İlerde kizlar 'valla doktor olman beni baglamaz ben erkegimin yanima yakismasini isterim gozluklu ve gobekliler tipim degil tatlı cocuk' diyip tekmeyi basarsa hiiic sasirmamsonra da geri don tulaaayy seni cok seviyooom
İnanmazsın belki ama bilgisayar mühendisliği çok zor bir bölüm. Benim tıp okuyan arkadaşlarımın süper sosyal hayatları olmasına rağmen bil.muh. okuyanlar stresten oluyorlar. Bundan sonra yoluna, derslerine bak ve tıp ıazanamadım diye üzülme sakın. O okuze yol vermen iyi olmuş. Bunun gibilerle hayat çekilmez.
E yani önce tipe bakıyoruzİlerde kizlar 'valla doktor olman beni baglamaz ben erkegimin yanima yakismasini isterim gozluklu ve gobekliler tipim degil tatlı cocuk' diyip tekmeyi basarsa hiiic sasirmamsonra da geri don tulaaayy seni cok seviyooom
Kiz yaninda topuklu giyemedigin erkek mi olurrr sirf bunun icin bile bosamaya degerona kesin derler kesiiinn bırakır iyice kendini benden başkasının da bakacağını sanmıyorum zaten boyu benle aynı hatta biraz kısaydı yani dedikodu olmasın
Uni mikemmell. Festivallerde unluler konsere geliyo bi harika dostumm. Ders dinlemene falan da gerek yok nitlari buluyon sinavdam bi gece once hatim ediyon sinava giriyon sistem bu kitap almana da gerek yokben sinava kalemsiz silgisiz gittigim gunleri bilirim artik o kadar unutmusum yazi yazmayi
Bunun kaslisi var yakisiklisi var uzun boylusu var kirli sakallisi var bu dort ozelligin bir arada bulundugu erkekler de var daha ne olsun ayooolE yani önce tipe bakıyoruzüniversitede kimler çıkacak karşına konu sahibi arkadaş hiç sıkma canını
Ya bunu deme işteBunun kaslisi var yakisiklisi var uzun boylusu var kirli sakallisi var bu dort ozelligin bir arada bulundugu erkekler de var daha ne olsun ayoool
Cok egleniceeeeenama ben şimdi bekleyemem ki bir an önce gelsin o zaman o günler
Bunun kaslisi var yakisiklisi var uzun boylusu var kirli sakallisi var bu dort ozelligin bir arada bulundugu erkekler de var daha ne olsun ayoool
Cok egleniceeeeeniyi ki ayrilmissin hiiic uzulme aglama pisman olma. Geri donerse de sakin haa kabul etmiyosun. Seni tip kazanmadin diye kucumseyen adamdan bi cacik olmaz. Hiyar olur ama cacik olmaz
Unide hangisini secicegine karar veremiycenya inşallah o sonuncudan bi tane de banaaa!! ama tabi karakter bunun gibi olmasıın
Unide hangisini secicegine karar veremiycenbizim okulda erkek basina bes kiz dusuyo
Bunun kaslisi var yakisiklisi var uzun boylusu var kirli sakallisi var bu dort ozelligin bir arada bulundugu erkekler de var daha ne olsun ayoool
Deli misin hem de ne hayatt. Arkadaslarla kampa gidiin. Geziin. Eglenin. Uni bambaska bi dunya. Bir anda buyudugunu hissediceksin. Sana cocuk muamelesi yapan olmiycak artik. Ama arkadaslarini iyi sec. Sessiz tiplerden uzak dur sinsidir oyani biraz ağladım ama geçtionun dışında bi rahatladım sanki bi de baya heyecanlandırdınız beni onu bundan sonra düşünmem bile kendi hayatım olucakk
Bizim okulda yok. Bizim okulda zaten erkek basina bes kiz dusuyoHangi uni kız o bizde yok öyle şeyler. İnek gibi çalışıyoruz.kotu örnek olma kızaama yakışıklı kısmı doğru
Deli misin hem de ne hayatt. Arkadaslarla kampa gidiin. Geziin. Eglenin. Uni bambaska bi dunya. Bir anda buyudugunu hissediceksin. Sana cocuk muamelesi yapan olmiycak artik. Ama arkadaslarini iyi sec. Sessiz tiplerden uzak dur sinsidir o
Bizim okulda yok. Bizim okulda zaten erkek basina bes kiz dusuyoyeditepe universitesinde bir yakisiklilar var aklin hayalin durur hepsi de zengin spor arabadan asagisina binmiyolar neyse dedikodu olmasin :d
Hahahaha elit olmayan bilmez taam mııhahhahahah sessizler bana hiiç hiç hitap etmez benim gibi dakikada 1000 kelime konuşmazsa olmaz zaten arkadaşım
Yeditepe uni maltepe uni, bunlarin once resmine bakmislar sonra o okullara yollamislar benceYeditepe mi ooo beybiBen ODTÜ deyim yakışıklılar burda Ama hep inek hep inek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?