Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin ciceklerim

ay kizlar dun cok komik bi sey oldu, size anlatmam lazim :))
geziyoduk oyle sahilde sarmas dolas, bugunki plan hakkinda konusuyoduk, ben dedim ki, icicek misin, iceceksen benim arabayla gidelim de ben kullanayim, sen rahat et falan dedim. o da icerim yaa biraz dedi. sokuldum boyle cilveli cilveli, seni sarhos ediyim mi hiii dedim olmazz, kotu emellerine alet edemezsin beni dedi :))) ben de valla oyle, sonra olacaklardan ben sorumlu degilim dedim. yatip uyumaktan mi dedi salak yaa, o da resmen essek gibi farkina bunun tuhaf oldugunun ve benim bundan hoslanmadigimin. ben de guldum gectim napayim, bu adama napilir bacilar, konus demeyin bana artik, bak konusunca aldigim cevap bu :)))

miska hep okudum ama bir türlü çözüpte cevap veremedim.bence ne gay,ne cinsel sorunlu adam sadece seninle mesafeli ilişki yaşamak istiyor.seni hayatının merkezine koymuyor senin de onu koymanı istemiyor.herşeyinim durumları yok yani. cinselliği sadece tek gecelik aşklar şeklinde yaşamıştır diye düşünüyorum.sense dışarı çıkıp vakit geçirdiği arkadaştan farklı duygusalılıkla harmanlanmış flörtüsün

Son düzenleme:
Miskacım...bugün büyük gün haa....
yeni gelişmeler güzel...umut vadediyor..
umarım akşam sorunsuz geçer...neticeye erdiririz bugece...
yalnız miskacım..adamın rengini öğrenelim derken ,
sen arada gümbürtüye gitme dikkat et kendine
çok sinir bozucu senin bu sevgilin...
ben olsam şimdiye patlardım....yada atlardım üstüne

akşam konuşmayı düşünmüyorsan..azıcık icraata geç derim ben..yanlış anlama..
şaka bi tarafa üstüne atlama sakın..
ama ne biliyim öpüşüp koklaşırken yine kandini geri çekerse bu sefer sessiz kalma...
tokat gibi yapıştır sözleri...
kendini küçükde düşürme..çok istekli ve meraklıda görünme...
aranızdaki yakınlığı ve muhabbeti tam bilmediğim için nasıl öneride bulunsam kararsızım..: 95:

aslında bu adam domuz gibi biliyor herşeyi ,senin sinir olduğunu bile bile yapıyor sanki..
uzak durup peşinden koşturmasın seni...kaçan kovalanır hesabı

neyse artık bu gece çok umutluyuz hepimiz..
senden güzel bir performans bekliyoruz

yarın final bölünümünü çekip gel bize olurmu şekerim

yani artık konuşcak bişeyde kalmamış hakikaten bu adam herşeyin farkında afedersiniz ama salağa yatıyo resmen bizde bile merak uyandırıyo amaç buysa brzvo harika başarıyo umarım bu akşamki planlar işe yarar diyorum birazcokda lşap mı alsan yanına acaba

dizi filmde harika fikir cidden

sen öpseydin kuzum alışırdı yavaş yavaş ürkmüştür belkide garip :)) Aynı yatakta yatacak erkek olacak ellemeyecek yok doğaya aykırı :)))))

Son düzenleme:
Konu bir sürü yıldızlı olmuş.Merak ettim o ne anlama geliyor? Ve nasıl oluyor o?

napılacağı mı kalmış
vur kıçına tekmeyi bas gitsin
neyini bekliyorsun ki
çocuğunun babası değil
yıllarca acısını çektiğin biri değil
beklemek beklememek senin tercihindi bekledin ve bir arpa boy alamadınız
çekilmez
dünyaya bir kere geliyoruz
adamın kişiliğinden ruhum daraldı

Son düzenleme:
Ben eksik kalmayayım iki yorum yazayım..

Miska erkek arkadaşının durumu, sorunu ne bilemem ama seni onda tutan sadece gizemi gibi geliyor.
Yani onu çözünce,sende ilişkiden çözüleceksin.Bu olumlu yönde yaşanan bir gelişmede olsa bu ilişkiyi sürdürmeyeceksin gibi geliyor bana!

şiddetle katılıyorum.ayyy deli mi ne bu adam

sevgili ilkşah, yorumuma verdiğin cevap için neden kusura bakayım tabii ki bakmam...

ancak, -dikkat ettiyseniz- o yorum; arkadaşın ilk mesajına ve tam bir ay önce yazılmıştı...otel odasında yan yana uyuduğumuz halde bana dokunmadı diyordu...
ben yorumumu o konuya istinaden yapmıştım... üzerinden bir ay kadar bir zaman geçmiş ve konu arkadaşımızı fazlaca rahatsız eder boyuta gelmiş bile...

fakat; benim yazdıklarımdan sizin; örf adetler, din, çarşaf, başörtüsü vs.....ile, nasıl bir alaka kurduğunuzu algılayamadım doğrusu...
neyse,
forumda görevli bir üye olarak,dini içerikli mesajların yerinin olmadığını benden daha iyi biliyorsunuzdur zaten...

miska arkadaşımızın güncel mesajlarına baktığımda ise şunları düşünüyorum...
tanışıklıklarının sebebinin; abisi ve yengesi olmasında ötürü, ilişkiye laylaylom bakamıyor...
eğer ilişki ileri boyutlara varırsa, -aradaki yakın bağlardan ötürü- kendisini evliliğe mahkum gibi görmek istemiyor...
veya ilişkiden/miska arkadaşımızda emin olamıyor.. ilişki zarfında (yani şimdilik) evet evleneceğim,bir ömür mutlu olabileceğim kız miska, bu kız evlenebilceğim kız diyemiyor ve hal böyle olunca, ileriye gidebilecek her türlü tehlikeli hareketten kaçınıyor...
kendince dönüşü olmayacak birşeyler yapmak istemiyor olabilir...
diyorum...
ve bu hikayenin mutlu mesut bir sonla bitmesini canı gönülden diliyorum

miska bu kadar sabrettin, sustun, altdan aldin artik bir seyler olsun lütfen...

kızlar şu saatlerde miska ne yapıyodur acaba ???
evde misafir var..PC açık diye 2 dakka giriyim bir gelişme varmı diye bakıyim dedim
işte bu merakımız bütün dizileri 3 saat izletip ,senelerce sürükleten..
ama napiyim...çok merak ediyorum bu işin sonunu..
adamın durumunu...
miska ne karar verecek....
arkadaışımın üzülmesini ve burda ne kadar dalga geçip işi ti yede alsak..
miska yıpranıyor gibi geliyor bana...
herşey bu akşam belli olacak..
yarını merakla bekliyoruz ...

konu çok uzun diye daha önce hiç bakmamıştım, ama sabahtan beri okuyorum kendimi alamadım

miska son haberler ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…