Sevgilim beni ansızın havaya kaldırdı

Hala daha gercek olduguna inanip ciddi yorumlar yapacak misiniz? Bence arkadasa bu kadar taviz yeter.
neden ciddi olmayım.
isteyen yorum yapmaz. birazdan çıkacağım işe mecbur.
sana saçma gelebilir ama dünyada milyar insan var. hekersin ailesi, geçmişi takıntıları farklı.
ben bu forumda çok daha saçma sorular soranlar olduğunu biliyorum ve bazı kadınlar yorum yazıyor samimi..
ona inanıp güvenip açtım konuyu.

20 yaşında genç kızın 38 yaşında adamla ne işi olur?
İnşallah fakedir bu konu.

canım sürtündü bana taktım işte.
şimdi saçma geliyor iyiki vasınız.
yazınca insan bir rahatlıyor.
birşey olmaz ondan bunu takma ilk kez mi erkek arkadaşın oluyor dokunmasından bile huylanıyorsun yani olur anlarım
bende takıntılıyımdır ama böyle seyleri takma =)
ama merakımı mazur gör
senin hoşuna gitti mi bu olay
vicdan azabın bundan gibi sanki
sonuçta ateşle barut yanyana durmaz

ya fake falan orası kesin de.ben bu fakelerin uydurduğu hikayelerden bunların depresif piskopat olduklarını düşünüyorum.bu insanlarla birlikte yaşıyoruz korkunç.

neden ciddi olmayım.
sana saçma gelebilir ama dünyada milyar insan var. hekersin ailesi, geçmişi takıntıları farklı.
ben bu forumda çok daha saçma sorular soranlar olduğunu biliyorum ve bazı kadınlar yorum yazıyor samimi..
Madem o kadar masumsun safsın korkuyorsun ne diye baban yaşındaki adamla birliktesin demezlermi adama:KK14:Allah aşkına işine gücüne bak

Biz bu ülkede, haritada Kütahya'yı ararken hamile kalanını duyduk. Kesin hamilesin .net :KK53:
ahahahahaha
hqdefault.jpg

belkide baskasıyla erzurumu ararken hamile kalmıştır demiş muhsin

hanım abla bu konuda şuna eminim hymen yani kızlık zarı sanılan gibi bir perde değil vajina içindeki bir delik ve ilişki ile genişliyor
esnek zar da daha büyük delik olması ve ilişki ile zedelenmemesi ama doğumda daha büyük bir sey çıktığından kanama olması diye biliyorum
yani zar aslında zar değil delik:D yani sadece bilinen yanlış birşeyler var ve efsaneler doğuyor bazılarına da gün doğuyor yalan atmak için gerçi hymenoplasti bu kadar yaygınlaşmışken gerekte yok .
zar zar dediler beynimizi yediler :D :KK53:
aynen hep uzak dur dersek erkeklerden birine işe bu hale geliyorsun.
okusam da hani bazen kuşkular vardır, konuşmak istersin.
ben bu forumda bunu bulabileceğime inandığım için yazdım yemin ederim size.

bazılarınız da bana inanıp sağolsunlar samimi cevaplar verdiler.
sonsuz teşekür ederim.

Kız paranoyaklık var diyor ısrarla fake fake:KK14:
Fake olduğunu düşünüyorsanız yazmayın ya da kibleyin geçin madem bu kadar rahatsızsınız.Konu sahiplerini de germenin bir anlamı yok.
Konu sahibi sen zaten anladım diyorsun böyle şeyleri çok da kafana takma takacak gibiysen de bir uzman doktorla görüş sana bu konu hakkında bilgi versin ayıp değil bu:KK66:

birşey olmaz ondan bunu takma ilk kez mi erkek arkadaşın oluyor dokunmasından bile huylanıyorsun yani olur anlarım
bende takıntılıyımdır ama böyle seyleri takma =)
ama merakımı mazur gör
senin hoşuna gitti mi bu olay
vicdan azabın bundan gibi sanki
sonuçta ateşle barut yanyana durmaz
yoestafurullah.
teşekürler yazdığın için.
gitmedi hoşuma vicdanım rahatsız hani öpüşmek bile kolay değil ki ben daha hiç kimseyi öpmeden şu başıma gelen
yani adam sevgi istemiyor anladım bugün bunu daha net.
başka şeyler arıyormuş kü dün kuafördeki kız da öyle dedi.

neden ciddi olmayım.
Yapma ya. Sana yorum yapanlar iyi niyetlerinden yaziyorlar eminim ki. Sen de onların duygularını suistimal ediyorsun! Çıkarıp içine soracaktı öyle mi. bu kadar herseyi bilip de safim ben demrz insan. Gerçekten saf olsan safsin sen diyenlere kizarsin üstelik. Bu yüzden işten izin aldın öyle mi. Yazik sana. Doktora git bence rapir verir sana kesin. Çok derin yaralar almissin.

neden ciddi olmayım.
30 yasinda olduguna inanarak adamin yasina 38 dedin, sonra arkadaslar 30 yasinda bi kadinin bunlari sormasina sasirinca 20 yasindayim dedin. Ve en son alintiladigim mesaji yazdin.
40 yasinda cinsellik bitiyormus kuaforunden duymussun.
Adam sana yolun ortasinda daha farkli seyler de yapabilirmis falan fistik.
Bak bakalim biz oradan bu kadar saf mi duruyoruz?

hayır evhamlıyım ve işim var sabah izin aldım. sonra düşüneceğime size yazmak istedim..

Ev hanımı mı??

Benim annem 38 yaşında babam 40 yani benim babamla sevgili olmam gibi birşey:KK57:

Aynen dengeyi karıştırmız konu sahibi.

38 cnm ne bili bir baba şevkati gördüm ben onda taki ikinci görüşmede bir masum öpücük yerine üstümde sürtünene kadar.
o an herşeyi yapabilirdi, korktum bu adamdan.

Kazık kadar adamda baba şevkati aranmaz...

neden ciddi olmayım.

Bazı kadınlar derken.
Senin o dilini koparırım varya düzgün konuş..

ne sinir bozucu ya bir standartı olsaymış ya şunun :KK53:

Yok işte :KK53:

Back
X