Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Bir de siz siz olun gidip millete ananizi boyle anlatmayin. Sen annen icin "kapaklamak" kelimesini uygun gorursen elalem de gider o igrenc kelimeyi soyler. Zavalli kadin evladi icin iyi biseyler hayal ediyor, gordugu muameleye bak. Gerci sen sevgilini kiskandirmak icin soylemissin de gerek yok

oha cuss yani :53:
haddi asmasina cok yuz vermissin canim. her sakanin altinda bir gerceklik payi vardir en basta dur demeliydin :20:

Bir de siz siz olun gidip millete ananizi boyle anlatmayin. Sen annen icin "kapaklamak" kelimesini uygun gorursen elalem de gider o igrenc kelimeyi soyler. Zavalli kadin evladi icin iyi biseyler hayal ediyor, gordugu muameleye bak. Gerci sen sevgilini kiskandirmak icin soylemissin de gerek yok

+1)
...........

Canım daha 3,5 aydır birlikte olduğun birine annenin bu sözlerini anlatırsan ona da yol yapmış olursun. Açıkçası bir kadının bir erkek kafeslemesi gerektiğini düşünmek bence çok çirkin bir şey. Anneler de insan bazen çirkin şeyler yapabilirler ama biz kocalarımıza bile bunun çok açığını vermeyiz kaldı ki hayatımda daha 3,5 aydır bulunan birisine anlatıcam. Hatayı biraz da zırt pırt ona anlattığın anektodlarda bul.

Ayrıca bir kız arkadaşım sevgilime hep annemin beni böyle böyle bunalttığından bahsediyorum dese kızım sen çocuğun ağzını mı arıyorsun derdim. Bazı kadınlar var sonuçta böyle.. Ay ben evlenmicem evlenmicem diyip de yan cebine koyulmasını isteyen. Sen öylesin demiyorum ama dışardan öyle görünebilirsin. Böyle bir durumda da erkek arkadaşın da panikeyip ilişkiyi çok ciddiye almama tavırları sergileyebilir.

evet çok haklısınız :(( aileme ilişkin herşeyi ona anlatarak hata yaptım. evet aslında biraz da belki beni kıskanır, umursar diye de anlatmıştım ama anneme küfür etmesiyle şok oldum.

sevgilin senınle malesef ileriye donuk yani ciddi dusunmuyor.. anneme böle laf edecek bi insan , dırek ondan sogurum def ederım. biraz sendede suc herseyı sevgiline anlatmamalıydın daha 3 aylık bi ilişki. ustelık böle bişi ddigindede kus kalmak yerine aıleme böle dıyemessın dıyıp ayrılman lazmdı.. balık bastan kokarmıs.. dikkat et!

Ailende yaşadığın sıkıntıları erkek arkadaşına anlatmayacaksın, bu ilişkide aşılmaması gereken bir kuraldır

Şimdi olmasa bile ilerde yüzüne tokat gibi çarpıyorlar

Ve de şekil a da göründüğü gibi ciddiye almıyorlar.

Seni kesinlikle ciddiye almıyor ve sen annenin "kapakla, kafesle" gibi cümleleri ona naklen yayın ettiğin için oda anneni kızını yollamak istermiş gibi düşünmüştür

Annenin ifade şekli her ne kadar yanlış olsa da niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum

İşini gücünü bulmuşsun, işe girmişsin yuvanı kur istiyordur

Ne diyeyim bilemedim. Eğer kendine tabii daha çok annene saygın varsa ayrıl

Böyle bir kelime benim nezdimde hakaret davasına kadar gidebilirdi çünkü

Seviyorum filan deme herkes gider ANNEN kalır...

Anneniz için söylediği küfürü okuyunca böyle kaldım :53: O an bitirmeliydiniz bence hadsizliğin bu kadarı :20:

değil 3.5 aylık sevgilim kocam anneme şu cümleyi kursa anında ama anında silerdim hayatımdan aklımdan herşeyden..

çok kötü karakterli bir adam..

eğer kendinize saygınız varsa durmayın yanında kendinizi küçük düşürmeyin o adamla yan yana gezerek..

henüz 3.5 ay tanıdığınız adamın annenize o lafı etmesini nasıl affedip sindirebildiniz aklım almadı...

bence sizi benimseyememiş hala, ve anlaştığınız ortak yönlerinizin olduğunu düşündüğünüz adamın birde hiç görmediğiniz başka bir yüzü daha var, ve bunu arada konustıgı bu patavatsız çümlelerle belli ediyor.

bence saygısı yok sana.ya o seni sallamıo sende onu sallama. Ayrıca aileni ne kadar kötü olsa bile kimse kötülememelisin(tecrübeyle sabit)
bence yol yakınken o çocuktan ayrılmalısın. Yapamıosan yavaş yavaş soğut kendini sonra da bitir. onun içinde asla üzülme bence değecek birine benzemio. kolay gelsin

ve sen annene o..u diyen bu yaratıkla sevgilisin.. bazı şeyler tavsiye, yol göstermek gerekmeyecek kadar ortadadır. bravo sana..

Bu nasil bir muhabbettir ya...seninle ciddi dusunmedigi belli.soylediklerinden belli oluyor.ama ya annenize soyledigi hakaret.birazda sizden cesaret almis gibi.ben olsam ne olursa olsun.anneme boyle hakaret eden biriyle.birdaha gorusmezdim.ne haddineymis boyle soylemek...

Sevgilin olduğunu sandığın kişi , sana '' zengin koca bulursun '' derken hangi ruhluymuş acaba ?

O annene .... ruhlu derken ne kadar karakterini sergilemişse , sende 3 günlük insana anneni kötülediğin için o kadar hatalı davranmışsın .

Hepsi bir yana bu 3 maddeyi bize sıralarken en azından , ben hala nasıl bu adamla birlikteyim yahu demedin mi içinden ?

valla bu davranışlarının bahanesi olamaz "daha 3 aylığız" bakış açısı.
insanlıkla alakalı biraz bu 1 günlük, 3 aylık, 1 yıllıkla falan değil...

Sevgilim dediğin adam sana illuminati mesajlar veriyor açıkcası seninle ileriyi düşünmüyor ve sana bunu laf arasındaki kurduğu
sana göre anlamsız ona göre gayet anlamlı mesajları veriyor bence sen bu konuyu çok iyi düşün , ayrıca annenin de birisi kapakla tarzındaki kelimeside pek uygun değil evlilik bu yaa ailenin kriterlerine uygun değil senin gönlüne mantığına ve güvenini tam kazanacağın birisi kapakla demiyorum kap canım :)

Sevgilin olduğunu sandığın kişi , sana '' zengin koca bulursun '' derken hangi ruhluymuş acaba ?

O annene .... ruhlu derken ne kadar karakterini sergilemişse , sende 3 günlük insana anneni kötülediğin için o kadar hatalı davranmışsın .

Hepsi bir yana bu 3 maddeyi bize sıralarken en azından , ben hala nasıl bu adamla birlikteyim yahu demedin mi içinden ?

evet diyorum tabi ki :(( genel anlamda birlikte çok iyi zaman geçiriyoruz, iyi sevgili olmanın ötesinde iyi de arkadaşız. ya da en azından ben öyle sanıyordum. :(( o yüzden bu hareketleri, özellikle de anneme ettiği küfür beni çok üzdü ve kafam çok karıştı.

özür dilemesine rağmen bazen bu konuyu tekrar açıyorum o da özür diledim daha ne yapabilirim diyor sanırım ettiği bu küfrü unutamıyoırum. ve evet annemin laflarını ona tüm detayıyla anlatarak büyük hata yapmışım.

Back
X