Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gıcık oluyorum sana, gıcık oluyorummm!!! dedim. ama ben seni çok seviyorum sevgilim, bana gıcık olduğunu biliyorum ama bi gün sen de beni böyle seversin diye umarak bekliyorum dedi muhtemelen dalga geçti son cümlesiyle ama beni sevdiğini biliyorum, sevmese beni bu kadar çekmez gerçekten çok konuşuyorum, çok dır dır ediyorum ve sürekli öfkeliyim. insan bi yerden sonra yılar. o sabrediyo, neye sabrediyo anlamadım ama la havle çekip bekliyo, görüyorum.

kafasında cinselliği çok değer verdiği bi ilişkide yaşanmaması gereken bir şeymiş gibi konumlandırmış olabilir belki, ben buna bi şey demiyorum zaten. benim kızdığım, benim bu duruma taktığımı eşşşşekler gibi anladığı halde bana hiç bir açıklama yapmaması... beni karşısına alsa, bunun sebebini açıklasa vallahi ağzımı açmıycam yaa.

ama o böyle konuşmaktan kaçtıkça ve gizemli davrandıkça, bana da cinsel bir sorunu olduğunu düşünmekten başka seçenek kalmıyor.

bak aklıma ne geldi miska...
sen güzel ve cazibeli bir bayansın anladığım kadarıyla...
eh işve cilvede azcık yapmışsındır adama...

acaba bu tohumluk tosunumuz ( ) senin ateşine yetişemem ,sönük kalırım..yetemem sana diye düşünüyor olmasın sakın ....yani cinsel yönden belki sorunu yokturda..performans açısından sorunludur..ay ne biliyim yaa...porfs yaptı herif hepimizi resmen...
konuda uzmanlaştık resmen...

çünkü adam bana öyle hissettirmiyor.
daha çok kendinde bir arıza varmış hissi uyandırıyor

abuuuuuuuuuuuuuu miskaaa kptum burda resmennnnn
neyi yokladın kıııızzzzzzzzzz farketmedinmi yokladığın zamannnnnnn
ne tatlısın kızzzzzz

Allah iyiliğini versin, kopardın beni gülmekten
bana yetişip yetişmeme kısmını bilemem de, performans endişesi de olabilir, o da aklıma gelen mantıklı sebeplerden biri.

abuuuuuuuuuuuuuu miskaaa kptum burda resmennnnn
neyi yokladın kıııızzzzzzzzzz farketmedinmi yokladığın zamannnnnnn
ne tatlısın kızzzzzz

teşekkür ederimmm siz de birbirinizden tatlısınız canlarımmm
yaa bi şeyler hissettim de, o o düşündüğüm şey miydi, kot pantolonun şeyliği miydi anlayamadım ki :78:

çünkü adam bana öyle hissettirmiyor.
daha çok kendinde bir arıza varmış hissi uyandırıyor

Orası belli zaten de ne çeşit arızası olduğunu biraz çıtlaysaydı. :96: Maşallahı var bu kadar ketumluk hayra mı alamet?

Oooonca dediğine bozulmuyor da ayrılık kelimesine mi bozuluyor, yani beraber görünelim ama bir şey olmasın ne anlama gelir ki?

Ya istekli kadınlardan da korkuyorlar bunlar, isteksizlerden de. Napılacak anlamadık orası ayrı konu da istekli görünmemek daha iyidir sanırım. Yani kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorsun sanki o da kendini ağırdan alıp dolaşıyor falan, tam dayaklık ve çağın erkeklerine çok iyi bir örnek aslında.

teşekkür ederimmm siz de birbirinizden tatlısınız canlarımmm
yaa bi şeyler hissettim de, o o düşündüğüm şey miydi, kot pantolonun şeyliği miydi anlayamadım ki :78:

kız ilahi yine koptum burdaaaaaaa
kız o her halukarda farkedilir cnm yaaaa gözden kaçacak bişe değilkiiiiiiiiiiiii
kesin o düşündüğündürrrrrr

bacım zaten eğer bir hareket kesin varsa ..eminsen ve sen kotmuysu o muydu ayırt edip hissedemediysen...işte sana cevap...

sorun bu mudur..budur.....belkide sorun çooook küçük

hepinizi çok seviyorum ya..forumumuza bayılıyorum..kalitenizede tabi.....
bugün güne gitmedim..sırf gelişmeleri kaçırmamak için ..

penloyaaaaaaa
o zaman terkediyorum ben bu adamı yaaaa

bi dakka ya!
adamın derdi cinsellik olmadan kendini sana sevdirmek olmasın?
o konuşmasından ben öyle anladım sanki
umut ediyorum belki beni böyle seversin diye demiş ya.

rapunzelim, senin eline veresim var şu adamı, biraz dayak ve senin hiddetin aklını başına getirebilir

bi dakka ya!
adamın derdi cinsellik olmadan kendini sana sevdirmek olmasın?
o konuşmasından ben öyle anladım sanki
umut ediyorum belki beni böyle seversin diye demiş ya.

yok be şekerim, 4 ay oldu birlikteyiz, ben daha son 1 aydır huzursuzlanmaya başladım bu konuda.
ondan öncesinde ne ben dert ediyodum, ne de ona laf sokuyodum. zaman geçtikçe, olaylar üst üste geldikçe şüphelenmeye başladım.

şimdi bir analiz yapalım...

1...adamın boyu kaç ?
2...cüssesi nasıl irimi ?
3...kilolımu ?
4...ben pek inanmam ama ayak numarası kaç ?

bi şey deyim mi size, bu gidişle bu adamdan bi cacık olmayacak, ben de terkedemiycem kukumav kuşy gibi kalıcam böyle, bu konu da "bir derdim var" köşesinin "sabit" konularından biri haline gelecek, takılıcaz biz böyle kendi halimizde

Eee kullanmaya kullanmaya çekmiştir... Uyuz herif.

altında eşofman varken yakınlaşın ekşın olursa eşofmanla zaten belli olur die düşünüyorum... :26: yoklamanada gerek kalmaz miska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…