- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi degerlim25
-
görümcenin nişanlısı ya da görümcen sevgiliyken de kalıyorlar mıydı ve o zaman da nişanlın ses çıkarmıyormuydu
Meraba kizlar herkese iyi aksamlar. uzun suredir takip edyorum bu siteyi ama hic konu acmamistim. dun aksam basimdan gecenleri anlatmak istyorum ben mi abartyorum nedir ne degildr fikirlerinizi merak edyorum.uzun bi iliskim var 5. senemize grdik allaha sukur. ailesinden herkes beni bilir tanir cddi dusunyoruz arada onlra kalmya gdyorum evli iki cocuk sahbi 27 28 yaslarinda bi ablasi var oda bu onbes tatilde orda diye iki uc gunlgne bunlara kalmaya gttim. neyse masadayiz sevglim ablasi ben yemk yiyoruz ablasi bi anda nerden actysa konuyu "eee degerlim25 kiz annesi olmak da zor desene ilerde benimde kizlar senin gbi elalemin evinde yatip kalkcak " dedi sok oldum resmen sok oldum evet patavatsiz bos konusurdu ama bu kadarina da hakki yoktu.bu arada bazen kendince kiloyu da dalgaya alip espri yaptgni sanar ama cok sinir olrum. nedendir bilmyorm agzmi acip hcbsey de soylemedim.neyse cok kirildim agladim onun yuzunden sevglme soyledim o aklinca saka yaptgni sanyo falan dedi konyu kapatti. neyse evime geldim tabki ailem bilmyo onlarda kaldgmi. neyse ben hala sevglmle telde o konunun tartismasni yapyordum nasil oldu bilmyorm benim dediklermi duymus. sanirim kapiyi dinledi sevglim telde konusurken gece sessliginden duydu galiba. dun gece beni aradi saatin 3 unde. acmadim msj attm bse mi oldu ..abla ddm evet iste bana salak manyak dicek kadar zehir kuscak kdar bse yapmadim ben falan dedi. Bnde hic blmyorm belki ona dedim o sozleri belki sevglme sinirle cikmstr agzmdan cunki hic hatrlamyorm suan. neyse dedim buyugumsun ablamsin ben dedgmi hatrlamyorm ama dedysem de ozur dilerim ama cok kirildim dedim.falan baya mesajlastik dun gece. sonra bu sabah sevglimn calstgi yere gttim ablan bunlari nerden duydu dye sordum oda kapiyi dinlemistr o yapar oyle falan dedi. sonra ben yine sinirlenip aglayinca dayanamadi aldi telni elne ben ona gostercem gununu dedi. bende benim yuzumden aralari kotu olsun istemedgimden teli zorla elinden aldim.bi baktim mesaj atmis. kardesim degerlim25 in telinden benim msjlari ve birlikte cekildgmz resimleri sil. gordukce hirs yapyrm demis. sonra iste bokum kadar cocugun soyledklerne bak falan demis. sevglimde biraz cikisti sen onu bosver gerekirse silerim onu sen onemlsn benim icn sen uzulme yeter vs hep boyle konustu bana ama ablasinin o sozlerii sizce yenilip yutulcak bsey mi yani haksiz myim napmalyim lutfen bseler soyleyin. bu arada yasim21.
bidaa bence sakın gitme herkeze artık eve kız attı diye dagıtır vs mılletın agzına laf vermeMeraba kizlar herkese iyi aksamlar. uzun suredir takip edyorum bu siteyi ama hic konu acmamistim. dun aksam basimdan gecenleri anlatmak istyorum ben mi abartyorum nedir ne degildr fikirlerinizi merak edyorum.uzun bi iliskim var 5. senemize grdik allaha sukur. ailesinden herkes beni bilir tanir cddi dusunyoruz arada onlra kalmya gdyorum evli iki cocuk sahbi 27 28 yaslarinda bi ablasi var oda bu onbes tatilde orda diye iki uc gunlgne bunlara kalmaya gttim. neyse masadayiz sevglim ablasi ben yemk yiyoruz ablasi bi anda nerden actysa konuyu "eee degerlim25 kiz annesi olmak da zor desene ilerde benimde kizlar senin gbi elalemin evinde yatip kalkcak " dedi sok oldum resmen sok oldum evet patavatsiz bos konusurdu ama bu kadarina da hakki yoktu.bu arada bazen kendince kiloyu da dalgaya alip espri yaptgni sanar ama cok sinir olrum. nedendir bilmyorm agzmi acip hcbsey de soylemedim.neyse cok kirildim agladim onun yuzunden sevglme soyledim o aklinca saka yaptgni sanyo falan dedi konyu kapatti. neyse evime geldim tabki ailem bilmyo onlarda kaldgmi. neyse ben hala sevglmle telde o konunun tartismasni yapyordum nasil oldu bilmyorm benim dediklermi duymus. sanirim kapiyi dinledi sevglim telde konusurken gece sessliginden duydu galiba. dun gece beni aradi saatin 3 unde. acmadim msj attm bse mi oldu ..abla ddm evet iste bana salak manyak dicek kadar zehir kuscak kdar bse yapmadim ben falan dedi. Bnde hic blmyorm belki ona dedim o sozleri belki sevglme sinirle cikmstr agzmdan cunki hic hatrlamyorm suan. neyse dedim buyugumsun ablamsin ben dedgmi hatrlamyorm ama dedysem de ozur dilerim ama cok kirildim dedim.falan baya mesajlastik dun gece. sonra bu sabah sevglimn calstgi yere gttim ablan bunlari nerden duydu dye sordum oda kapiyi dinlemistr o yapar oyle falan dedi. sonra ben yine sinirlenip aglayinca dayanamadi aldi telni elne ben ona gostercem gununu dedi. bende benim yuzumden aralari kotu olsun istemedgimden teli zorla elinden aldim.bi baktim mesaj atmis. kardesim degerlim25 in telinden benim msjlari ve birlikte cekildgmz resimleri sil. gordukce hirs yapyrm demis. sonra iste bokum kadar cocugun soyledklerne bak falan demis. sevglimde biraz cikisti sen onu bosver gerekirse silerim onu sen onemlsn benim icn sen uzulme yeter vs hep boyle konustu bana ama ablasinin o sozlerii sizce yenilip yutulcak bsey mi yani haksiz myim napmalyim lutfen bseler soyleyin. bu arada yasim21.
Su gune kadar ailesinden hicbi ima gormemistim aksine annesi kzi gibi gorur beni bende aramizdaki bu samimiyete dayanarak gttim oyle zirt pirt da degil. annesi yalniz kalincs cok bunalyor sikintli bi donem gecryo o sebeple gttim. evet ablasi gercekten beni cok kirdi. sizce bu olaylardan sonra yuz yuze geldgmzde nssil davranmalym
valla canım bende gidiyorum kalıyorum bi kere annesi hani başına bişey gelse bizden bilirler tarzı konuşmuş benimde yaşım 21 bu arada.o da tolcan benim hayatımda olduğu sürece bu eve gelicekte kalıcakta hiç biriniz bişey söyleyemezsiniz söylersenizde bir daha yüzümü göremezsiniz bunumu istiyosunuz demiş o da olur mu öyle şey tarzı konuşmuş ve artık arada kendisi eve gitmen zor olur gel bizde kal der ki biz ayrı şehirlerdeyiz mecburum orda kalmaya. bana ablası öyle bişey söyleseydi pardon da ben o.... yapmıyorum diye bi güzel cevabını verirdim. kimse karışamaz senin hayatına sana laf söyliceğine kendi kızlarına baksın ay çok sinirlendim şu anda o abla şu anda yanımda olsa saçını başını yolardım saygısız kadın.
size de ne desem bilemedim.sevgilinizin annesi resmen istemiyor kadın en yumuşak haliyle dile getirmiş orda kalmanızın hoş olmadığını.siz erkek arkadaşınız rest çekti diye böbürleniyorsunuz burda.
Meraba kizlar herkese iyi aksamlar. uzun suredir takip edyorum bu siteyi ama hic konu acmamistim. dun aksam basimdan gecenleri anlatmak istyorum ben mi abartyorum nedir ne degildr fikirlerinizi merak edyorum.uzun bi iliskim var 5. senemize grdik allaha sukur. ailesinden herkes beni bilir tanir cddi dusunyoruz arada onlra kalmya gdyorum evli iki cocuk sahbi 27 28 yaslarinda bi ablasi var oda bu onbes tatilde orda diye iki uc gunlgne bunlara kalmaya gttim. neyse masadayiz sevglim ablasi ben yemk yiyoruz ablasi bi anda nerden actysa konuyu "eee degerlim25 kiz annesi olmak da zor desene ilerde benimde kizlar senin gbi elalemin evinde yatip kalkcak " dedi sok oldum resmen sok oldum evet patavatsiz bos konusurdu ama bu kadarina da hakki yoktu.bu arada bazen kendince kiloyu da dalgaya alip espri yaptgni sanar ama cok sinir olrum. nedendir bilmyorm agzmi acip hcbsey de soylemedim.neyse cok kirildim agladim onun yuzunden sevglme soyledim o aklinca saka yaptgni sanyo falan dedi konyu kapatti. neyse evime geldim tabki ailem bilmyo onlarda kaldgmi. neyse ben hala sevglmle telde o konunun tartismasni yapyordum nasil oldu bilmyorm benim dediklermi duymus. sanirim kapiyi dinledi sevglim telde konusurken gece sessliginden duydu galiba. dun gece beni aradi saatin 3 unde. acmadim msj attm bse mi oldu ..abla ddm evet iste bana salak manyak dicek kadar zehir kuscak kdar bse yapmadim ben falan dedi. Bnde hic blmyorm belki ona dedim o sozleri belki sevglme sinirle cikmstr agzmdan cunki hic hatrlamyorm suan. neyse dedim buyugumsun ablamsin ben dedgmi hatrlamyorm ama dedysem de ozur dilerim ama cok kirildim dedim.falan baya mesajlastik dun gece. sonra bu sabah sevglimn calstgi yere gttim ablan bunlari nerden duydu dye sordum oda kapiyi dinlemistr o yapar oyle falan dedi.sonra ben yine sinirlenip aglayinca dayanamadi aldi telni elne ben ona gostercem gununu dedi. bende benim yuzumden aralari kotu olsun istemedgimden teli zorla elinden aldim.bi baktim mesaj atmis. kardesim degerlim25 in telinden benim msjlari ve birlikte cekildgmz resimleri sil. gordukce hirs yapyrm demis. sonra iste bokum kadar cocugun soyledklerne bak falan demis. sevglimde biraz cikisti sen onu bosver gerekirse silerim onu sen onemlsn benim icn sen uzulme yeter vs hep boyle konustu bana ama ablasinin o sozlerii sizce yenilip yutulcak bsey mi yani haksiz myim napmalyim lutfen bseler soyleyin. bu arada yasim21.
yorumlara şok olduğumu söyleyeyim öncelikle. zamanında bi çoğumuz eşimizde sevgilimizde,nişanlımızda kalmışızdır. ailemize de karşılarına çıkıp ben bu gece sevgilimde/nişanlımda kalıyorum haberiniz olsun mu dedik yani? arkadaş burada çok iyi niyetli davranmış. yüzüne güldüler, samimi davrandılar diye onlara inanmış. bu aile ise tam ikiyüzlüymüş ki genelde erkek aileleri bu kafada oluyorlar. ne kadar samimi de davransalar sen bizim kızımızsın modunda da davransalar hep mesafeli olmak gerek. ama abla burda şaka ya da laf çarpma yapmamış, yüzüne dank diye söylemiş... laf çarpma falan da değil bu bana göre.ne düşündüyse direkt söylemiş. hem de çook basit ve seviyesiz bir üslupla. senin yerinde olsam birdaha o eve adımımı bile atmam canım. doğrusu bu olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?