gunaydin ciceklerim
ay kizlar dun cok komik bi sey oldu, size anlatmam lazim :))
geziyoduk oyle sahilde sarmas dolas, bugunki plan hakkinda konusuyoduk, ben dedim ki, icicek misin, iceceksen benim arabayla gidelim de ben kullanayim, sen rahat et falan dedim. o da icerim yaa biraz dedi. sokuldum boyle cilveli cilveli, seni sarhos ediyim mi hiii dedimolmazz, kotu emellerine alet edemezsin beni dedi :))) ben de valla oyle, sonra olacaklardan ben sorumlu degilim dedim. yatip uyumaktan mi dedi salak yaa, o da resmen essek gibi farkina bunun tuhaf oldugunun ve benim bundan hoslanmadigimin. ben de guldum gectim napayim, bu adama napilir bacilar, konus demeyin bana artik, bak konusunca aldigim cevap bu :)))
napılacağı mı kalmış
vur kıçına tekmeyi bas gitsin
neyini bekliyorsun ki
çocuğunun babası değil
yıllarca acısını çektiğin biri değil
beklemek beklememek senin tercihindi bekledin ve bir arpa boy alamadınız
çekilmez
dünyaya bir kere geliyoruz
adamın kişiliğinden ruhum daraldı
napılacağı mı kalmış
vur kıçına tekmeyi bas gitsin
neyini bekliyorsun ki
çocuğunun babası değil
yıllarca acısını çektiğin biri değil
beklemek beklememek senin tercihindi bekledin ve bir arpa boy alamadınız
çekilmez
dünyaya bir kere geliyoruz
adamın kişiliğinden ruhum daraldı
ben sizi yanlış buldum lütfen kusuruma bakmayın bu tür tamamen uzak hiç öpüşme sevişme vs. olmayan evliliklerde genellikle en erken boşanmalar oluyor cinsel ilişkiye girmekten sözetmemiş arkadş zaten abartılmayack kadar demiş ama enazında bir tahrik olması gerekiyor ki tamam sorunsuz evlenebilirm biz birbirmize uyum sağlıyoruz denilsin Allah aşkına bende örf ve adetlerime dinime bağlıyım ama hangi kadın evliliğinde ömür boyu cinsellik olmasın isterki evliliğin amacı o zaten rahatça aynı evde yaşaybilmek çocuk sahibi olmak bir yuva kurmak cinsellik sıfırken kim bir yuva kurabilir bana söylermisiniz ayıp diye tavır yapmayın lütfen bunlar hayatın gerçekleri sonuçta kapalı hatta çarşaflı arkadşlarımızın bile evlenince bir cinselliği oluyor cinsellik olmayacaksa çocuk sahibi olunmayacaksa evliliğin ne anlamı var arkadaş olarak takılın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?