Tesekkur ederim empati kurdugunuz icin. Yargilayanlarin hepsi cok mukemmeller. Hepsi sutten cikma ak kasik. Oysa insan birazda donup kendine bakabilmeli. Sagolun.Amerika’ya iş için sık sık geliyorum pek çok eyaletine, insanlar çok yalnız, turistik yerlerden bahsetmiyorum onun dışında herkesin kendi ailesi varsa var, herkes birbirime hello mello laf atıyor ama sonradan kimseyi pek aralarına almıyorlar, sevgili edinmek de kolay değil. Bunları bilmeme rağmen bana da yan yana gelmeden sevgili olmak garip geldi, belli ki iki tarafında büyük bir yalnızlığı var
Umarım gerçek aşkı bulursunuz
Ablacım ben yargılamıyorum fakat yaşınız 43. Sanaldan değil gerçek dünyadan gerçek insanlarla yaşayın aşkınızı. Ne bakabiliyorsunuz ne dokunabiliyorsunuz üstelik adam her gün başka alemde.Sizler cok mukkemelsiniz ya. Iste o yuzdendir. Herseyin en iyisini bilirsiniz. Size mi kaldi beni yargilamak!?
Iste insanlarin gecmis yasamlarini anlamak gerek kardesim. Bazen insan gercek yasaminda uzuntuler yasayinca o dunyadan bir muddet kacmak istiyor. Sonucta kotu bir sey yapmadim sadece hic gormedigim fiziksel ve dokunamadigim bir adamla vakit gecirdim hepsi bu. Bu cok yanlis olabilir ama insanlarinda ic dunyasina bakmak lazimdir. Insaniz sonucta hata yapariz. Ama hatalarimizdan ders aliriz.Ablacım ben yargılamıyorum fakat yaşınız 43. Sanaldan değil gerçek dünyadan gerçek insanlarla yaşayın aşkınızı. Ne bakabiliyorsunuz ne dokunabiliyorsunuz üstelik adam her gün başka alemde.
Tabi ki de öyle. Bu sebepten siz bu adamdan ayrılın hemen. Kurslara gidin dansa vs vs kendinize göre yani ve kendinize gerçek aşklar bulun. Gerçek aşı yaşamak herkesin hakkıIste insanlarin gecmis yasamlarini anlamak gerek kardesim. Bazen insan gercek yasaminda uzuntuler yasayinca o dunyadan bir muddet kacmak istiyor. Sonucta kotu bir sey yapmadim sadece hic gormedigim fiziksel ve dokunamadigim bir adamla vakit gecirdim hepsi bu. Bu cok yanlis olabilir ama insanlarinda ic dunyasina bakmak lazimdir. Insaniz sonucta hata yapariz. Ama hatalarimizdan ders aliriz.
Sagolasin kardesim.Tabi ki de öyle. Bu sebepten siz bu adamdan ayrılın hemen. Kurslara gidin dansa vs vs kendinize göre yani ve kendinize gerçek aşklar bulun. Gerçek aşı yaşamak herkesin hakkı
EvetHani beni yargilayanlar, sizlere bu sozum, sizler cok mu mukemmelsiniz!? Herseyi hayatinizda dogru mu yaptiniz!? Cok mu sutten cikma ak kasiksiniz da uslubunuz bile duzgun degil konu hakkinda fikrinizi belirtirken. Empati yeteginizi gelistirin biraz. Insani insan yapan bu hayatta empati yetenegidir.
Değilim de, bu tür ilişkiler ergenlikte kaldı benim. 35 yaşında böyle ilişki yaşamam. Farklı ilde bile yapmam, siz kıtalararası yapıyonuz bir de.Hani beni yargilayanlar, sizlere bu sozum, sizler cok mu mukemmelsiniz!? Herseyi hayatinizda dogru mu yaptiniz!? Cok mu sutten cikma ak kasiksiniz da uslubunuz bile duzgun degil konu hakkinda fikrinizi belirtirken. Empati yeteginizi gelistirin biraz. Insani insan yapan bu hayatta empati yetenegidir.
Hala yargilama pesindesiniz. Egonuzu torpuleyin biraz. Belki ise yarar. Ayrica insanlari biraz olsun anlamaya calismakta ise yarar inanin. Duz ovanizda size iyi yolculuklar dilerim.Değilim de, bu tür ilişkiler ergenlikte kaldı benim. 35 yaşında böyle ilişki yaşamam. Farklı ilde bile yapmam, siz kıtalararası yapıyonuz bir de.
Teşekkür ederim size de ruhlar aleminizde mutluluklar.Hala yargilama pesindesiniz. Egonuzu torpuleyin biraz. Belki ise yarar. Ayrica insanlari biraz olsun anlamaya calismakta ise yarar inanin. Duz ovanizda size iyi yolculuklar dilerim.
Ayrica ben size yaparmisiniz yapmazmisiniz diye de bir soru yoneltmedim. Eger farkinda iseniz!?Değilim de, bu tür ilişkiler ergenlikte kaldı benim. 35 yaşında böyle ilişki yaşamam. Farklı ilde bile yapmam, siz kıtalararası yapıyonuz bir de.
Sizden de zaten bu kadar bir cevap gelebilirdi:))))) Mukemmel insan!Teşekkür ederim size de ruhlar aleminizde mutluluklar.
Bu kadar iltifat etme aşık olabilirim.Sizden de zaten bu kadar bir cevap gelebilirdi:))))) Mukemmel insan!
Bak bunun garantisini veremem olabilirsinde :)))) Belkide senin sanal askin bile yoktur:))))))Bu kadar iltifat etme aşık olabilirim.
Ergenlikte vardı işte. Bazı şeyler zamanında güzel.Bak bunun garantisini veremem olabilirsinde :)))) Belkide senin sanal askin bile yoktur:))))))
Simdi benimle o kucuk aklinla alay ederken acaba ruhunda ne cesit firtinalar kopuyor merak ettim:))))))) Neyse seninle ugrasilmaz. Insan olmak lazim bazen.Ergenlikte vardı işte. Bazı şeyler zamanında güzel.
İnsandan doğan herkes insan da asıl terbiye lazımSimdi benimle o kucuk aklinla alay ederken acaba ruhunda ne cesit firtinalar kopuyor merak ettim:))))))) Neyse seninle ugrasilmaz. Insan olmak lazim bazen.
Dogru dediniz. Burada kendini bilmeyen, edebi olmayanlarda var. Haklisiniz. Alay etmeyi huner saniyorlar.İnsandan doğan herkes insan da asıl terbiye lazım
Siz bazen insan olduğunuzda terbiyeli de olmalısınız mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?