- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.569
- 548
- Konu Sahibi Durubeyazx
-
Ablacım fanustan çıkar çıkmaz buldun adamı heralde.Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.
Yaşam tarzinizla alakalı bı durum bence. Normalde bu tarz mekanlarda takılan biriyse ya da takiliyorsaniz abartmaya gerek yok tek problem haber vermeden gitmiş olması oluyor. Ama olayı kıskançlık üzerinden bağdaştırmak gerekirse haklısınızErkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Tam tersi herkese sevgilisi olduğunu duyuran biri. Tüm sülalesiyle tanıştım ve her hafta isyerime gel diye beni zorlar beraber gideriz aksama kadar vakit geçiririzİşte neden sevgilisi olduğuna inanmadığını sorgulamak lazım :)) sevgilisi varmış gibi davranmıyor demek ki
Tamam.iste,adam seni millete kardeşim diye tanıtıyorYa yanımdayken eski iş yerinde ki kiz aradı ben açtım teli bi daha arama diye suratıma kapattı. Sonra utanmadan 10 dakika sonra gene yazdı sevgilin olduğuna inanmıyorum kardesindi o dedi.
Aşko senin hiçbir şey görmediğin o kadar belli ki asıl.Bar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Size ne size ne size neHayir yani gördüm öpüşen koklaşan her boku yiyen tipler var
Sonrasında 4-5 senelik sevgilisinin üstüne kapama olduğumu öğrendiğim eski flörtüm de beni ailesiyle tanıştırmıştı. Bunlar kriter değilTam tersi herkese sevgilisi olduğunu duyuran biri. Tüm sülalesiyle tanıştım ve her hafta isyerime gel diye beni zorlar beraber gideriz aksama kadar vakit geçiririz
Yoo herkese sevgilim diye duyuruyor. Sizin eşiniz yada sevgiliniz öyle yapıyor herhaldeTamam.iste,adam seni millete kardeşim diye tanıtıyor
Milletin kapısını aşındırması normal o halde.
anlamıyoruz ablacım. bu adam henry cavill mi ya .bu nasıl cazibe.Tam tersi herkese sevgilisi olduğunu duyuran biri. Tüm sülalesiyle tanıştım ve her hafta isyerime gel diye beni zorlar beraber gideriz aksama kadar vakit geçiririz
Benimki direkt annem diyormuş,biraz büyük gosterdigim içinYoo herkese sevgilim diye duyuruyor. Sizin eşiniz yada sevgiliniz öyle yapıyor herhalde
Engelleme diye bı özellik geldi biliyor musunuz?Ya yanımdayken eski iş yerinde ki kiz aradı ben açtım teli bi daha arama diye suratıma kapattı. Sonra utanmadan 10 dakika sonra gene yazdı sevgilin olduğuna inanmıyorum kardesindi o dedi. Aradan 1 ay geçti bi daha aradı bu sefer kızla kavga ettim. Merak ettim ondan yazdım dedi kız sonra çirkeflik yaptı. 1 yıl önce ki işyerinde çalışan kız bu
Oda bir seçenek tabiBenimki direkt annem diyormuş,biraz büyük gosterdigim için
Benimki de beni askerlik arkadaşım diye tanıtıyor ya napsakBenimki direkt annem diyormuş,biraz büyük gosterdigim için
Dizilerde kimlikle beraber sigara paketi de mi soruluyor?Ne alaka sigarasız gitmez, asılıyor falan ya hahahajajja nasıl bir dünya kurguladınız kafanızda öyle mekanlarla ilgiliÇok dizi izlemişsiniz sanırım.
Sizin durum daha vahimBenimki de beni askerlik arkadaşım diye tanıtıyor ya napsak
Hahahahahahhaahah. Aşko özlem varsa yaşanmışlık da vardır haberin olsun. ☺ Yoksa neyini özleyecekler kurt bakışlarını mı? Hey safım benim.Kızlar yanımda arayıp mesaj atıyor niye sildin beni özledim nasılsın falan diye. Hepsininde telini ben açıyorum. Kimsenin peşinden değil tam tersi kızlar onun peşinde gözlerimle defalarca şahit oldum benim yanımda bile bakıyorlar
Bı anda altın gibi yükseldi sevgiliniz, yoldan gecerken durduranlar oluyor mu adamıSizin durum daha vahim
Ya da hala yasiyorlardirHahahahahahhaahah. Aşko özlem varsa yaşanmışlık da vardır haberin olsun. ☺ Yoksa neyini özleyecekler kurt bakışlarını mı? Hey safım benim.
Bu cocuk senden ayrilirsa iyi olacak. Ya da birak cocugu da, hayatini zindan etme onun.Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
Benim kocamda gidiyor bara. Ve inanirmisin bende gidiyorum. Ama biz sigara kullanmadigimiz icin Bizden sigara isteyen olmuyor. Ama bir kere biri bana wc ne tarafta diye sormustu.Erkek arkadaşım aramız bozukken bara gitmiş ama öyle dans vs olan striptiz tarzı bir bar değil. Oturup alkol içilen müzik olan bir mekan. Aramız bozuk olup konuşmadığımız için bana haber vermeden gitmiş. Bar ortamı alkollü bir mekan hersey olabilir diye sinirlendim kavga ettik. Bir kız gelmiş sigara istemiş onada ayrı sinir oldum. Bizimkide vermiş. Sizce hakli miyim yoksa ben mi abartıyorum. 3.kişilerin gözünden yorum almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?