Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşam tarzinizla alakalı bı durum bence. Normalde bu tarz mekanlarda takılan biriyse ya da takiliyorsaniz abartmaya gerek yok tek problem haber vermeden gitmiş olması oluyor. Ama olayı kıskançlık üzerinden bağdaştırmak gerekirse haklısınız kargaya yavrusu şahin görünürmüs kimse kimseye meraklı değil aslında ama olur bazen öyle kıskançlık krizleri

Ya yanımdayken eski iş yerinde ki kiz aradı ben açtım teli bi daha arama diye suratıma kapattı. Sonra utanmadan 10 dakika sonra gene yazdı sevgilin olduğuna inanmıyorum kardesindi o dedi.
Tamam.iste,adam seni millete kardeşim diye tanıtıyor
Milletin kapısını aşındırması normal o halde.

Bar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Aşko senin hiçbir şey görmediğin o kadar belli ki asıl.

Tam tersi herkese sevgilisi olduğunu duyuran biri. Tüm sülalesiyle tanıştım ve her hafta isyerime gel diye beni zorlar beraber gideriz aksama kadar vakit geçiririz
Sonrasında 4-5 senelik sevgilisinin üstüne kapama olduğumu öğrendiğim eski flörtüm de beni ailesiyle tanıştırmıştı. Bunlar kriter değil

Engelleme diye bı özellik geldi biliyor musunuz?

Hahahahahahhaahah. Aşko özlem varsa yaşanmışlık da vardır haberin olsun. ☺ Yoksa neyini özleyecekler kurt bakışlarını mı? Hey safım benim.

Bu cocuk senden ayrilirsa iyi olacak. Ya da birak cocugu da, hayatini zindan etme onun.

Benim kocamda gidiyor bara. Ve inanirmisin bende gidiyorum. Ama biz sigara kullanmadigimiz icin Bizden sigara isteyen olmuyor. Ama bir kere biri bana wc ne tarafta diye sormustu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…