Soyle de rahat rahat öpsün madem
Hiç bir zaman bu bakış açısıyla bakmadım bana normal geliyor fakat onun bana davranışlarını nasıl anlatamicağımı bilemediğim için böyle bi kelime kullandımEski sevgili ile bir seyler yaşadın diye masumiyet gidiyor mu? bakış açını değiştir önce gerisi kolay
Acaba o senden önce kimlerle neler yaşadı bunu biliyor musun?
Su an değil ama ilişki ilerlerse anlat tabi yalan üstüne hayat kurulmaz
Bence bir şey anlatma. İlerleyen zamanlarda anlatırsın.
Şimdilik bişey söylemeyin, ileride neler olur bilinmez. Ne zaman ilişkiniz ciddi boyuta geçer o zaman söylersiniz. Kendisi de sütten çıkma ak kaşık değildir herhalde ?
Yok hayır öyle bi insan değilim yanlış anlattım sadeceMasum derken?
Cinsel ilişki, hele ki iki bekar insanın birlikte olması ne zaman suç olmuş da insanlar masumiyetini kaybetmiş? :)
Çok ilginç kafalar valla, hep bu "Kirlendim" fikri yüzünden oluyor; önce bi bundan geçin, sonra bir sohbet esnasında konu nasılsa döner, üzerinden bahseder geçersiniz.
Yok hayır öyle bi insan değilim yanlış anlattım sadece
Ayak yapıyordur belki . İlk başlarda ürkütmeyeyim diye yapıyordur . Her erkek için geçerli değil ama şu erkeklere karşı ön yargım kötüArkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ama bunu şuan ki erkek arkadaşım bilmiyor ve beni çok masum sanıyo öpmeye bile kıyamıyor asla söyleyemedim ona ama birbirimizi seviyoruz da bu yalanın sonu ne olucak? Ne yapmalıyım? Herşey üst üste geldi zaten bi önceki konumdanda anlicağınız üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?