Hahahaha elit olmayan bilmez taam mııama unide birinci siniftan beri takildigim grubum beni yanlis tanidi sessiz bir kiz saniyolar kendi iclerinde de gruplasmalar oldu ben bazi sikintilardan dolayi uzak kaldim biraz onlara bi dikis tutturamadim yaa. Ozume de donemiyorum simdi yapmacik hissetmesinler diye. Suruklenip gidiyorum hayat mi ulan bu
Yeditepe uni maltepe uni, bunlarin once resmine bakmislar sonra o okullara yollamislar benceama odtu de cok buyuk kiz daha kesfedemedigin yakisiklilar da vardir orda
Kaldi iki sene buda geliiir bu da geceer"canım size bi sır açıklamam lazım aslında ben tanıdığınız patates değilim"falan desonrası allah ne verdiysee
Aklıma bir anım geldi. Orta sonda okurken lisede okuyan bir sevgilim vardı. Diş teknisyenliği okuyordu sağlık. Oldukça yakışıklı her şey var. 2 sene beraber olduk. Ben o zamanlar gözlerine bakamam. Telefon yok, msn yok. Uzaktan bakışmalar vs. Herif çok oynaktı. 2 sene içinde 17 kişiyle aldatıldım. Aldatmasına rağmen bırakmıyordu. Her neyse liseye hazırlanma zamanlarımda Güzel sanatları çok çok istiyordum. Bizim burada güzel sanatlar oldukça popüler sayılan zor kazanılan bir lise. Bu beni sürekli aşağılıyordu ''Sen kazanamazsın orayı kız mesleğe git. Hem o kadar herifin içinde seni yerler'' demeler.. Nasıl gururum yerle bir oluyordu görsen. Sınav sabahına kadar deli gibi çizim yaptım 6 olarak okulu kazandım.
Buna da güzel bir kapak koydum. Çok çektim bundan kıyafetime karışmalar, yolda bana şiddet uygulamalar.. neler neler.
Bu lise sona gelmeden tıp, tıp diyordu. Tıpı kazandı Marmara diş hekimliği. Nasıl hava atıyor.
Bir gece mesaj attı ''Gidiyorum ben, hakkını helal et.'' diye.
''E cehennemin dibine git. Oradan eşşek gibi sonraki dönem döneceksin. Fiziğinde saçında başında mahvolacak'' dedim.
Bu bana güldü. Ne kadar kıskançsın diye. Oysa bunun kıskançlıkla alakası yok.
Aylar birbirini kovaladı derken dediğim gibi sonraki dönem okula devam etmedi. Gidemedi yani yapamadı. Saçları neredeyse azalmış. Şişmanlamış göbeği çıkmış. Twitter üzerinden bölüme küfürler savuruyor.
Okulumun önünden bile geçemedi yıllardır.
Şu günlerinizin kıymetini bilin yahu. Dünya bunların etrafında dönmüyor. Mutsıız oldukça, acı çektiğinizi gösterdikçe adamlar resmen ''Ohhh'' diyorlar. Şöyle 5 para etmeyen heriflere ömrünüzü heba etmeyin. İnsanlar doğruları anlayabilmek için yanlış yapmak zorundadır. Her bir yanlışta tecrübe vardır.
Millet ''cici kız'' diyerek her kapak sözünde bunu yazar oldu. Ergenler gibi resmen.
Sen sakın ona ait bir şeyler yazma, yazarsan resmen kendisiyle ilgilendiğini düşünür ve seviyesine inersin. ''Umursamamazlık'' diye bir kavram var ilaç gibi.
Yeni Hayat, Yeni Sayfa....
Bitirdiğin çok iyi olmuş bu (adam yazmak istemiyorum yazacak bir şey de yok) senin canını çok yakardı bak benden sana söylemesi. Insanı ayrılırken çok iyi tanırsın derler, bu seni tehtid etmiş adi pislik. Sen onu tehtid et, de ki "eğer beni tehtid etmeye devam edersen bu mesajlarını polise gösteceğim en ufak burnum kanasın bak başına neler gelir gör sen misin beni tehtid eden!" de resmini çektiğini de göster mesajlarının. Bak bir daha seni rahatsız ediyor mu! Doktor olacakmış bir de, böyleleri de doktor oluyorsa vay halimize! Sakın sakın üzülme verilmiş sadakan varmış..
o ben kızlar olunca rahatsız olurum diye babasının kafesini kapattırmışönceki konumu okuduysanız eğer bu aralar gerçekten çok üzgün olduğumu yazmıştım. lise1'den beri beraber olduğum bi sevgilim var bugün onunla buluşacaktım ama aklım hep evdeydi yani daha önce söz vermemiş olsam asla gitmezdim. yalan söylemiycem ben açık giyinirim biraz açıktan kastım şort,askılı vb..ama bugün asla öyle bir şey giymedim sadece tayt,üstüne de tam arkamı kapatacak uzunlukta bir tshirt giydim. ama tayt dizlerimin tam altında bitiyordu. makyaj bile yapmadım,sevgilimin yanına gidene kadar kimse laf falan da atmadı çünkü dikkat çekici bir kıyafetim ya da tipim yoktu en paspal halim. her zaman şort giydiğimde "ben yanında olduğum sürece bişey olmaz" diyen sevgilim bugün bu halime açtı ağzını yumdu gözünü. ben üniversiteyi kazandım diye çok değişmişim. (ki ben ankara bilg.müh. kazandım o ankara tıp kazandı..) sürekli etraf bana iltifat etsin diye bekler olmuşum. sevgilimin yanına gelirken başka erkeklerin bana laf atmasını istiyormuşum. o ben kızlar olunca rahatsız olurum diye babasının kafesini kapattırmış,ben onun gururunu düşünmemişim erkekleri kendime baktırmışım. anlatmaya çalıştım olmadı. zaten eve kafam bozuktu. hiç bir şey demeden ağlayarak eve geldim. daha sonra da twitterdan "bacaklarını göstermek yerine zekanı konuştursan cici kız" mı o tür bişey yazmış. (ikimiz de tıp istiyorduk ben kazanamadım) daha önce böyle şeylere asla takılmazdı,en desteğe ihtiyacım olduğu anda böyle yapması beni çok üzdü.aklıma da üniversiteye başlarken sanki benden ayrılıp kendisi gibi tıp okuyan birini mi istiyor sorusunu getirdi..sizce gerçekten böyle düşünüyor olabilir mi çünkü gerçekten önceden hiç takılmazdı bugün giydiklerimde de hiç bir şey yoktu..
edit:burda yazılanları da okuduktan sonra haklı olduğumu düşünüp bitirdim (tehdit edildim ama umarım bittiğini anlamıştır)
o ben kızlar olunca rahatsız olurum diye babasının kafesini kapattırmış
yok artık buna kargalar inanmaz
e uydurmuş işteanlamadım?
e uydurmuş işte
ne saçma senin için babamın kafesini kapattırdım demesi
Ya iyide tip kazanmakla muhendislik kazanmakla zeki olunmuyorki.
Sayisali iyi bilmek demek zeka seviyesini gostermez.
O zaman biz sozelciler toptan gerizekaliyiZ?
Hahahah bende yanlis anlamışım. Boşver ya akıllı kızsın elini saklarsan ellisi gençsin bu yasta Başlayan iliskiler uzun yıllar da tükeniyor zaten ornegi cok. Sen okuluna bak keyfine bak vakti gelince doğrusu seni bulur. Keske bende zamanında aptal olmasaydım 20 li yaslarımda kesip atabilseydim ilk ilişkimi. Bana oldu olan sonundayok öyle değil. beraber babasının cafesinde buluşunca bu sürekli milletle ilgileniyodu bu bende rahatsız olmuştum bu sefer ben gittiğimde kimse yoktu yani o şekilde kapattırma,yoksa babasının iş yerini nasıl kapattırsın tamamen
Hahahah bende yanlis anlamışım. Boşver ya akıllı kızsın elini saklarsan ellisi gençsin bu yasta Başlayan iliskiler uzun yıllar da tükeniyor zaten ornegi cok. Sen okuluna bak keyfine bak vakti gelince doğrusu seni bulur. Keske bende zamanında aptal olmasaydım 20 li yaslarımda kesip atabilseydim ilk ilişkimi. Bana oldu olan sonunda
Sevgilin öyle düşünmüyor amaöyle şey olur mu hiç,bunu söyleyenin zeka seviyesi ortada zaten sadece derse çalışır onun kafası
Insanlarin kıyafetlerine (acik yada kapali) sinir oluyorum.önceki konumu okuduysanız eğer bu aralar gerçekten çok üzgün olduğumu yazmıştım. lise1'den beri beraber olduğum bi sevgilim var bugün onunla buluşacaktım ama aklım hep evdeydi yani daha önce söz vermemiş olsam asla gitmezdim. yalan söylemiycem ben açık giyinirim biraz açıktan kastım şort,askılı vb..ama bugün asla öyle bir şey giymedim sadece tayt,üstüne de tam arkamı kapatacak uzunlukta bir tshirt giydim. ama tayt dizlerimin tam altında bitiyordu. makyaj bile yapmadım,sevgilimin yanına gidene kadar kimse laf falan da atmadı çünkü dikkat çekici bir kıyafetim ya da tipim yoktu en paspal halim. her zaman şort giydiğimde "ben yanında olduğum sürece bişey olmaz" diyen sevgilim bugün bu halime açtı ağzını yumdu gözünü. ben üniversiteyi kazandım diye çok değişmişim. (ki ben ankara bilg.müh. kazandım o ankara tıp kazandı..) sürekli etraf bana iltifat etsin diye bekler olmuşum. sevgilimin yanına gelirken başka erkeklerin bana laf atmasını istiyormuşum. o ben kızlar olunca rahatsız olurum diye babasının kafesini kapattırmış,ben onun gururunu düşünmemişim erkekleri kendime baktırmışım. anlatmaya çalıştım olmadı. zaten eve kafam bozuktu. hiç bir şey demeden ağlayarak eve geldim. daha sonra da twitterdan "bacaklarını göstermek yerine zekanı konuştursan cici kız" mı o tür bişey yazmış. (ikimiz de tıp istiyorduk ben kazanamadım) daha önce böyle şeylere asla takılmazdı,en desteğe ihtiyacım olduğu anda böyle yapması beni çok üzdü.aklıma da üniversiteye başlarken sanki benden ayrılıp kendisi gibi tıp okuyan birini mi istiyor sorusunu getirdi..sizce gerçekten böyle düşünüyor olabilir mi çünkü gerçekten önceden hiç takılmazdı bugün giydiklerimde de hiç bir şey yoktu..
edit:burda yazılanları da okuduktan sonra haklı olduğumu düşünüp bitirdim (tehdit edildim ama umarım bittiğini anlamıştır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?