Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ?

Ne yardım edelim ablacım yaş tecrübesi olan insansın. Pat diye engelle ne konuşacaksın açıklama yapacaksın adam börtü böceğe yürür hale gelmiş yoldan geçene yükseliyor. Ağzına yalan yer etmiş sen napim hoşçakal diyim mi diyorsun

Haklisin kardesim cok sagolasin.

43 yaşında 2 senedir uzaktan ilişki yaşamak zaten saçma sapan birşey.

Bazen ergenlik işe yarıyor böyle işte. İki senedir sanalda beraberlik yaşayan insanın aldatılma ihtimali %100’dür zaten, bunu bilmek için böyle şeylere ihtiyacınız yoktu ama olsun. Tasdiklemeniz iyi olmuş. Yoksa 43 yaşında bu saflıkla 2 sene daha sevgili gibi takılırdınız siz. Ayrılın bitsin. Şekli önemli mi?

haklisiniz.

Ayrıl diyeceğim de siz zaten hiç adamla birlikte olmamışsınız ki. Liseli flörtler gibi sanaldan konuşmuşsunuz oldu olacak msn'den titreşim yollayın. Jest ve mimiklerini görmediğiniz,kokusunu içine çekmediğiniz, etraftaki garsonlara, hizmet sektöründe çalışan insanlara davranışlarını bilmediğiniz insanla nasıl bunca zaman sevgili oldunuz? Yahu yürüyüşünü bile bilmiyorsunuz. Belki 1 saat oturup konuşsanız siz soğuyacaksınız. Don Kişot gibi kafanızda hayali bir karakter oluşturuyorsunuz ve onu seviyorsunuz. Yüz yüze görüşmediğiniz adamdan ancak bu kadar bağlılık oluyor maalesef. Sosyal medyadan tanışırsınız benim de tanışıp, görüştüklerim oluyor. 2,3 kez en azından görmek lazım. Lütfen bir daha buluşmadan bir ilişki yaşamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…