şimdi bu sana yetersiz geldi ve hala cevap bekliyorsun biliyorum canım..
şimdi geceyi gözden geçirirsek ..iyi gelişmiş ortam güzelmiş..yakınlaşmışsınız...
hemen uyuması ihtimal değil bence ..belkide çok sarhoştu sızdı diycem ama..sarhoşken daha içgüdüsel davranır insanlar.....mantık yiter....
seninki uyumuş sen gelmeden...
bence numara yaptı.....ama neden..?????
ben cinsel bir sorunu olduğunu düşünmüyorum miska...
çünkü öyle olsa zaten öpüşüp yakınlaşmaz ...adam bi yerde frenliyor kendini gibi geliyor...
sanada hak veriyorum..
tutup nişanlı değilsin evli değilsin ,adama neden cinsellik istemiyorsun denmez..denenemez :78:
sana karakterimi değiştiremem demiş..
bence seninle düzeyli bir ilişkisi olduğu için cinsellikle yıpratmak istemiyordur belki...
ama anı yaşa çok sorgulama demeyede getirmiş sanki...
:84::84::84::84:
ya varya adamı bulup temiz bir sopa çekmek istiyorum...
arkadaş seviyorsan sen bu kızı açık ol...sevgini göster..eğer ileri gitmek istemezse durursun...
yok sevmiyorsanda, BAS GİT ..YETER..Yazık bu kızı oyalama ya..
bak yine söylüyorum..seni sinir etmek için özellikle yapıyo ..PİSS
yanlız ne kadar çok tutulan bi konu oldu =) 20 kişi var şuan konuda hehe ilgiyle takip ediliyosun miska.. Acaba adamcağızın bundan haberi olsa ne tepki werirdi
Ben yerinde olsam kendimi çok aşağılanmış, istenmeyen biri olarak hissederdim sen umutlusun maşallah yaa, bu ne polyannacılık. Ben de işin bu kısmına takıldım valla, incelemelerim sürüyor ben de polyanna olmak istiyorum.
off koptum burda yaaayaa miska bişey dicem yoklerken hiçmi bişey hissetmedin ya azcıkta olsa
bak aklıma ne geldi miska...
sen güzel ve cazibeli bir bayansın anladığım kadarıyla...
eh işve cilvede azcık yapmışsındır adama...
acaba bu tohumluk tosunumuz () senin ateşine yetişemem ,sönük kalırım..yetemem sana diye düşünüyor olmasın sakın ....yani cinsel yönden belki sorunu yokturda..performans açısından sorunludur..ay ne biliyim yaa...porfs yaptı herif hepimizi resmen...
konuda uzmanlaştık resmen...
abuuuuuuuuuuuuuu miskaaa kptum burda resmennnnn
neyi yokladın kıııızzzzzzzzzz farketmedinmi yokladığın zamannnnnnn
ne tatlısın kızzzzzz
çünkü adam bana öyle hissettirmiyor.
daha çok kendinde bir arıza varmış hissi uyandırıyor
teşekkür ederimmm siz de birbirinizden tatlısınız canlarımmm
yaa bi şeyler hissettim de, o o düşündüğüm şey miydi, kot pantolonun şeyliği miydi anlayamadım ki:78:
bacım zaten eğer bir hareket kesin varsa ..eminsen ve sen kotmuysu o muydu ayırt edip hissedemediysen...işte sana cevap...
sorun bu mudur..budur.....belkide sorun çooook küçük
hepinizi çok seviyorum ya..forumumuza bayılıyorum..kalitenizede tabi.....
bugün güne gitmedim..sırf gelişmeleri kaçırmamak için ..
kız ilahi yine koptum burdaaaaaaa
kız o her halukarda farkedilir cnm yaaaa gözden kaçacak bişe değilkiiiiiiiiiiiii
kesin o düşündüğündürrrrrr
Orası belli zaten de ne çeşit arızası olduğunu biraz çıtlaysaydı. :96: Maşallahı var bu kadar ketumluk hayra mı alamet?
Oooonca dediğine bozulmuyor da ayrılık kelimesine mi bozuluyor, yani beraber görünelim ama bir şey olmasın ne anlama gelir ki?
Ya istekli kadınlardan da korkuyorlar bunlar, isteksizlerden de. Napılacak anlamadık orası ayrı konu da istekli görünmemek daha iyidir sanırım. Yani kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorsun sanki o da kendini ağırdan alıp dolaşıyor falan, tam dayaklık ve çağın erkeklerine çok iyi bir örnek aslında.
bi dakka ya!
adamın derdi cinsellik olmadan kendini sana sevdirmek olmasın?
o konuşmasından ben öyle anladım sanki
umut ediyorum belki beni böyle seversin diye demiş ya.
bacım zaten eğer bir hareket kesin varsa ..eminsen ve sen kotmuysu o muydu ayırt edip hissedemediysen...işte sana cevap...
sorun bu mudur..budur.....belkide sorun çooook küçük
hepinizi çok seviyorum ya..forumumuza bayılıyorum..kalitenizede tabi.....
bugün güne gitmedim..sırf gelişmeleri kaçırmamak için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?