- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.786
- 528
- Konu Sahibi Durubeyazx
-
Telefon değiştirdim numarası silindiArkadaşlığınız devam ediyor mu ? Arkadaşınız: eski arkadaş, bir tanıdık kategorilerine düşmedi mi ?
Yoo o kadar işsizsiniz ki her konuda yorumunuz var ordan farkettim. Yoksa benim için bir hiçsiniz. Sadece yorumlarınız itici geldi ve belirttim
Evet hazır konuyuda biliyorsunuz bi akılda verin. Sinirlenmekte haklı değil miyim
zxshermine
5 yıllık ilişkinizi bitirmiştiniz ancak diğer adam bekle beni geri geleceğim diyordu. Diğer adamla dürüstçe konuşup, artık hayatınızda ona yer vermek istemediğinizi, ilişkinizin tamamen bittiğini söylediniz mi ?
2 şubat konunuzda, 5 yıllık ilişkinizi 3 ay önce bitirdiğinizi söylemiştiniz. Şu an 22 şubattayız ve 23 yaşındaki sizin deyiminizle "mükemmel insanla" 6 aydır konuşuyormuşsunuz. Sizin verdiğiniz tarih ve zaman aralıklarına göre, 5 yıldır devam eden ilişkiniz sırasında bir başka erkekle görüşmeye başlamışsınız.
Küstaha küstah olurum siz ağzınıza geleni yazacaksınız bende susacam öylemi? Yok öyle dünya. Etkiye tepki diyelim
Erkek arkadaşınızın ağzınızdan mı duydunuz bara gittiğiniErkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Tamam kiz sigara istedi, sevgilinizde varsa versin yoksa kullanmıyorum desin. İnsanlar o adamın sevgilisi var mı yok mu bilemez karşı taraf beğenmişte olabilir yalnız gelmiş bir adam tanışmalar konuşmalar olur kız açısından sorun yok bunlar doğal şeyler. Siz kıza bir şey diyemezsiniz sevgilinize dersiniz.Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Ama bu surecte her hafta iş yerine gel diye zorlamış adamTam tersi herkese sevgilisi olduğunu duyuran biri. Tüm sülalesiyle tanıştım ve her hafta isyerime gel diye beni zorlar beraber gideriz aksama kadar vakit geçiririz
Çakmak mi verir?Bugun sigara veren, yarin...
Cok abartiyosunuz. Bu kadar özgüveniniz yoksa erkek arkadasina karsi tamami güveniniz yoksa toksik iliskiden farki kalmaz siz ne istiyosunuz cocugun aglayip zirlamasini mi? Eve hapsedio tüm gün sizi mi düsünsün? bar‘a gittigini nerden duydun veya kendisi dediyse sizde anlayisla karsilamaniz gerekirdi yoksa bu baskilarla vs erkekler otomatige baglaniyolar yalan söylemek icinErkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Kiz nasil üsenmedin öyle masallah ahahahaElimizdeki doneler;
1. Sevgili 2017- Aralık 2022
2017'de bir sevgili var, 5 yılın sonunda Aralık 2022da ara veriyorlar. Adam diyor ki 'birkac ay ver,şu işimi halledeyim evlenecegiz'
Ama çok da ayrılık sayılmaz, çünkü her Allah'ın günü konuşuyorlar. Tam bir ayrılık olmadığını şuradan anlıyoruz , konu sahibi diyor ki;
Tamamen bitirdiğimizi düşününce mideme ağrı giriyor
2. Sevgili Ekim 2022 - ??
Ayrilik tarihinden emin degilm, Şubat'ın sonunda hala beraberler ve 6 aydır konuştuğunu söylemiş. En iyi ihtimalle Mart başında bitmiştir
3. Sevgili Mart 2023 - 4 Mayıs 2023
4 Mayıs'ta
iki aylık ilişkisinin yeni bitmis olduğunu yazmış
4. Sevgili Mayıs 2023 - 2 Haziran 2023
Kimse kimseyi boynuzlamadiysa sadece birkaç haftalık bir ilişki. Bu birkaç haftanin son haftası zaten küsmüşler,adam bara gitmis vs yine barismislar,öyle geçmiş.
Yani iliskileri 14 günlük falan
Ama bu surecte her hafta iş yerine gel diye zorlamış adamtüm sülalesiyle tanistirmis
Yani matematik hatası var.
Ya konu sahibi bir dalı tutmadan ötekini birakmayan bir maymun gibi , yenisini bulup öyle ilişkisini bitiriyor , ya da anlattıkları yalan dolan .
Bence ikinci seçenek
kız bu ne amel defterini dökmüşsün resmenElimizdeki doneler;
1. Sevgili 2017- Aralık 2022
2017'de bir sevgili var, 5 yılın sonunda Aralık 2022da ara veriyorlar. Adam diyor ki 'birkac ay ver,şu işimi halledeyim evlenecegiz'
Ama çok da ayrılık sayılmaz, çünkü her Allah'ın günü konuşuyorlar. Tam bir ayrılık olmadığını şuradan anlıyoruz , konu sahibi diyor ki;
Tamamen bitirdiğimizi düşününce mideme ağrı giriyor
2. Sevgili Ekim 2022 - ??
Ayrilik tarihinden emin degilm, Şubat'ın sonunda hala beraberler ve 6 aydır konuştuğunu söylemiş. En iyi ihtimalle Mart başında bitmiştir
3. Sevgili Mart 2023 - 4 Mayıs 2023
4 Mayıs'ta
iki aylık ilişkisinin yeni bitmis olduğunu yazmış
4. Sevgili Mayıs 2023 - 2 Haziran 2023
Kimse kimseyi boynuzlamadiysa sadece birkaç haftalık bir ilişki. Bu birkaç haftanin son haftası zaten küsmüşler,adam bara gitmis vs yine barismislar,öyle geçmiş.
Yani iliskileri 14 günlük falan
Ama bu surecte her hafta iş yerine gel diye zorlamış adamtüm sülalesiyle tanistirmis
Yani matematik hatası var.
Ya konu sahibi bir dalı tutmadan ötekini birakmayan bir maymun gibi , yenisini bulup öyle ilişkisini bitiriyor , ya da anlattıkları yalan dolan .
Bence ikinci seçenek
Kaç kurtar kendini oradan.Bu demekki her kavgada senin sevmediğin şeyleri yapacak.Bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur.Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Başka kim söyleyecek ki ? Kendisi öyle mekanlara gitmiyordur.Zamanında bara gitmişliğim de oldu, hiç bir numara da dönmedi. Efendi gibi bir iki kadeh içkimizi içip sohbetimizi edip dağıldık. Muhtemelen senin gibilerin sevgilisi de o sıralarda oradaydı hiiiç gözümüze bile görünmedi. (Sevgilin bradley cooper fln değilse.)
Haaa ama bak kusura bakma da sende biraz sazanlık olabilir. Sevgilinin bara gittiğini ve bir kızın sigara istediğini kimden öğrendin? Sevgilin söyledi di mi?
Biliyodum o kızın buradan çıkacağını :dHangi bara gitmis? Geçen bara gittiğimde çok yakışıklı bir çocuk vardı sigara istemiştim ondan. Aynı kişi mi acaba? Ama o sevgilim yok demişti bana ayrılmışlar hatta çok sıkıyor beni demişti. Bunalmış çocuk. Tüm gözler üzerindeydi valla ben bile konuşamadım. Herkes sıraya girecekti öyle yiyecek gibi baktılar hep. Aşırı yakışıklıydı. O mu acaba ya
Böbreğini verir...Bugun sigara veren, yarin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?