Sevgilim beni çok masum sanıyor

Ben kimseye gecmiste ne yasadin diye sormam sahsen. Ama soruluyorsa ve soylemiyorsa, kesinlikle bunun donusu cok kotu olacaktir. Iliski gibi bir durum muhakkak soylenmeli, sorulmasa bile. Emin olun ileride duyacaginiz cumle " Beni kendine bunu ogrendigimde ayrilmayayim diye mi bu kadar bagladin?" Olacak. Ben olsam bunu saklayan birinden hangi asamada olursak olalim ayrilirdim.

Yarın evleniyosanız hemen söyle ama evlenmiyosanız fazla özelini açmana gerek yok

Bir seyler Yasadin diye masum olmayacak misin?
Masumluk el degmemislik mi sevgiline göre. Sacma bence

Sevgilin için bu önemliyse soylemelisin.
Bilmeli. Niye kandırıyorsun. Belki öğrenince seni istemeyecek baştan soylemelisin.

Henüz 2 haftadir görüştüğünüz birine bu kadar detay vermenize gerek yok bence bir de şöyle bir durum var bu konuyu sordudami yalan söylediniz yoksa hiç konuyla ilgili birşey konuşulmadiği içinmi gizlediniz?

Yalan soylediyseniz itiraf edin. Yalan soylemeyin. Ama siz bişey demediyseniz anlatmaya gerek yok bence. Sorarsa söylersiniz. Gayet normal bir durum. Siz ne kadar kendinizi ezerseniz karşınızdaki de o kadar ezer.

daha çok yeni birlikteliğiniz evlenilecek yahut uzun vadede birşeyler planlamadan kimseye özelinizi anlatmayın birde guvenmeden bu konuları asla paylaşmayın bunu ögrenip aileye söylemekle şantaj yapan çok pislik gördüm

Konu geçti birden söyledim bunun üstüne uzun uzun durmadık

Çok haklısınız bence zaten uzun süre durmadık bunun üzerine

Şimdilik bişey söylemeyin, ileride neler olur bilinmez. Ne zaman ilişkiniz ciddi boyuta geçer o zaman söylersiniz. Kendisi de sütten çıkma ak kaşık değildir herhalde ?

O zamanda der ki bu zamana kadar neden söylemedin beni kandırdın iki ucu şey değnek yani bence söyle bitcekse bu yüzden erkenden bitsin uzamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…