Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.
Ya kızı gördün mü? Kiskan diye atmış işte. Öyle biri bile yok bence,hayali.
Kaldi ki çakmağın olmayınca herkesten cakmak isteyebilirsin, ne alaka neden asilsin?
Ayrıca ben de tekken bara giderim bazen, ne var ki bunda? Feride vardı,çok severdim açık teraslı ferah bir yer (artık yok), oraya genelde tekken giderdim. Fransız sokağında canlı müzikli yerlere gündüz tek giderdim bazen.
Ne var ki yani, ben mesela kadın başıma bara gittim diye aranıyor mu oluyorum?
Ya da bazen kalem yoksa yan masadan kalem istiyoruz, peceteye istek şarkı yazmak icin. Asılmak mi oluyor bu?
Umrumda bile olmuyor istediğim kisi

Çakmak istese emin ol takmam. Ama sigara isteyince bir düşündüm. Bara gidiyorsan nasıl sigarasız gidiyorsun

Size bunları kendi mi anlatti?
Başka birinden mi duydunuz?

Çakmak istese emin ol takmam. Ama sigara isteyince bir düşündüm. Bara gidiyorsan nasıl sigarasız gidiyorsun
Ya ne alaka.
Bak daha Çarşamba gününden bir örnek vereyim, bir çocukla açıkhava konserine gittim. Yanımdaki adamlardan sigara istedi, sarma kamyoncu sigarasını paylastilar. Sonra tekrar paylaştılar. Arkadaşım otlakcilikta nirvana yaptı, bayağı geyiği döndü.
Çocuk sigarasını arabada bırakmış.
Gayet normal bir şey.
Ya da sigarası da bitebilirdi, bu da gayet normal. peşpeşe içince bitmiştir.
Hiç takacak bir şey değil, ama bence ortada kız da yok,sigara da yok, çakmak da yok.
Sevgilinin hayalgucu var.

Herkes aynı şeyi demiş kıskandırmak için yapmış olabilir harbi

Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Ben de aynısı sizin için düşünüyorum..
Kıskançlık olur da bu biraz anlamsız sanki.
Ayrıca kızın gelip kendisiyle konuştuğu bile meçhul,uyduruyor aklınca.
Zaten öyle bir yürüme durumu olsa size kesinlikle söylemez,bilakis gizliden onunla da görüşür.

Herkes aynı şeyi demiş kıskandırmak için yapmış olabilir harbi
Yani, bunun dile getirilmesi bile saçma.
Durduk yere "sen benle konuşmayı kestin ya ben bara gittim. Müzik dinledim. Kızın teki sigara istedi,verdim" der mi?
Canı seni kıskandırmak istemis işte. Bundan sonra sebepsiz konusmayi kesmezsin, ya yine giderse ya kızlarla konuşursa diye yazarsın ona diye.
Allah'ın çakali.
Yoksa gerçekten gitse, bir kiz gerçekten asilsa bunu sorun çıkaracak sevgilisine anlatır mi?
Ruhun bile duymaz , onu da kendin gibi o süreci üzgün bir başına geçirdi sanarsin

Ben aramız iyiyken bile gidiyorum adam ayrılsın mı simdi benden

Bar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Ne alaka sigarasız gitmez, asılıyor falan ya hahahajajja nasıl bir dünya kurguladınız kafanızda öyle mekanlarla ilgili Çok dizi izlemişsiniz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…