Ben o kişiyle bir kere buluştuktan sonra hiç görüşmedim şuan ki erkek arkadaşım 2 haftadır konuştuğum biri tabi aşık değilim daha ama yalan söyledim işte.Bu babanin arkadasi olan cocuk mu?
Ben o kişiyle bir kere buluştuktan sonra hiç görüşmedim şuan ki erkek arkadaşım 2 haftadır konuştuğum biri tabi aşık değilim daha ama yalan söyledim işte.
Hayır:) benim yanlış anlatışımMasumiyeti bu mu belirliyor?
Bir seyler Yasadin diye masum olmayacak misin?Arkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ama bunu şuan ki erkek arkadaşım bilmiyor ve beni çok masum sanıyo öpmeye bile kıyamıyor asla söyleyemedim ona ama birbirimizi seviyoruz da bu yalanın sonu ne olucak? Ne yapmalıyım? Herşey üst üste geldi zaten bi önceki konumdanda anlicağınız üzere.
Konu geçti birden söyledim bunun üstüne uzun uzun durmadıkHenüz 2 haftadir görüştüğünüz birine bu kadar detay vermenize gerek yok bence bir de şöyle bir durum var bu konuyu sordudami yalan söylediniz yoksa hiç konuyla ilgili birşey konuşulmadiği içinmi gizlediniz?
Çok haklısınız bence zaten uzun süre durmadık bunun üzerinedaha çok yeni birlikteliğiniz evlenilecek yahut uzun vadede birşeyler planlamadan kimseye özelinizi anlatmayın birde guvenmeden bu konuları asla paylaşmayın bunu ögrenip aileye söylemekle şantaj yapan çok pislik gördüm
Şimdilik bişey söylemeyin, ileride neler olur bilinmez. Ne zaman ilişkiniz ciddi boyuta geçer o zaman söylersiniz. Kendisi de sütten çıkma ak kaşık değildir herhalde ?
Daha 2 hafta olmus öpmemesi normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?