- 18 Şubat 2018
- 13.024
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.658
- 598
- 44
Iki uzak ulkedeyiz. Amerika ve Avrupa.Adamla hiç yüz yüze görüşmemiş, buluşmamışsınız. Belki de adamın bilgileriyle açılmış sahte bir profille konuşuyorsunuz.
40 yaşını aşmış yetişkin insanlarsınız. Neden siz adamın yanına gitmediniz veya adam yanınıza gelmedi ?
Direk engelleyin. Uğraşmayın ama yerinizi yurdumuzu biliyor mu yani çıkıp gelse sizi eliyle koymuş gibi bulabilir miBen de oyle dusundum. Eger soylersem, kendimi dusurmus olurum dedim. Tesekkur ederim.
Evlilik teklifi edip boy boy bebeklerlede taçlandırın.2 yildir sanalda suren bir beraberligim var ve farkli ulkelerde yasiyoruz. Gece gunduz benimle, beni ariyor, soruyor. Saatlerce telefonda, kamerada konusuyoruz ve cok guzel anlasiyoruz. Benimle hayatini devam ettirmek istedigini soyluyor ama gecen 1 ayda onun bir tanisma sitesinde profilini gordum. Oradan kendisine yazdim. Benden telefon numarami istedi.
Gecen gun ise biz telefonda iken , ben bir baska profilden baskasi imisim gibi o siteden yine yazdim. Hem benimle telde konusurken beni ne kadar cok sevdigini soyledi, hemde o kadina ( yani bana) yazdi nasilsin vs diye. Ikimizide ayni anda idare etti, tabii bilmiyordu o kisininde ben oldugumu. Ikimizde 43 yasindayiz. Ona baska kadinlarla konusup konusmadigini sordugumda bana ettigi yeminleri, sozleri duysaniz insan inanir ama ben inanmiyorum tabiki. Cunku yazan benim zaten kendisine.
Sizce ben ne yapmaliyim? Yuzune vurmalimiyim? Yoksa onu engelleyip hic bir sey soylemeden hayatindan mi cikmaliyim? Yoksa kisaca ona hoscakal mi demeliyim? Yardim edermisiniz bana? Simdiden tesekkur ederim.
Hayir birimiz Amerika'da oburumuz Avrupa da yasiyoruz.Direk engelleyin. Uğraşmayın ama yerinizi yurdumuzu biliyor mu yani çıkıp gelse sizi eliyle koymuş gibi bulabilir mi
direk engelleyin içinizde kalacaksa basit bir ayrılık konuşması yapın istersenizHayir birimiz Amerika'da oburumuz Avrupa da yasiyoruz.
Hiç yüz yüze gelmediğin adamı engelle direkt her yerden hiçbir şey yazma.Hayir hic yan yana gelmedik.
Düşüneceğini mi sanıyorsunuz?Kin kusmak istemiyorum. Ona bu zevki yasatmicam. Belirsizlik bence de daha iyi. Dusunsun dursun neden gittim diye.Tesekkur ederim
Siz soyleyin lutfen. Nasil gitmeliyim mesela?Düşüneceğini mi sanıyorsunuz?
Yargilamayin isterseniz. Bazen insanlar hata yapabiliyor. Insaniz sonucta. Bende hep sacma bulurdum hatta gulerdim.Tek inanamadigim sey 43 yasinda olmaniz
Haklisiniz ama 2 yilda her gecesinde benimle camerada konustuk. Gunduzleri aldatti ise bilemem tabiki. Ama her anini 2 yil boyunca benimle paylasti.“Durumların gerçek sonuçlarını kaldıramayacaksanız” o zaman bu saçma oyuna girmeyecektiniz. Erkek bu ha 43 ha 23 boş geçmez. Başka ülkede tek gecelik başkasıyla yatmadığını düşenecek kadar saf olamazsınız.
Yargilamayin isterseniz. Bazen insanlar hata yapabiliyor. Insaniz sonucta. Bende hep sacma bulurdum hatta gulerdim.
Yargilamayin isterseniz. Bazen insanlar hata yapabiliyor. Insaniz sonucta. Bende hep sacma bulurdum hatta gulerdim.
Farkindayim hanimefendi bende hatamin. Tesekkur ederim.Hanimefendi yargilanacak haliniz mi var en buyuk dusman kendiniz olmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?