2 yildir sanalda suren bir beraberligim var ve farkli ulkelerde yasiyoruz. Gece gunduz benimle, beni ariyor, soruyor. Saatlerce telefonda, kamerada konusuyoruz ve cok guzel anlasiyoruz. Benimle hayatini devam ettirmek istedigini soyluyor ama gecen 1 ayda onun bir tanisma sitesinde profilini gordum. Oradan kendisine yazdim. Benden telefon numarami istedi.
Gecen gun ise biz telefonda iken , ben bir baska profilden baskasi imisim gibi o siteden yine yazdim. Hem benimle telde konusurken beni ne kadar cok sevdigini soyledi, hemde o kadina ( yani bana) yazdi nasilsin vs diye. Ikimizide ayni anda idare etti, tabii bilmiyordu o kisininde ben oldugumu. Ikimizde 43 yasindayiz. Ona baska kadinlarla konusup konusmadigini sordugumda bana ettigi yeminleri, sozleri duysaniz insan inanir ama ben inanmiyorum tabiki. Cunku yazan benim zaten kendisine.
Sizce ben ne yapmaliyim? Yuzune vurmalimiyim? Yoksa onu engelleyip hic bir sey soylemeden hayatindan mi cikmaliyim? Yoksa kisaca ona hoscakal mi demeliyim? Yardim edermisiniz bana? Simdiden tesekkur ederim.
Ne yardım edelim ablacım yaş tecrübesi olan insansın. Pat diye engelle ne konuşacaksın açıklama yapacaksın adam börtü böceğe yürür hale gelmiş yoldan geçene yükseliyor. Ağzına yalan yer etmiş sen napim hoşçakal diyim mi diyorsun2 yildir sanalda suren bir beraberligim var ve farkli ulkelerde yasiyoruz. Gece gunduz benimle, beni ariyor, soruyor. Saatlerce telefonda, kamerada konusuyoruz ve cok guzel anlasiyoruz. Benimle hayatini devam ettirmek istedigini soyluyor ama gecen 1 ayda onun bir tanisma sitesinde profilini gordum. Oradan kendisine yazdim. Benden telefon numarami istedi.
Gecen gun ise biz telefonda iken , ben bir baska profilden baskasi imisim gibi o siteden yine yazdim. Hem benimle telde konusurken beni ne kadar cok sevdigini soyledi, hemde o kadina ( yani bana) yazdi nasilsin vs diye. Ikimizide ayni anda idare etti, tabii bilmiyordu o kisininde ben oldugumu. Ikimizde 43 yasindayiz. Ona baska kadinlarla konusup konusmadigini sordugumda bana ettigi yeminleri, sozleri duysaniz insan inanir ama ben inanmiyorum tabiki. Cunku yazan benim zaten kendisine.
Sizce ben ne yapmaliyim? Yuzune vurmalimiyim? Yoksa onu engelleyip hic bir sey soylemeden hayatindan mi cikmaliyim? Yoksa kisaca ona hoscakal mi demeliyim? Yardim edermisiniz bana? Simdiden tesekkur ederim.
Hayir hic yan yana gelmedik.Adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ?
Haklisin kardesim cok sagolasin.Ne yardım edelim ablacım yaş tecrübesi olan insansın. Pat diye engelle ne konuşacaksın açıklama yapacaksın adam börtü böceğe yürür hale gelmiş yoldan geçene yükseliyor. Ağzına yalan yer etmiş sen napim hoşçakal diyim mi diyorsun
2 yildir sanalda suren bir beraberligim var ve farkli ulkelerde yasiyoruz. Gece gunduz benimle, beni ariyor, soruyor. Saatlerce telefonda, kamerada konusuyoruz ve cok guzel anlasiyoruz. Benimle hayatini devam ettirmek istedigini soyluyor ama gecen 1 ayda onun bir tanisma sitesinde profilini gordum. Oradan kendisine yazdim. Benden telefon numarami istedi.
Kısaca bsg de diyebilirsinizYoksa kisaca ona hoscakal mi demeliyim?
tesekkur ederim.Telefonda konuşurken, siteden mesajlasin. Konuşma devam ederken ekran görüntüsünü atın sevgilinize. S...git deyip engelleyin.
bsg nedir?Kısaca bsg de diyebilirsiniz
Ayrılacak bir şey de yok ortada o zaman.Hayir hic yan yana gelmedik.
haklisiniz.Bazen ergenlik işe yarıyor böyle işte. İki senedir sanalda beraberlik yaşayan insanın aldatılma ihtimali %100’dür zaten, bunu bilmek için böyle şeylere ihtiyacınız yoktu ama olsun. Tasdiklemeniz iyi olmuş. Yoksa 43 yaşında bu saflıkla 2 sene daha sevgili gibi takılırdınız siz. Ayrılın bitsin. Şekli önemli mi?
evet farkli ulkelerde yasiyoruz. evli olmadigina eminim.Ayrılacak bir şey de yok ortada o zaman.
40 yaşında iki yetişkin insan, 2 yılda biraraya gelmiyorsa öylesine konuşuyordur. Tabi ki konuştuğu başkaları da olur, adam evli bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?