Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Ben olsam utanır sevgilim anneme böyle bir küfür etti diye konu hayatta açmazdım çok iğrenç bir laf ve sen hala bu adamla sevgilisin zaten seninde sürekli evlilikten bahsetmenden dolayı adam senden kaçmak istiyor ben ciddi düşünmüyorum zengin koca bul diyor daha ne desin :ssz:

hala sevgiilim demeyin bence bu adamın sizinle alakası yok size asker arkadaşı muamelesi yapıyor sizde acaba sorun ne diye düşünüyorsunuz

Sen bu cocukla ciktigindan eminmisin?
- hade bunu gectik diyelim...

Amaa Annene ettigi o laftan so ra halla ne yaparim diyosum ya ben asil sana sastim kaldim, evli cifti bile bosanma derecesine getirir o laf pessss...

Ya cok patavatsiz, dusuncesiz
Yada size deger vermiyor, umursamiyor sadece eglencesine takiliyor
Gibi geldi bana

4,sayfadan sonrasını okuyamadım dayanamadım çünki.daha 3,5 aylık bi ilişkide sevgiliniz annenize böyle çirkin ağır bi küfür ediyor ve siz 5 gün küs kaldıktan sonra onu affediyorsunuz.şu küfrü eden değil sevgilim 8 senelik kocam etse o dk boşarım onu.sizi ciddiye almayan ileri dönük bir ilişki düşünmediği her halinden belli olan birine annenizle ilgili bu denli ayrıntıyı nasıl anlatırsınız oda ayrı bi sorun.verdiğiniz cevabın birinde sevgilinizin daha 3 aylığız gibi bi vurgulama yaptığını yani ciddiyet için erken olduğunu falan yazmışsınız ama şunu unutmayın ileride eşi olarak görebileceği buna ihtimal verdiği bayana başkalarını yakıştırmaz bir erkek.resmen gönül eylendiriyor seninle üstünede annene küfür etme hakkını görüyor kendinde.sizin şikayetlerinize dayanarak böle bi yorum yaptığını söylediğinde sizin için tatmin edici oldu yani.aaaa ben annemi böyle anlattım oda bunu söyleyebilir.kusura bakma ama ben belki bi kızgınlıkla anneme kızabilirim ama eşim sadece dinler ağzını açma hakkını ona vermedim şimdiye kadar.gerçi sen herşeyi kabullenmişsin zaten birlikte iyi vakit geçirmeniz sana yetiyor.sinirden gözüm döndü daha fazla yazıpta durduk yerde ban yemeyim.

..... Ve sen halâ ona sevgilim diyorsun.

Adam seninle boş vakitlerini dolduruyor. Sen olmasaydın işyerinden başka biriyle sevgili(!) olacaktı. Üst pozisyondakiler kendisine bakmayacağı için seninle büyük ihtimal.

Son düzenleme:
seninle 3-5 günlük ilişki tabirinden bişeyler yaşıyor bence .. Annenize söylediği lafa gelince bu lafın üzerine insan kocasından boşanır bence değilki söyleyen sevgili olacak ve bu ilişki devam edecek garip :53::53:

konu sahibi ortada yok gibi? Neyse yazacagim yine de.
Hala" aslında iyi arkadaşız biz yaaa, uyumluyuz biz" deyip duruyorsun ya konu sahibi,
pes diyorum ne diyeyim. Arkadaşlık anlayışında da ilişki anlayışında da buyuk sorun var.
Evde kalmaktan mi korkuyorsun nedir olay anlamadim? Ama zaten bu adamla geleceğin yok,
devam etmesinin amacı takilmaksa sadece buyur.kiskandirayim derken fena şeyler duymussun.önce kendi özüne saygı duy.:ssz:

Arkadasim kusura bakmada ya sen cok safsin yada cok seviyorsun dicem ama 3 bucuk aylik bi iliskide bir insan bir insani nasil boyle gozleri kor olicak kadar sever anlamis deyilim kaldiki sevginden bukadar gozlerin kor olsa bile boyle bir kelimeye musade etmemen gerekirdi ve bu adamin birlikte olup oadiginizdan haberi varmi onuda anlamadim ne demek sen kendine zengin bi koca bulursun nedemek annen senin sey ruhluymus herhaldeki 3 bucuk aylik bi iliskiden sonra evlilikten basetmesi beklenemez ama annene boyle bir hakaret hakini vermiyo allahin gerizekalisi daha sonrada saka yaptim filan boylr sakami olur hadi bunu gecelim sen nasil buna goz yumabiliyosun vallahi ben olsam dunyada tek erkek o kalmış olsa donup yuzune bile bakmam

"zengin koca"ya gelene kadar cok cok daha önemli seyler var çözülmesi gereken; annene küfretmesi gibi :ssz:

1- Bu çocuktan bi cacık olmaz.
2- Niyeti asla evlenmek değil.
3- Seni ciddi olarak düşünmüyor.
4- Saygısız.
5- Patavatsız.
6- Olgun değil.
7- Annenize ağır bir ithamda bulunabiliyorsa 3 gün sonra seni küfür yağmuruna tutar.
.
.
.
.
.
.
Daha sayıyım mı ?
Yoksa ardına bakmadan zaten kaçtın mı ?

Adam gününü dolduruyo, anı yaşıyo sadece '' sen zengin koca bulursun, önce kendine koca bul '' demesinden sonra hemen bitirmeniz lazımmış aslında, yeni bir ilişki olması senin yanına başka birini yakıştırması anlamına gelmez ki, sadece evlilik konularını açmaz, konuşmaz, erken diye nitelendirirsiniz. Hadi hepsini geçtim, annene o kelimeyi kullanınca? Nasıl senin şarteller arıza yapmadı şaştım doğrusu, belki de ben tekme tokat girerdim.. :ssz:

Aradaki yorumları okuyamadım bile annene nasıl bir şey söylemiş öyle, pessss:47:
Diğer iki sorunu okurken çok yeni olmanıza bağladım ama yok yani annene söylediği şey affedilemez.
Sakinken böyleyse sinirlenince neler söyleyecek kadıncağıza, tüylerim diken diken oldu.
Ayrılık düşünmeyebilirsin ama daha fazla bağlanmaman da çok hayırlı olacak gibi :(

Son düzenleme:
okurken YUH! dedim ya, bu ne biçim bir ilişki? o seninle çıktıgının farkında degıl, yada seni arkadaş olarak görüyor, veya biraz senle çıkıp bırakacak, kusura bakmada, benimde iki aydır sevgilim var, ve o asla yok zengin koca bulursun, yok kendine ara falan demez sen benimsin der, annem böyle böyle desem bile, hatta anneme kızgın olunca ben, bana annenden laf duyma falan der, seninki çok çirkin bir söz söylemis gerçekten
bence amacını ögren en yakın zamanda...

Yuh yuh yuh .
Sen hala bu adama sevgilim diyebiliyorsan, kendine yaptığın saygısızlık bir yana annene büyük bir saygısızlık yapıyorsun .

Son düzenleme:
Sevgilinizin bulunmaz hint kumaşı olduğunumu sanıyorsunuz :ssz: Kendini bilmez terbiyesizin teki bence. . Siz onla zaman geçirmeye devam ederseniz onun seviyesine inersiniz benden söylemesi :19:

Ohaaaa:30:
yuh diyorum annenize o lafı diyen bi adamla niye muhattap oluyorsunuz ki hala hem de 3,5 aylık bir ilişki.
insan 35 yıllık karısına bu lafı demez eğer adamsa!
bir de konuyu açma şeklinize bakın "bana zengin koca bulursun" dedi.
annenize küfretmiş siz buna mı takıldınız??

yuh yaaa şok oldum resmen.
hadi diğer dedikleri çok takılacak şeyler değil ama, bu laf yenilir yutulur cinsten değil.
benimde ailem bana baskı yapıyo ben de sevgilime anlatıyorum ama, aileme bırak öyle bir lafı "offf" dahi demedi.
o kim ya benim anneme o lafı edecek ederim onun azına hayvan mıdır nedir ya.

ay sizin konuları okuyunca bi aşkımın nasıl düzgün bi adam olduğunu anlıyorum.

yok arkadaşım terbiyesizin önde gideni bu adamdan hayır gelmez.
ben senin yerinde olsam "sen kimsin anneme bu lafı ediyorsun terbiyesiz" der bi daha yüzüne bile bakmazdım.
Hiç öyle üzülüp büzülüp trip atmayın kesin atın bence.
ben böyle bişe yaşasam gözünün yaşına bakmam allah göstermesin.

Son düzenleme:
Sevgiliniz de amma pezevenk ruhluymuş:31:Sevgilisini zengin kocalara yamalamaya çalışanlara,binbir türlü zorluklarla evladını bugünlere getiren annelere laf edenlere pezevenk diyoruz :34::34:
Yoksa siz böyle biriyle mi berabersiniz?
Yok ama annesini sevgilisine kızını başkalarına yamalamak olarak tanıtan biri ile bu ruhta bir adam,tencere kapak:34:

aaaaa kafayı yemiş ezik ruhlu. arkadaşım sen uzaklaş bu arkadaştan sana hiçbir şekilde saygı duymuyor zaten ve seninde onun hakkında iyi olarak anlatabildiğin tek özellik fiziksel özellikleri.

Back
X