum ama boyle hafif mesafeli. niye oyle uzak duruyosun bakiyim sen dedi, cekti sarildi. bi de bi muddet sonra optu bi iki kere, ama yine opusme biraz ateslenir gibi olunca cekti kendini. cok komik ya, heyecanlaniyo, nefesi hizlaniyo yani, kalp atislari hizlaniyo hissediyorum, sonra aniden duruyo ve cekiyo kendini.
kesin sorunluuuu kesiiinnn
aslında bir dizi senaryosumu hazırlasan MİSKA...Aşkı memnuyu geçebilir bu konu
Konuşmak için en uygun zamanmış,fırsatı kaçırmışsın.
Böyle şeyler sonradan telefonda veya cafede-restoranda konuşulmaz.
Tazesi tazesine,durup çekildiği an sorman gerekir.
Ne oldu sorun mu var ? Neden durduk ?
Hem açıklama düşünecek zamanı olmaz,bakarsın pat diye dökülüverir.
Bir de durunca ne yapıyor,kalkıp gidiyor mu,hiçbirşey olmamış gibi mi davranıyor ?
Sen öyle kalakalınca nasıl davranıyorsun ?
miskaaaaa yemeklere ne koydun çabuk söyle
bence hoş bir gelişme ama nedense bir zorunluluk çıkacak ve o yine gidecek, ya da sana gelemeyecek gibi geliyor. yani sana bir kaşık bal çalmak, bir süre ortalığı yatıştırmak için yaptığı bir oyalama gibi geldi bana..
böylesi de zor, bir öyle bir böyle... bahar geldi, daha da cıvıldarsın sen şimdi, bu adamla cıvıltıların yarım kalır miskacım..
kediler şubat ayında başladılar, hala bağırıyorlar balkonda
Miska senin namzet bir kedi kadar olamadıya ...helal olsun
ya arkadaşlar ben yakın değilim..mesindeyim..
eğer miskaya yakın olanlar varsa yardım edin..topluca bir el atın adama
yoksa sittin sene bitmez bu merak :76:
Şaka bir tarafa..Miska Cumayı iple çekiyorum...,
gazan mübarek olsun bacım
bu adam o kadar sir dolu olmasina ragmen bendeki izlenimi iyi nedense, cinsel sorunu olmasi ihtimalinde hemfikir oldugum icin aciyorum belki de bilmiyorum ama nedense cok duzgun efendi bi adammis gibi geliyo anlattiklarina bakinca.
ben seni kotu anlamda oyaladigini dusunmuyorum, bence gercekten deger veriyo, hicbir erkek sevmiyosa, deger vermiyosa yada karsisindaki kizdan cinsel anlamda beklentisi varsa ama kiz karsilayamiyosa bosuna zaman gecirmez bence. ee bu adaminda cinsel anlamda bi beklentisi yok zaten. bence seni gercekten seviyo.
bi de soyle dusunuyorum, bu dokunmama meselesi tabiki hakli olarak kafani mesgul ediyo ama her gorusmenizde onu incelemek burda yaptigimiz yeni stratejileri uygulayip onu gozlemlemek yerine birlikte gecirdiginiz zamana odaklansan, bahsettigin gibi tipik seyler yapmak yerine biseyler paylassaniz ( tabi belki de soyledigim gibisinizdir, sadece oyle varsayarak yorum yapiyorum ) belki de bu konuya kafani bu kadar takmaktan guzel olabilcek bi beraberligi erteliyo olabilirsin, belki bu sekilde hem senin bu konuyu daha sonra rahatca acabilmen kolaylasir hem de onun icini dokmesi. bilemiyorum tabi sadece fikir, en iyisini sen bilirsin :)
canım bunu bi takıntı haline getirdiğimin farkındayım ve bu takıntı yüzünden ilişkiyi akışına bırakamıyorum biliyorum, ama sadece dokunma mevzusu değil, genel anlamda onda gördüğüm gizemli mesafe beni rahat olmaktan alıkoyuyor. belki ben gereğinden fazla içinden geldiği gibi yaşamayı seven, doğal bir insanımdır, belki biraz yontmam gerek kendimi ama işte.. ilişkimin içindeki bu mesafeler benim hoşlandığım şeyler değil, belki doğru olanı yapmaya çalışıyor o ama evrensel doğru diye bir şey yok ne yazık ki, konu insan ilişkileri olunca... o yüzden sana hak veriyorum ama ne yazık ki denediğim halde beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?