Sevgilim beni çok masum sanıyor

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Arkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ama bunu şuan ki erkek arkadaşım bilmiyor ve beni çok masum sanıyo öpmeye bile kıyamıyor asla söyleyemedim ona ama birbirimizi seviyoruz da bu yalanın sonu ne olucak? Ne yapmalıyım? Herşey üst üste geldi zaten bi önceki konumdanda anlicağınız üzere.

Hiç bir zaman bu bakış açısıyla bakmadım bana normal geliyor fakat onun bana davranışlarını nasıl anlatamicağımı bilemediğim için böyle bi kelime kullandım

Haklısınız ben zaten kendi açımdan yanlış bulmuyorum benim yalan söylemem yanlış bi insan neden böyle bi yalan söyler ki ağzımdan çıktı işte

Masum derken?
Cinsel ilişki, hele ki iki bekar insanın birlikte olması ne zaman suç olmuş da insanlar masumiyetini kaybetmiş? :)
Çok ilginç kafalar valla, hep bu "Kirlendim" fikri yüzünden oluyor; önce bi bundan geçin, sonra bir sohbet esnasında konu nasılsa döner, üzerinden bahseder geçersiniz.

Öpmeye kıyamamak da çok garip ya :/
Benim koca ne biçim kıyıyor bana bir bilseniz oof off...

Yok hayır öyle bi insan değilim yanlış anlattım sadece

Yok hayır öyle bi insan değilim yanlış anlattım sadece

Erkeklerde var bu algı ama anlıyorum; yani "İlki olmak" heyecanı ve stresini yaşıyorlar. Önemli bir şey olarak görüp, suçlu gibi uzun uzun anlatmadıktan sonra, kafaya takılacak bir şey değil. Yalan söylemiş de sayılmazsınız, sadece es geçmişsiniz. Dediğim gibi, an gelir, konu yine cinselliğe döner, üstünden anlatır geçersiniz. Basit şeyler bunlar.

Bunu sorun edecek bir tip ise de baştan ayıklanmış olur.

bu tarz seylere takilan bir adamsa ilerde sorun cikartir ha kendi de yasamamistir oyle birini ister anlarim ama gunumuzde herseyi kendine hak gorup hayatindaki kadinin hicbirsey yasamamis olmasini isteyen oyle tip var ki boyle biriyse zaten hayatinda olmasin

Ayak yapıyordur belki . İlk başlarda ürkütmeyeyim diye yapıyordur . Her erkek için geçerli değil ama şu erkeklere karşı ön yargım kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…