Ben zaten hiçbir erkeğe güvenmem konusu bile açılmadı tam olarak fikirlerimizi paylaşıyoduk benimde ağzımdan çıkıverdi açıkçası ben sevgili olucağımızı bile düşünmüyodum bu kişiyle ama buluşunca etkilendik birbirimizden.Ne gerek var söylemeye evlenecek misin sanki? Söylersen oda faydalanmak icin firsat bulacak.Derdin opusmekse sen onu öp
Guvenme hemen.Birak masum sansin.tani gör görüş.sonrais. ciddiye giderse aciklarsin.yoksa etraf sapik doluBen zaten hiçbir erkeğe güvenmem konusu bile açılmadı tam olarak fikirlerimizi paylaşıyoduk benimde ağzımdan çıkıverdi açıkçası ben sevgili olucağımızı bile düşünmüyodum bu kişiyle ama buluşunca etkilendik birbirimizden.
Senden önce bir şey yaşaması onu senin onda önce bir şey yaşaman seni ilgilendirir elbette. Ama iş ciddiye binerken soyle. Bazıları kızacak bana ama gerçekçi olalım erkekler bu konuya daha fazla takıyor ben de olsa takarım yalan söyleyemem aklıma gelir hani . Ama yaşanmis bir şey için de pişman olmam arkasında dururum . İstemiyorsa gider bana baskı kurmasına izin vermem. Daha önce burada okudum erkek sorun etti sonra durumu aşıp evlendiler ama sürekli sorun olarak kaldı sürekli . Sonra bazen yine yazıyor arkadaş ah ah kızin özgüveni kalmadı seni seviyorsa zaten aşar bunu zamanlaArkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ama bunu şuan ki erkek arkadaşım bilmiyor ve beni çok masum sanıyo öpmeye bile kıyamıyor asla söyleyemedim ona ama birbirimizi seviyoruz da bu yalanın sonu ne olucak? Ne yapmalıyım? Herşey üst üste geldi zaten bi önceki konumdanda anlicağınız üzere.
Film izliyoduk birden bire konu açıldı bende hayır dedim bilmiyorum ne amaçla sordu2 haftada konu nasıl açıldı ki siz geçmişimiz hakkında yalan söylediniz ?
Direkt olarak sordu mu?
Bunu soran erkekler çoğunlukla her şeyi yaşamış tipler oluyor, akılları hep böyle çalışıyor.
Yaşayıp yaşayıp yaşamamış birini bulma hayalini yaşıyorlar.
geçmiş geçmiştir kimseyi ilgilendirmez.zaten seni seviyorsa herşeyin le kabullenir.şu sorumu genel olarak sorayım öyleyse kesinlikle yadirgamak için sormuyorum sadece merakimdan her çıktığımızla birlikte olmak sart mi?Arkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ama bunu şuan ki erkek arkadaşım bilmiyor ve beni çok masum sanıyo öpmeye bile kıyamıyor asla söyleyemedim ona ama birbirimizi seviyoruz da bu yalanın sonu ne olucak? Ne yapmalıyım? Herşey üst üste geldi zaten bi önceki konumdanda anlicağınız üzere.
Değilgeçmiş geçmiştir kimseyi ilgilendirmez.zaten seni seviyorsa herşeyin le kabullenir.şu sorumu genel olarak sorayım öyleyse kesinlikle yadirgamak için sormuyorum sadece merakimdan her çıktığımızla birlikte olmak sart mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?