beklenen kadın miska geldiiiii
kızlar yemin ediyorum rüyamda bile size yazdığımı gördüm, içime işledi forum
olayları anlatıyorum: tam olarak planladığım gibi adamceğizi hafif sarhoş ettim :))))
gece sabah 4'e kadar dışardaydık, güzel mekanlar gezdik, en son gittiğimiz yer benim çok sevdiğim rock çalan bi yerdi ve bayaa kalabalıktı. zaten çoktan çakırkeyf olmuştu, orda da 2-3 bira içince iyice kıvama geldi :)) orda son derece yakın davrandı, sürekli öptü, sarıldı sıkı sıkı, ben de ayıptır söylemesi biraz iddialı giyinmiştim, adamcağızın aklı biraz karıştı
o sırada, sıkıca sarılırken, planladığım gibi çaktırmadan bi şey var mı diye yokladım, kot pantolon olduğu için üzerinde (ve ben gerginlikten fazla da yoklayamadığım için) pek bi şey anlamadım ama yine de çok umutsuz vaka gibi görünmüyor
neyse eve geldik, tam da size dediğim gibi yattık ve uyuduk!!! kapıdan girer girmez banyoya girdi, kendi hazırlığını tamamladı çıktı, ben makyajımı sileyim, dişimi fırçalayım diyene kadar da uyumuştu. ya da bence uyuyor numarası yaptı, bilmiyorum. ben de napıyım, üzerine oturcak halim yok ya, ben de yattım uyudum.
neyse sabah uyanmış benden önce, uyandırdı beni, uykucuu hadi kalk diye. ben de "bana mı uykucu diyosun, bi dişimi fırçalayana kadar uyudun, ya da uyuyo numarası yaptın bilmiyorum" dedim. sonra burdan konu bi açıldı, ben yine verdim veriştirdim. dedi ki, sürekli analiz ediyosun ve endişeler içinde kıvranıyosun, neden akışına bırakmayı, günü yaşamayı denemiyosun dedi. ben de, ben artık akışına bırakıp günü yaşayamam, o 18 yaşındaykendi, yaptık bitti, şimdi geleceğini göremediğim hiçbir şey için vakit kaybetmek istemiyorum dedim.
beni ilişki içinde sürekli şikayet ve dır dır eden taraf olarak gördüğünü biliyorum ama olaya şöyle bak, bu kızın bir şeylerden hoşnutsuzluğu var ve çekip gitmek yerine çözmeye çalışıyor, emek ve çaba harcıyor diye düşün dedim. o da, öyle olduğunun farkındayım zaten, ama ben kendimi nasıl değiştireyim istiyorsun, tutumlarımı değiştirmeye çalışıyorum ama karakterimi değiştiremem ki dedi. ben de, "ben değişemem"diyerek, "bana uymak için sen değiş" demek istiyorsun, o zaman kusura bakma, ben de değişemem dedim.
neyse, sonunda bu yine konuyu kapatmaya, değiştirmeye başladı, zorladım ama konuşmadı. ben de sinirlendim, yataktan kalktım bir hışım, "ilişki yaşayış tarzları böylesine farklı iki insan, ite kaka nereye kadar götürebilir ki, bi yerden sonra ikimizden biri, yeter ben seni istemiyorum hayatımda diyecek ve bitecek, konuşacağımıza ayrılalım, haklısın!" dedim. şok oldu, suratı değişti. "bana sakın, neden böyle oldu deme bittiğinde, çünkü ben seni defalarca uyardım" dedim ve kalktım. banyoya gittim, döndüğümde giyinmiş hazırlanmıştı. hadi kahvaltı etmeye çıkalım dedi ama surat beş karış. neyse biraz daha konuştuk, küsmüş resmen! sen bana senden ayrılcam dedin diye küsüyo... sonra barıştık işte, ben de dizlerine oturdum, öpüştük koklaştık biraz. sonra öpüşürken durdu birden, çok tehlikeli sularda yüzüyosunuz mişka hanım dedi, kucakladı beni kaldırdı kucağından, hadi gidelim dedi
duydunuz mu, tehlikeli sularda yüzüyomuşum
adam anladı galiba kızlar, başıma bi iş gelmesin, bu yeter beee al bakalım sen mi istedin diye üstüme çullanmasın
şimdi yarın gidiyo, bi hafta yok. yaramazlık yapma, çok gezme dedi. ben de söz veremem dedim. ya da gez gez, kafan dağılsın deşarj ol biraz, belki endişe bulutlarının dağılmasına iyi gelir dedi
budur yani, yine bi halt yok...