Sevgilim beni çok masum sanıyor

Ne gerek var söylemeye evlenecek misin sanki? Söylersen oda faydalanmak icin firsat bulacak.Derdin opusmekse sen onu öp
Ben zaten hiçbir erkeğe güvenmem konusu bile açılmadı tam olarak fikirlerimizi paylaşıyoduk benimde ağzımdan çıkıverdi açıkçası ben sevgili olucağımızı bile düşünmüyodum bu kişiyle ama buluşunca etkilendik birbirimizden.

Guvenme hemen.Birak masum sansin.tani gör görüş.sonrais. ciddiye giderse aciklarsin.yoksa etraf sapik dolu

Bence soyle ben bilmek isterdim masumiyet bu degildir ama kandırmış gibi olma

Senden önce bir şey yaşaması onu senin onda önce bir şey yaşaman seni ilgilendirir elbette. Ama iş ciddiye binerken soyle. Bazıları kızacak bana ama gerçekçi olalım erkekler bu konuya daha fazla takıyor ben de olsa takarım yalan söyleyemem aklıma gelir hani . Ama yaşanmis bir şey için de pişman olmam arkasında dururum . İstemiyorsa gider bana baskı kurmasına izin vermem. Daha önce burada okudum erkek sorun etti sonra durumu aşıp evlendiler ama sürekli sorun olarak kaldı sürekli . Sonra bazen yine yazıyor arkadaş ah ah kızin özgüveni kalmadı seni seviyorsa zaten aşar bunu zamanla

Masumiyet iki bacak arasında değil, zihniyette ve kalptedir.
Yaşadıklarınızın arkasında mertçe durun.
Siz kendi düşüncelerinizle kendinizi kirletirseniz
Karşınızda ki kim olursa olsun saygı duymaz size.

Rahmetli Kemal Sunal'ın bir filminde K.Sunal bir hatuna "biraz yürüyelim mi" diye sorduğunda, hatun "ama ben bakireyim demişti" :) bu tip şeyler olur olmadık zamanlarda konuşulmaz zaten..ayrıca sen daha kendini masum görmüyorsun onun görmesini nasıl beklersin? geçmiş yaşandı bitti ve kimse sütten çıkma ak kaşık değil..kendine güven ve geçmişi sorun etme..sevgiler.

beni masum sanıyor demişsiniz daha önce böyle birşeyi tecrübe etmeniz sizin masum biri olmadıgınız anlamına gelmez

masumiyetiniz bu konuyu kendisinden sakladıgınız zaman yokoluyor

çünkü onun bildiği ile sizin bildiğiniz farklı şeyler

Opmeye niye kiyamiyor, agzinda zehir mi var?
Bi de neden masum degilsiniz eski sevgilinize tecavuz mu ettiniz?
Yoksa sadece sevisince masumiyet bozuluyor mu?
O zaman hangimiz masumuz?
Masum degiliz hicbirimiz :)
Ustelik dogustan, cunku annelerimiz de bizi seviserekten yapti

2 haftada konu nasıl açıldı ki siz geçmişimiz hakkında yalan söylediniz ?
Direkt olarak sordu mu?

Bunu soran erkekler çoğunlukla her şeyi yaşamış tipler oluyor, akılları hep böyle çalışıyor.
Yaşayıp yaşayıp yaşamamış birini bulma hayalini yaşıyorlar.

Film izliyoduk birden bire konu açıldı bende hayır dedim bilmiyorum ne amaçla sordu

Lönk diye bakire misin diye mi sordu?

Ben de öpmeye kıyamama olayını hiç anlamıyorum. İnsan sevince fiziksel temas kurmak ister. Sevgilim beni hiç öpmeye yeltenmese kıyamıyor diye düşünmez demek ki beni arzulamıyor diye üzülürdüm.

Dürüst ol eğer böyle şeylere önem vermiyorsa zaten takılmaz...
Eğer önem veriyorsa iş işten geçtikten sonra anlatırsan kendisini kandırılmış hisseder ve daha kötü olur...

Yani neden yalan söylemiş oluyorsunuz ki? O sordu siz de yaşamadım mı dediniz? Hem daha ilişki de yeniymiş niye böyle bir şeyi sordu,siz de cevap verdiniz?

Eğer sorduysa o kadar da sandığınız gibi masum değildir merak etmeyin. Büyük ihtimalle kendi geçmişini siz nasıl karşılayacaksınız anlamak için sorulmuştur.

Eğer sormadıysa da yalan söylemiş olmazsınız. İçiniz rahat olsun kimse geçmişiniz için sizi suçlayamaz.

geçmiş geçmiştir kimseyi ilgilendirmez.zaten seni seviyorsa herşeyin le kabullenir.şu sorumu genel olarak sorayım öyleyse kesinlikle yadirgamak için sormuyorum sadece merakimdan her çıktığımızla birlikte olmak sart mi?

Hayır sevdiğin istediğin bir adamla birlikte oldun, ilkinin o olmasını istedin diye kötü kadın mı oluyorsun? Kendi vücudun hakkında sadece sen karar verebilirsin neden kendini kötü hissediyorsun? Ayrıca adama bakireyim dememişsin yalan söylemek olmuyor ki bu. 2 haftalık bir ilişkide kimseye hesap vermek zorunda değilsin bilakis 20 sene geçse de kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Bakire olmadığını söylemene de gerek yok diye düşünüyorum iş ciddileşmeden çünkü bu senin bir kusurun değil neden açıklama yapma ihtiyacı duyduğunu anlayamadım doğrusu. Bakireliği iki bacak arasında aramaktan vazgeçin lütfen.

söylerseniz dedikodunuzu yapabilir ailenize söyleyebilir.ayrıca önce kendisine bakmalı insan .ileride söylerseniz ve sizi eleştirmeye kalkarsa kendisinin neler yaşadığını sorun.kendisinin de ilişkisi olmuşsa sizi yargılamaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…