Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Kimse mükemmel olduğunu iddia etmedi, ima dahi etmedi kimse egolu değilde siz o kadar komplekslisiniz ki sürekli bunu dile getiriyorsunuz
Üffff neyin bedelini ödeyeceksiniz ya buradan dram çıkmaz hanımefendi saçmalamayın artık

YAzik ya. Bende sandim ki Turkiye deki yurdum insani en azindan benimle empati kurar. Onlar benim milletim, benim kulturum dedim. Onlar dunyanin en iyi insanlaridir dedim. Sagolun gercekten..
Türkler neden dünyanın en iyi insanı oluyor ya? Bir Türk ü Alman dan Japon dan Hintli den Kenyalı dan daha iyi insan yapan nedir?
50 yaşına merdiven dayamış koskoca kadınsınız gidin tribinizi “sanal” sevgilinize atın

Bir daha bana yorum yazmayin. Isinize bakin. Cok bilmisliginizi baska konulara giderek yorumlarda bulunarak yapin. Siz kompleksiz olun.

Bir daha bana yorum yazmayin. Isinize bakin. Cok bilmisliginizi baska konulara giderek yorumlarda bulunarak yapin. Siz kompleksiz olun.
Ben size ne yapacağımı sormadım
Size defahatle yorum yazacam
Bugün iş takvimimde yalnızca bu var
Siz de biraz birşeyler bilsenizya bu yaşa kadar hiç mi birşey öğrenmediniz şu hayatta
Komplekssizim zaten

Kızıyorsunuz da burda aşk ilişki vs yok. Kendinizi kandırıyorsunuz. Ha zaman geçiyorsunuzdur yapacak daha iyi bir şeyiniz yoktur anlarım da sevgilim deyip de böyle bir ilişki çıkınca alttan garipsendi tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…