- 20 Ekim 2018
- 2.581
- 3.968
- 133
- Konu Sahibi Durubeyazx
-
Kızın sigara istediğini sevgilin söyledi kesin.. sende sazan gibi atladin ya çocuk seni kıskandırmak sinir etmek için yapmış...hem gitsin ne olacak bar kötü bir yer değilGidip kızlardan istesin. Bariz asıldığı için istedi.
Keşke sen de tedavi olsan. Bomba gibi geziyorsun nerde kimin elinde patlayacağın belli değil. Benimki hiç yoktan kontrol altında. ☺Katip senin psikoloji gene bozulmuş herhalde eski konuna bi bakayım dedimde haplara devam et sen
O yüz vermese kızlar arar mıKızlar yanımda arayıp mesaj atıyor niye sildin beni özledim nasılsın falan diye. Hepsininde telini ben açıyorum. Kimsenin peşinden değil tam tersi kızlar onun peşinde gözlerimle defalarca şahit oldum benim yanımda bile bakıyorlar
Saf olan arkadaş değil sensin burada gelip konu açıyorsun fikir soruyorsun sonra burada gelip senden yaşça büyük insanlara hadsizlik yapıyorsun ne yaşıyorsan mustahakBar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Bence sevgilin çok hoşlanmış kızdan. O kadar sevinmiş ki çenesini tutamazmış heyecanından Bi an senin kim olduğunu unutup sana bile anlatmış. Ayrılmalısın.Çakmak istese emin ol takmam. Ama sigara isteyince bir düşündüm. Bara gidiyorsan nasıl sigarasız gidiyorsun
Ay yok artık ya .. bence baya abartiyorsun .bar yani alt tarafı nasıl bir anlam yükledin bu kadar ? Kız da sevgilinin kendini istememiş bir sigara istemişErkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Gidip kızlardan istesin. Bariz asıldığı için istedi.
neyse pastasını yapıp yiyenler var deyip teselli bulucan napacan mecburBenim arkadaşım çocuğunun bokunu paylaşmıştı bi kere rabbim o bile mi güzel olur yaaaa, günaydın kokulu bebeğim diyerek. Onu da 3'e ekleyelim mi
maşallah ne diyelimEvet yanaşıyorlar yalan söylemiyorum ve öylede görmüyorum
he sarı tutkuyla da oyun havası oynamışKonu sahibi bi özet geçin lütfen 13 sayfa olmuş. Noldu bu arada? Barda değil pavyonda miymiş?
Adamı kafese kapatın. Ya ruhun duymaz yapacak adam her türlü her şeyi yapar!Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Benim arkadaşım çocuğunun bokunu paylaşmıştı bi kere rabbim o bile mi güzel olur yaaaa, günaydın kokulu bebeğim diyerek. Onu da 3'e ekleyelim mi
Sigara olayı yalan maksat seni sinirlendirmek. Böyle sürekli birbirinizi darliyor musunuz ?Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Ya da numaraO yüz vermese kızlar arar mı
Neakadar ergence laflar bunumu dedi sizeSigara istemesi kızın asıldığını gösterir.
4 Mayıs'ta eski sevgilii vardı şu anda daha 2 Haziran yeni birini bulup ne ara tüm sülale ile tanışıp her hafta iş yerine gittiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?