Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Amerika’ya iş için sık sık geliyorum pek çok eyaletine, insanlar çok yalnız, turistik yerlerden bahsetmiyorum onun dışında herkesin kendi ailesi varsa var, herkes birbirime hello mello laf atıyor ama sonradan kimseyi pek aralarına almıyorlar, sevgili edinmek de kolay değil. Bunları bilmeme rağmen bana da yan yana gelmeden sevgili olmak garip geldi, belli ki iki tarafında büyük bir yalnızlığı var
Umarım gerçek aşkı bulursunuz
Tesekkur ederim empati kurdugunuz icin. Yargilayanlarin hepsi cok mukemmeller. Hepsi sutten cikma ak kasik. Oysa insan birazda donup kendine bakabilmeli. Sagolun.

Sizler cok mukkemelsiniz ya. Iste o yuzdendir. Herseyin en iyisini bilirsiniz. Size mi kaldi beni yargilamak!?
Ablacım ben yargılamıyorum fakat yaşınız 43. Sanaldan değil gerçek dünyadan gerçek insanlarla yaşayın aşkınızı. Ne bakabiliyorsunuz ne dokunabiliyorsunuz üstelik adam her gün başka alemde.

Ablacım ben yargılamıyorum fakat yaşınız 43. Sanaldan değil gerçek dünyadan gerçek insanlarla yaşayın aşkınızı. Ne bakabiliyorsunuz ne dokunabiliyorsunuz üstelik adam her gün başka alemde.
Iste insanlarin gecmis yasamlarini anlamak gerek kardesim. Bazen insan gercek yasaminda uzuntuler yasayinca o dunyadan bir muddet kacmak istiyor. Sonucta kotu bir sey yapmadim sadece hic gormedigim fiziksel ve dokunamadigim bir adamla vakit gecirdim hepsi bu. Bu cok yanlis olabilir ama insanlarinda ic dunyasina bakmak lazimdir. Insaniz sonucta hata yapariz. Ama hatalarimizdan ders aliriz.

Iste insanlarin gecmis yasamlarini anlamak gerek kardesim. Bazen insan gercek yasaminda uzuntuler yasayinca o dunyadan bir muddet kacmak istiyor. Sonucta kotu bir sey yapmadim sadece hic gormedigim fiziksel ve dokunamadigim bir adamla vakit gecirdim hepsi bu. Bu cok yanlis olabilir ama insanlarinda ic dunyasina bakmak lazimdir. Insaniz sonucta hata yapariz. Ama hatalarimizdan ders aliriz.
Tabi ki de öyle. Bu sebepten siz bu adamdan ayrılın hemen. Kurslara gidin dansa vs vs kendinize göre yani ve kendinize gerçek aşklar bulun. Gerçek aşı yaşamak herkesin hakkı

Hani beni yargilayanlar, sizlere bu sozum, sizler cok mu mukemmelsiniz!? Herseyi hayatinizda dogru mu yaptiniz!? Cok mu sutten cikma ak kasiksiniz da uslubunuz bile duzgun degil konu hakkinda fikrinizi belirtirken. Empati yeteginizi gelistirin biraz. Insani insan yapan bu hayatta empati yetenegidir.
Evet

Hani beni yargilayanlar, sizlere bu sozum, sizler cok mu mukemmelsiniz!? Herseyi hayatinizda dogru mu yaptiniz!? Cok mu sutten cikma ak kasiksiniz da uslubunuz bile duzgun degil konu hakkinda fikrinizi belirtirken. Empati yeteginizi gelistirin biraz. Insani insan yapan bu hayatta empati yetenegidir.
Değilim de, bu tür ilişkiler ergenlikte kaldı benim. 35 yaşında böyle ilişki yaşamam. Farklı ilde bile yapmam, siz kıtalararası yapıyonuz bir de.

Değilim de, bu tür ilişkiler ergenlikte kaldı benim. 35 yaşında böyle ilişki yaşamam. Farklı ilde bile yapmam, siz kıtalararası yapıyonuz bir de.
Hala yargilama pesindesiniz. Egonuzu torpuleyin biraz. Belki ise yarar. Ayrica insanlari biraz olsun anlamaya calismakta ise yarar inanin. Duz ovanizda size iyi yolculuklar dilerim.

Hala yargilama pesindesiniz. Egonuzu torpuleyin biraz. Belki ise yarar. Ayrica insanlari biraz olsun anlamaya calismakta ise yarar inanin. Duz ovanizda size iyi yolculuklar dilerim.
Teşekkür ederim size de ruhlar aleminizde mutluluklar.

Insanca bir soru yoneltiyoruz. Ama herkes birbirinden egolu. Ben sunu yapmam ben bunu yapmam. Ben soyle mukemmelim. Ben boyle yasarim. Ya sizler mukemmel olun ben zaten size ne yaptiginizi sormadim. Kendimle ilgili bir soru yonelttim. Bir bedeli varsa da ben oderim. Siz degil. Bu kadar zor mu bunu anlamak acaba.

Bence yapacağınız şey ben seni sevdiğimden emin değilim demek ya da başkasıyla görüşüyorum diyip gitmek. Sonuçta sorsanız bir sürü şey uyduracak, bir kere içiniz bulandı mı da olmaz o iş.
Aldatmak sayılıp sayılmayacağını da siz belirlersiniz. Bunun evrensel ölçütleri yok ki. Aranızda illa ki sınırlar, ilişkiye bakış açıları, gelecek planları konuşulmuştur. Ha sizi oyalıyorsa, kafanızı dağıtıyorsa duygusal yatırım yapmadan arada konuşulacak bir mesafeye de çekebilirsiniz ama bu tehlikeli. Neden görüşmediniz hiç?

Back
X