sevgilim bana sevgisizsin dedi :(

paragöz degilim ben lüksü seviyom sadece

yazdığınız bu mesaj çok çelişkili paragöz değilim yani parayı sevmem diyorsun ama lüksü seviyorum....lüks neyle olur biliyor musun ? parayla olur tabiki kendinle çelişme ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol....

Sevgisizin yanında memnuniyetsizsin de.
Madem yüksek sosyete olmak istiyorsun ben zengin birini istiyorum de ayrılır emin ol sen.
Seven insan bi pastayla bile mutlu olurdu çünkü.
Çocuğu yıpratırsın açıkça söyle ve yolları ayırın.

Resmen hakaret etmişsiniz, erkek arkadaşın adına üzüldüm.

Onun doğumgünü olsaydı, siz ona ne yapıcaktınız ki acaba? Onu merak ettim.

En azından bi teşekkür etseydin çocuk düşünmüş gerçi bana da inandırıcı gelmedi pek konu

Siz onun doğum gününde ona ne hazırlayacaksınız mesela?
Adam düşünmüş kuzenini arkadaşını davet etmis pasta almış.
Sana böyle yapsalar kim bilir ne bozulursun
Ben birini sevicem arkadaşlarını kuzenini çağıracagim sonra bi teşekkür bile etmeyecek sevgisine saygisina başlar o ilişkiyi en kısa süre de bitiririm.

sosyetik takilmak istiyorum nedir ya. kusura bakmayin ama fake oldugunuzu dusundum. Bi kadin hic 'sosyetik taiklmak istiyorum' der mi?

neyse sonrasini zaten okumadim.

Basit birsey beklemiyordun sende haklisin daha 3 ayda sooooyle at nali gibi tek tasi alip ayaklarina kapanarak parmagina yuzugu gecirmeliydi havai fisekler esliginde. ama hadsiz sadece pasta almis ayril bence hemen senin taleplerini karsilayamaz...

bn cıkıyorum kızlar bu konu gercektı özür dlycm sevgilimden

kendi ailesinde göremediklerini başka erkeklerden sağlamaya çalışan türk kızı modelisin. sonra erkekler kızlar için kaprisli şöyle böyle deyince rahatsız oluyoruz ama bazıları haklı.

sen niceliğe takıldıkça mutlu olamazsın. çocuk seni düşünmüş. birilerini çağırmış pasta yaptırmış sen de öyle bişey beklemiyordum diye tepkisiz kaldın. halbuki önemli olan seni düşünmüş olmasıydı ama henüz bunu anlayacak kadar olgunlaşmamışsın.

Lüks sevebilirsin isteyebilirsin. Bildiğin gibi lüksler parayla sağlanıyor. Git kendini geliştir güzel bir iş bul veya herhangi bir işe gir herşeyini ver çok çalış çok para kazan. Ondan sonra istediğin lüksü yaşa. Al evini arabanı güzel elbiselerini. Yap sevgilinin doğum gününde organizasyonunu. Hem de süpriz olsun. Yat partisi mi verirsin artık jet kiralayıp günlük tatile mi götürürsün. Yolda da çıkar milyon dolarlık hediyeni ver. Güzelinden bir saat olsun. Senin için çalıştım de. Lüks içinde yaşatıcam seni de kendimi de diye anlat. Sevgilin gerçek sevgiyi görsün. Mis gibi yaşayıp gidin sonra. Lüks zenginlik öyle isteyerek severek olmaz. Çalışarak para kazanarak olur. Hatta seneye kendi doğum gününüzde de parti verin sevgilinize diyin sonra bak işte doğum günü böyle kutlanır diye. O ne öyle yaa sizi düşünüp pasta almış filan. Hiç çekilmez valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…