- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
- 18
- Konu Sahibi dilaragusel
-
hayır, yürürken ansızın havaya kaldırdı sonra da cinsel organıma temas etti, sonra bırak dedim, kızdım olay bu bu kadar.Anlamadım beni havaya kaldırdı dediniz sonra cinsel organini hissettim dediniz şimdi de bana sürtündü diyosunuz yavaş yavaş iş ciddileşiyor hımmmm
kafanda kurduğun gibi bi durum olmadığına göre daha önemlisi takıntıların için bir doktorla görüşsen yaşam kaliteni artırırsın canım. çocuğa da dikkat et..ciddiye alıp yazan birkaç kişisen birisn, teşekkürler inan rahat nefes aldım.
size yemin ederim ki safım.Yok canım saf değil bizi saf zannediyor. Hangi devirde yaşıyoruz.
çok haklısın artık gideceğim.kafanda kurduğun gibi bi durum olmadığına göre daha önemlisi takıntıların için bir doktorla görüşsen yaşam kaliteni artırırsın canım. çocuğa da dikkat et..
Kaç yaşındasin?size yemin ederim ki safım.
inanın şu obsesif takıntımdan soruyorum.
anneme ben herşeyi anlatırım normalde ama bunu diyemedim hayatta ilk kez ondan bişi saklıyorum.
ona anlatsam çok üzülür, arkadaşlarıma nasıl anlatayım?
size yazıp konuşmak istedim. ama bazıları ciddiye almadı, anlıyorum onları da.
ama ben de böyleyim napim...
fake olmasını dilerdim ama değil inan.1985 doğumluymuşsunuz amacınız ne, bu kadar fake kokan bir konu olamaz
Ewettt şimdi bunu yapan yarın öbürgün daha fazla birşey yapabilir...evet bence de. bu daha önemli...
Ben ewlendiğimde kadınların orgazm olduğunu bilmiyordum bile 19 yaşında ewlenmiştim 2007 yılında.Yok canım saf değil bizi saf zannediyor. Hangi devirde yaşıyoruz.
bazıları ilişkiye giriyor da bozulmuyor veya çok zor bozuluyor. yada sadece doğumda bozuluyor. o kadar kolay mı o işlerçok haklısın artık gideceğim.
ne bileyim ben doğuda büyüdüm, hep cinsellik tabuydu. erkeklerle konuşmak bile hoş değildi.
onların da etkisi var düşüncelerimde, başka şeylerin de.
Benim doğumda bozuldu meselabazıları ilişkiye giriyor da bozulmuyor veya çok zor bozuluyor. yada sadece doğumda bozuluyor. o kadar kolay mı o işler
yaa öle iştee. bak örneğimiz de var konu sahibiBenim doğumda bozuldu mesela
canım teşekkür ederim.
panik oldum ne bilim, zaten regldim iyice gerildim.
ansızın havaya kaldırdı ve orama sürtündü resmen sonra bırak dedim. olay bu.
ve istemediğim bişi başıma gelmesi acı.
yoksa insan der ki, sen de istedin..
ya ilk defa olduğu için ve cinsellik hep bir tabu olduğu için sordum kızlar.Yok anacım korkma
hemşire birkaç arkadşaım da bunu söylemişti. hatta biz bozuyoruz doğumda diye.yaa öle iştee. bak örneğimiz de var konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?