- 17 Ağustos 2011
- 24.570
- 154.848
- 798
- Konu Sahibi Durubeyazx
-
Ya kızı gördün mü? Kiskan diye atmış işte. Öyle biri bile yok bence,hayali.Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.
Gidip kızlardan istesin. Bariz asıldığı için istedi.
Çakmak istese emin ol takmam. Ama sigara isteyince bir düşündüm. Bara gidiyorsan nasıl sigarasız gidiyorsunYa kızı gördün mü? Kiskan diye atmış işte. Öyle biri bile yok bence,hayali.
Kaldi ki çakmağın olmayınca herkesten cakmak isteyebilirsin, ne alaka neden asilsin?
Ayrıca ben de tekken bara giderim bazen, ne var ki bunda? Feride vardı,çok severdim açık teraslı ferah bir yer (artık yok), oraya genelde tekken giderdim. Fransız sokağında canlı müzikli yerlere gündüz tek giderdim bazen.
Ne var ki yani, ben mesela kadın başıma bara gittim diye aranıyor mu oluyorum?
Ya da bazen kalem yoksa yan masadan kalem istiyoruz, peceteye istek şarkı yazmak icin. Asılmak mi oluyor bu?
Umrumda bile olmuyor istediğim kisi
Gidipte bar ortamında yanlış anlamasın diye sigara istemem en azındanOrda mıydın?
Ya da bir yerdeyken bir erkekten bir şey isteyince sen asılmak için mi söylüyorsun?
Ya bilmiyorum sinir oldum adetim yakın ondan herhalde. Zaten ben mi abartıyorum diye sordum soruNe var bunda ya?
Gidipte bar ortamında yanlış anlamasın diye sigara istemem en azından
Size bunları kendi mi anlatti?Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Ya ne alaka.Çakmak istese emin ol takmam. Ama sigara isteyince bir düşündüm. Bara gidiyorsan nasıl sigarasız gidiyorsun
Çılgın bakire Hürrem hoca? Sen misinÇakmak istese emin ol takmam. Ama sigara isteyince bir düşündüm. Bara gidiyorsan nasıl sigarasız gidiyorsun
Bilmiyorum yaElin kadını. Niyetini sorgulamak size mi düştü?
Ki sevgiliniz sizi fitillemek için uydurmuş bence.
Kendi anlattıSize bunları kendi mi anlatti?
Başka birinden mi duydunuz?
Herkes aynı şeyi demiş kıskandırmak için yapmış olabilir harbiYa ne alaka.
Bak daha Çarşamba gününden bir örnek vereyim, bir çocukla açıkhava konserine gittim. Yanımdaki adamlardan sigara istedi, sarma kamyoncu sigarasını paylastilar. Sonra tekrar paylaştılar. Arkadaşım otlakcilikta nirvana yaptı, bayağı geyiği döndü.
Çocuk sigarasını arabada bırakmış.
Gayet normal bir şey.
Ya da sigarası da bitebilirdi, bu da gayet normal. peşpeşe içince bitmiştir.
Hiç takacak bir şey değil, ama bence ortada kız da yok,sigara da yok, çakmak da yok.
Sevgilinin hayalgucu var.
Bacım o zaman hepsi yalan.Kendi anlattı
Ben de aynısı sizin için düşünüyorum..Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Bacım o zaman hepsi yalan.
İlgi çekmek, sizi kıskandırmak istiyor.
Umursamayin.
Bara giden ve sizin tabirinizle aranan kadin emin olun üç kuruşluk adamlara bakmaz.
Aşırı sinirliyim niye olduğunuda bilmiyorum
Yani, bunun dile getirilmesi bile saçma.Herkes aynı şeyi demiş kıskandırmak için yapmış olabilir harbi
Ne alaka sigarasız gitmez, asılıyor falan ya hahahajajja nasıl bir dünya kurguladınız kafanızda öyle mekanlarla ilgiliBar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Asıl sinirim haber vermeden gitmesi aslında. Çünkü o benim herseyime müdahale olma hakkını kendisinde bulup bana haber vermeden gitmesi aslında sinirimBen de aynısı sizin için düşünüyorum..
Kıskançlık olur da bu biraz anlamsız sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?