sevgilim benden ayrılmak mı istiyor??

"canım size bi sır açıklamam lazım aslında ben tanıdığınız patates değilim"falan de sonrası allah ne verdiysee

Aklıma bir anım geldi. Orta sonda okurken lisede okuyan bir sevgilim vardı. Diş teknisyenliği okuyordu sağlık. Oldukça yakışıklı her şey var. 2 sene beraber olduk. Ben o zamanlar gözlerine bakamam. Telefon yok, msn yok. Uzaktan bakışmalar vs. Herif çok oynaktı. 2 sene içinde 17 kişiyle aldatıldım. Aldatmasına rağmen bırakmıyordu. Her neyse liseye hazırlanma zamanlarımda Güzel sanatları çok çok istiyordum. Bizim burada güzel sanatlar oldukça popüler sayılan zor kazanılan bir lise. Bu beni sürekli aşağılıyordu ''Sen kazanamazsın orayı kız mesleğe git. Hem o kadar herifin içinde seni yerler'' demeler.. Nasıl gururum yerle bir oluyordu görsen. Sınav sabahına kadar deli gibi çizim yaptım 6 olarak okulu kazandım.
Buna da güzel bir kapak koydum. Çok çektim bundan kıyafetime karışmalar, yolda bana şiddet uygulamalar.. neler neler.
Bu lise sona gelmeden tıp, tıp diyordu. Tıpı kazandı Marmara diş hekimliği. Nasıl hava atıyor.
Bir gece mesaj attı ''Gidiyorum ben, hakkını helal et.'' diye.
''E cehennemin dibine git. Oradan eşşek gibi sonraki dönem döneceksin. Fiziğinde saçında başında mahvolacak'' dedim.
Bu bana güldü. Ne kadar kıskançsın diye. Oysa bunun kıskançlıkla alakası yok.

Aylar birbirini kovaladı derken dediğim gibi sonraki dönem okula devam etmedi. Gidemedi yani yapamadı. Saçları neredeyse azalmış. Şişmanlamış göbeği çıkmış. Twitter üzerinden bölüme küfürler savuruyor.

Okulumun önünden bile geçemedi yıllardır.

Şu günlerinizin kıymetini bilin yahu. Dünya bunların etrafında dönmüyor. Mutsıız oldukça, acı çektiğinizi gösterdikçe adamlar resmen ''Ohhh'' diyorlar. Şöyle 5 para etmeyen heriflere ömrünüzü heba etmeyin. İnsanlar doğruları anlayabilmek için yanlış yapmak zorundadır. Her bir yanlışta tecrübe vardır.
Millet ''cici kız'' diyerek her kapak sözünde bunu yazar oldu. Ergenler gibi resmen.
Sen sakın ona ait bir şeyler yazma, yazarsan resmen kendisiyle ilgilendiğini düşünür ve seviyesine inersin. ''Umursamamazlık'' diye bir kavram var ilaç gibi.

Yeni Hayat, Yeni Sayfa....

Bitirdiğin çok iyi olmuş bu (adam yazmak istemiyorum yazacak bir şey de yok) senin canını çok yakardı bak benden sana söylemesi. Insanı ayrılırken çok iyi tanırsın derler, bu seni tehtid etmiş adi pislik. Sen onu tehtid et, de ki "eğer beni tehtid etmeye devam edersen bu mesajlarını polise gösteceğim en ufak burnum kanasın bak başına neler gelir gör sen misin beni tehtid eden!" de resmini çektiğini de göster mesajlarının. Bak bir daha seni rahatsız ediyor mu! Doktor olacakmış bir de, böyleleri de doktor oluyorsa vay halimize! Sakın sakın üzülme verilmiş sadakan varmış..

Son düzenleme:

ya çok güzel özetlemişsiniz her şeyi,çok teşekkürler

kesinlikle.aynılarını söyledim zaten benim kılıma zarar gelirse seni süründürürüm dedim,engelledi. bundan sonra onun sesi çıkmaz ha çıkarsa gerçekten gerekeni yaparım zaten. çok teşekkürler.

o ben kızlar olunca rahatsız olurum diye babasının kafesini kapattırmış
yok artık buna kargalar inanmaz

Ya iyide tip kazanmakla muhendislik kazanmakla zeki olunmuyorki.
Sayisali iyi bilmek demek zeka seviyesini gostermez.
O zaman biz sozelciler toptan gerizekaliyiZ?

e uydurmuş işte
ne saçma senin için babamın kafesini kapattırdım demesi

yok öyle değil. beraber babasının cafesinde buluşunca bu sürekli milletle ilgileniyodu bu bende rahatsız olmuştum bu sefer ben gittiğimde kimse yoktu yani o şekilde kapattırma,yoksa babasının iş yerini nasıl kapattırsın tamamen

Ya iyide tip kazanmakla muhendislik kazanmakla zeki olunmuyorki.
Sayisali iyi bilmek demek zeka seviyesini gostermez.
O zaman biz sozelciler toptan gerizekaliyiZ?

öyle şey olur mu hiç,bunu söyleyenin zeka seviyesi ortada zaten sadece derse çalışır onun kafası

Hahahah bende yanlis anlamışım. Boşver ya akıllı kızsın elini saklarsan ellisi gençsin bu yasta Başlayan iliskiler uzun yıllar da tükeniyor zaten ornegi cok. Sen okuluna bak keyfine bak vakti gelince doğrusu seni bulur. Keske bende zamanında aptal olmasaydım 20 li yaslarımda kesip atabilseydim ilk ilişkimi. Bana oldu olan sonunda

teşekkür ederim,gerçekten kurtuldum sanırım

Adamlar mühendislik kazanıyor aşalıyorlar
Ankara mühendisliğinde puanları yüksektir
Ayrıldıgın iyi olmuş bırak o fındık beyinliği

Insanlarin kıyafetlerine (acik yada kapali) sinir oluyorum.
Asıl sen onu üniversiteye başlarken bırakmış ol. Boş ver canim o işkence gibi derslerle uğraşırken; sende kazandığın fıstık gibi bölümün tadını çıkart.
Oda ordan burdan ezik ezik paylaşım yapsin.
Yolun acik olsun inşallah; )) ve süper bir üniversite hayatin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…