Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Yahu şimdi eğriye eğri doğruya doğru konu açan arkadaşla annesi çocuğun gözünde evlenme koca meraklısı olarak görünmüş.
Annesinin kafeslemek tabiri çocuk da zengin koca izlenimi uyandırmış.
Burda asıl hata annesinin dediklerini çocuğa söylemek.
Annem hep der ki evde ki evde kalır kocana bile anlatma yarın öbür gün yüzüne çarpar .
Anne de hatalı kafeslemek ne demek kötü bir tabir.
Çocuk baştan sona hatalı ama dediğim gibi asıl hata konuyu açan arkadaşımda .
Kıskandırcam derken hem annesini hemde kendini küçümsetmiiş.
Hala çııkıyorsan ayrılmalısın

Yazdıklarım hoşuna gitmeyecek ama ben yine de yazacağım;

*3,5 aylık ilişkide ailenin kurduğu her kelimeyi naklen yayın yapmışsın noktası virgülüne,
*3,5 aylık ilişkide sürekli "annem evlen diyo, annem aman kızım kapak at diyo" dersen açıkcası ben senin için de olumlu düşünmem ve cidden böyle amacının kapak atmak olduğunu bıyık altından beni ölçtüğünü düşünürüm. Zira çok yeni bi'ilişki.
*Ve son olarak daha dün ki adam ki isterse 30 yıllık sevgilin olsun senin annene o kelimeyi kullanma haddini kendinde buluyo ve sen özür diledi diye barışabiliyosun. İşin kötü yanı adam o yüzü senden bulmuş sen zemin hazırlamışsın o da seviyesizliğini gün yüzüne çıkarmış.

Bence tencere kapak olayı olmuş. Aşkından ölüyo musun da bu lafı duya duya o adamın elini tutabiliyosun?

seninle birebir aynı düşüncelerdeyim valla.. ya bide aşkından ölse ne değişicek, annesini nelere yakıştırmış aşk mı kalır Allahaşkına ya :47:

Hayırdır, bugün okuduklarıma çok şaşıyorum. "Sözlüm bana küfür ediyor, acaba ne yapsam?", "Sevgilim anneme bilmem ne dedi...". Edilen bu lafları kabul edebildiyseniz, hele ki annenize edilen sözün üzerine haddini bildirmediyseniz ve hala o adamla konuşuyorsanız burada daha fazla söylenecek söz yoktur.

Senin annen hakkında nasıl bu şekilde konuşabilir :47::47: Ve bence seninle ciddi düşünmüyor insan sevdiğine bu şekil şaka yaparmı ne bileyim cok sacma geldi bana

kesinlikle sizi ciddiye almıyor ve her hareketiyle bunu gayat açık göstermiş.. sizinde ailenizle aranızda ki şeyleri 3 aylık sevgilinize anlatmanız yanlış ne kadar tanıyorsunuz da aile meselelerini anlatıyorsunuz bu ilişki evliliğe gitse bile siz ona annem öyle babam böyle dediğiniz için oda bu tarz konuşmalar yapar bence bu duruma siz müsaade etmişsiniz. yapmanız gereken en doğru şey ayrılmak olur.

Ay şok oldum.annene bunu söyleyen biriyle devam etmek:s
Çok boşboğaz bir çocuk.ıyy ne biçim şaka onlar öyle....
Bu çocuk kompleksli.aynı departmandayız dedin.senin kendi işinden şikayet etmen demek ona göre onun işinden de şikayetçi olman demek.yani beğenmiyor beni diye düşünüyor.
Bu şakalarıyla zarf atıyor sana.şapşal çocuk yaa:) bu erkekler binbir çeşit müzelik antika.seni ilişkiden soğutacağını düşünemiyor işte.

Ben de merak ediyorum boyle konu acanlarin sonra hayatlarinin nasil devam ettigini neler yasadiklarini ama istisnasiz hepsi uzun suredir siteye girmiyor oluyorlar.
Bu konuda da konu sahibi yaklasik 2 yildir hic girmemis siteye:KK51:

Annen hakkinda???? Ve burda konu acip napim diye mi soruyosun?!?!?! Napman gerektigini bilmiyosan sana kimse yardim edemez!

Merhaba kızlar, ben 24 yaşında bir genç kızım. yaklaşık 1 yıldır da iş hayatındayım, çalıştığım yer oldukça prestijli duyunca insanların "vaav" dedikleri bir yer. ama işin aslı şu ki ben bu işyerinde çok düşük bir konumda çalışıyorum, yani yükselme imkanı 0 bir posisyondayım. işyerinde 2. sınıf eleman muamelesi görüyoruz. ben bunu kafaya çok takıyorum çünkü iyi bir üni.den mezun olmuştum. ama mezun olunca aile baskısı etraf baskısı vb.den ötürü sırf işsiz kaldı demesinler diye girdim. maaşı da çok düşük. üstelik yurtdışındaki kötü ülkelere de görevlendirmeler var. hedefim pozisyon değiştirmek, önü açık olan pozisyonlara geçmek ki bunun için de sınavları ve mülakatları geçmem lazım.

bu arada bu işyerinde benim gibi aynı pozisyonda olan bir erkekle yaklaşık 3.5 aylık bir ilişkim var. onunla aynı departmandayız. o da benim gibi işin 2. sınıf görülmesinden ve maaşından şikayetçi ve iyi bir okul bitirmiş. ortak konularımız var yani. zamanla arkadaşlık aşka döndü. çok yakışıklı, 190 boyunda uzun ve kumral. iyi de anlaşıyoruz, birlikte eğleniyoruz filan. ama son günlerde yaşadığımız 2 olay kafamda soru işaretleri yaratmaya başladı.

---birinci olay şu: bir kafede oturuyorduk ve sohbet ediyorduk. erkek arkadaşım başka bir yere geçmek istediğini, maaşın düşük olduğunu ve para kazanması gerektiğini söyledi. ben de dedim ki "bu deiklerin benim için de geçerli, ben de para kazanmalıyım". bunun üzerine erkek arkadaşım aynen şöyle dedi: "ya sen zengin koca bulursun". ben inanamadım şok oldum önce. sonra bu lafın hoşuma gitmediğini belirtince şaka yaptığını söyledi. ama ben bozuldum yani. tamam sonuçta çok yeniyiz, 3.5 aylık bir ilişkide ciddi düşünmek için erkek olabilir ama böyle dan diye "sen zengin koca bulursun" da denmez ki yaaa.

---ikinci olay da şu: halk otobüsünde seyahat ediyorduk, karşılıklı koltuklarda oturuyorduk. 15-16 yaşlarında genç bir kız vardı ayaktaydı. ben o kıza biraz fazla bakmışım sanırım sevgilim de dikkat etmiş otobüsten inince "hayırdır niye baktın" diye gülerek sordu. ben de şaka olsun diye "belki kardeşime gelin alırız diye baktım" dedim. 18 yaşında bir kardeşim var. ben böyle deyince sevgilim aynen şöyle dedi: "yaw sen önce kendine bul." ben tepki gösterince de yine şaka yaptığını söyledi.

---üçüncü ve en canımı sıkan olay şu oldu: ailem muhafazakardır ve ben bunu sevmiyorum. özellikle annem yaşımın geldiğini, evlenmem gerektiğini ve hazır yaşım gelmişken bir erkek kapaklamam gerektiğini söyleyip duruyor. sevgilime ailemden sık sık dert yanarım. şimdi bizim işimizde afrika ülkelerine görevlendirme var. annem bir gün şöyle dedi: "kızım afrikaya gidersen orda cemaatin okullrı oluyo, orda bir türk öğretmen bulup evlenirsin." ben bunu yana yakıla sevgilime anlattım ve sevgilim şunu dedi: "ya hayatım bu kadın oro...pu ruhluymuş." ben şok oldum sonuçta ne kadar atıp tutsam da benim ailem ve o..pu ruhlu dememesi lazımdı 5 gün küs kaldım ve dedi ki "ama hayatım sen böyle anlattın ben de yorum yaptım." en sonunda özür diledi ve barıştık.

evet kızlar biraz uzun yazdım ama durum bu ve kafam karışık. yani böyle şakalar vs. yapması normal mi sizce sonuçta 3.5 aylık yeni bir ilişki. anneme küfür etti ama özür dilese de bu olay beni çok kırdı ben herşeyi diyebilirim ailem ama o küfür etmemeliydi. öte yandan da iyi arkadaşız birlikte iyiyiz. siz olsanız napardınız kızlar
bi kere bu sevgiliden bisey olmayacani birinci olayda anladik ama ikinci olayda karaktersizligini gostermius o UCUSUNDEN SONRA HALA SEN GORUSUYOSAN bence sendede buyuk sorun var diyorum
kusurabakma adam bildgin terbiyesiz sende hala onunla takiliyosan bunu kabul ediyosun demektir
bu cemaat dediginiz ne ?

Uff ya eski konuymus kiz zaten 2014den beri girmemiski siteyei önce baksaydiniz

Back
X