Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Yani ortada bir sevgililik yok. 2 koca senede sadece sanaldan görüşülen insana sevgili denmez. İnternette takılmışsınız öylesine. Yaş olarak bu tarz bir şeyi ciddiye almanıza çok şaşırdım. Reel hayattan gerçek bir ilişki yaşasanız daha iyi olmaz mı? Bence bu yönde adımlar atın, sosyal hayatınızı düzenlemelisiniz.
Üzüldüm ben size, ortaokulda lisede olup ailesinden izin alıp çıkamayan sanaldan takılan ergenler gibi bir hayat mı yaşamak istiyorsunuz

Evlilik teklifi edip boy boy bebeklerlede taçlandırın.

Bu bir iliski mi?
Ayrıca o arkadaşlık sitesinde sizin ne işiniz vardı da girdiniz, onu gördünüz?
Evli bile olabilir
İki yıldır neden gelmedi? Uzak mesafeyse Uzak mesafe. Dünya üzerinde hiç bir yer iki sene sevgilisine gidemeyecek kadar Uzak değildir. İki ülkede de birbirine vize bile olsa insan ikisinin ortasında vizesiz ülke bulur yine görüşür. Benim sevgilim de başka ülkede(ydi) 9 ayda 8 kere geldi (birinde de gideceğimizi ülkede savaş cikti, bilet iptali yaptik).
Sevgili dediğin bunu yapar. Ayda bir gelemez 5 ayda bir gelir ama yine de gelir.
İyi olmuş aldatıldığını öğrenip bırakmanız. Böyle saçma bir şeye devam etmezsiniz en azindan

Hayir hic yan yana gelmedik.
Hiç yüz yüze gelmediğin adamı engelle direkt her yerden hiçbir şey yazma.

2 senedir yüz yüze bile gelmediğin bir adama nasıl güveniyorsun? İnsanların aynı yatakta uyuduğu eşi bile aldatıyor ruhu bile duymuyor. 43 yaşında adam feleğin çemberinden geçmiştir. Zaten sizi ayakta uyutmuş. Tabi bu onun karaktersizliği. Siz de ona değer verip hiç açıklama yapma ihtiyacı hissetmeyin.

Haklisiniz ama 2 yilda her gecesinde benimle camerada konustuk. Gunduzleri aldatti ise bilemem tabiki. Ama her anini 2 yil boyunca benimle paylasti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…