• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Beni Kandırdı

Bence önemli olan sevgilin yokken kendine dönüş yapıp kendini her konuda tanıman
Hatta bencil olman , zevklerin, nefret ettiklerin bunlara zaman ayırman gereken zamanlarda başkasına yoğunlaşmışsın

daha yolun başında olmuş bu hayat tecrübesi. adam çocuk oluşunuzdan faydalanmış resmen tanıştığınız yıllarda.
bence şükredin ve hayatınızı yeniden şekillendirin.
bırakın o da başka kadınlara ayılık yapsın
Çok şey çaldı hayatımdan istediğim ve farklı şehire puanım yetiyorken onunla birlikte olayım mesafe girmesin araya diye ilgim olmayan bölüm tercih ettim okulu uzattıkça uzatıyorum. Yaşayamadığım güzel günler gençliğim gitti onun yüzünden ve aptallığın yüzünden

O kadar üzgünüm ki kaybettiğim yılları kim vericek bana? 5 yıl mağarada gibi yaşadım 17 den 22 ye kadar şunu giyme şuraya çıkma kimseyle konuşma her ne derse yaptım onun için istemediğim bölümü bile tercih ettim ya sırf aynı şehirde olayım onunla hep beraber olayım diye
Giden yıllara değil gelecek yıllara bakacaksın bundan sonra. Ve daha çok gençsin.

Onun her istediğini yapmış olman kıymetli birşey değil zaten. Sadece kendini hiçe saydığını gösteriyor bu. Annen baban aynı baskıyı yapsa çok farklı tepkiler verire içten ice nefret ederdin belki ama sevgili yapınca akan sular duruyor.🙄

Bundan sonra ilişkilerinde yapmazsın umarım aynı yanlışı.

yasınız daha kucuk 22 yasında oldugunuz ıcın onu gıyme bunla gorusme dıyen erkegın anormal oldugunu hastalıklı oldugunu bılememıssınız neyse ogrendınız bırdaha buna benzeyen erkek ve turevlerınden uzak durun

Deneyim olmuş,henüz hayatın başı.İlerde bu hatalara düşmek daha üzücü olurdu.Üzülecek bir durum yok tecrübe her şeyden değerlidir

Sana burada mantikli aciklama yapan herkes neredeyse bu yoldan gecti.Genclere ne anlatirsan anlat yasamadan anlamiyolar malesef.Bu aci seni oyle guclu bi insan yapacakki sen bile sasiracaksin.Acini yasa.Icine atma.Acin gectiginde cok baska bi insan olacaksin ve mutlu olmaya basladiginda hatirlamayacaksin bile cektigin aciyi.Ve bu tecrube seni dogru insana goturecek.Bundan emin ol.Cunku anlamissin yaptiginin hata oldugunu.Bunlari yasayip akillanmayan o kadar cok insan varki.Birsuru insan hatasini anladiginda senin yasinda olmayi isterdi emin ol.Cunku cok guzel bi yastasin.Hayatin tam basinda.

Neden izin alıosunuz ki sevgilinizden o sizin veliniz mi?Daha yolun başındadın geçmişe bakma

Çok şey çaldı hayatımdan istediğim ve farklı şehire puanım yetiyorken onunla birlikte olayım mesafe girmesin araya diye ilgim olmayan bölüm tercih ettim okulu uzattıkça uzatıyorum. Yaşayamadığım güzel günler gençliğim gitti onun yüzünden ve aptallığın yüzünden

Gençliğim gitti derken ??

Patron çıldırdı....:KK53::KK17::rolleyes:

Yaş 22 değl miydi yaw ne ara 72 oldu ?

Gençliğim gitti derken ??

Patron çıldırdı....:KK53::KK17::rolleyes:

Yaş 22 değl miydi yaw ne ara 72 oldu ?
22 yaş evet ama inanın 5 yıl boyunca tam onun istediği gibi yaşadım yarım kol tişört bol pantolon hiç kimseyle görüşmedim yaşıtlarım gezer eğlenir bense evde otururdum ara sıra 1 2 kız arkadaşımla çıkardım

Dik dur ve ders çıkart bir erkek için bunca fedakarlık yapılmayacağını öğrenmiş oldun ilk önce sen ve değerlerin önemli bu hayatta ve her zaman da önceliklerin arasında ilk önce sen olmalısın bunu unutma sen kendine değer vermezsen karşıdaki hiç değer vermez. Yaşayıp tecrübe edinmiş bir insan olarak söylüyorum hiçbir erkek için kendi değerlerinden yapmak istediklerinden asla ama asla taviz verme birisi için değil ilk önce kendin için yaşamak istediklerini yaşa

22 yaş evet ama inanın 5 yıl boyunca tam onun istediği gibi yaşadım yarım kol tişört bol pantolon hiç kimseyle görüşmedim yaşıtlarım gezer eğlenir bense evde otururdum ara sıra 1 2 kız arkadaşımla çıkardım
Hatan burada zaten hiçbir erkek için fazla fedakarlık yapma asla iyi ki fedakarlık yaptın sağol denmiyor yapmasaydın oluyor erken öğrenmiş oldun zararın neresinden dönülürse kar ben bunu 30 yaşımda öğrendim mutlu ol ve dik dur yoluna gerçekten seni olduğun gibi kabul edecek biriyle devam et

Daha 22 yaşındasın.umarım ders olur ve aynı hataları tekrarlamazsın

Hayatımın en karanlık günlerini yaşıyorum sanırım çok çaresizim ve pişmanım kimseye anlatamıyorum yargılanmaktan korkuyorum çareyi buraya yazmakta buldum. 22 yaşındayım 5 yıl önce hayatıma biri girdi çok sevdim çok aşık oldum her ne isterse yaptım maddi manevi destek hayatıma getirdiği kısıtlamalar şort elbise etek giymeyeceksin dedi giymedim 1 2 kız arkadaşım dışında kimseyle hiçbir erkekle görüşmeme izin vermezdi ondan izin alarak dışarı çıkardım hep evde otur derdi onun için üniversite hayalimi hiçe saydım ailemin yanında istemediğim bölümü okudum bunları yaparken beni kısıtlarken bana aşık sanıyordum seviniyordum önemsendiğimi hissediyordum çünkü hayatımda hiç sevilmedim ilk kez onun beni sevdiğini hissettim ve hiç sözünden çıkmadım yaklaşık 4 ay önce ona bir ciddiyet olsun artık Bi söz takalım en azından dedim ben kendimi hazır hissetmiyorum evlenmek için dedi yıkıldım terk ettim onu o gece daha sonra tekrar barıştık sonra o benden ayrıldı ben böyle ciddi şeylere gelemiyorum dedi evlilik nişan dün öğrendim ki hayatına yeni biri girmiş kendimi çok kullanılmış aptal hissediyorum onun yüzünden yaşayamadığım günlere üzülüyorum ve yaptığım hatalar saçmalıklara. Bu acıyla nasıl yaşarım ki bu pişmanlıklarla
İnsanoglunun dogasi budur. Yasayarak ogrenir 🥰 daha cok gencsin,onunde neee yollar neee insanlar vvar ki 😊 ilerleyen yaslarda derin yaralar almamak icin bu yasinda bazi seyler yasayip hayat sana ogretir iste 😊 onune bak hatalardan ders al yeterli🥰

Kamu spotu gibi bir konu. Genc kizlara ornek olmali, size baski kuran ve kisitlamaya calisan erkekler size saygi duymuyordur. Saygi duymadiginiz birini sevemezsiniz, yani karsi taraf sizi sevmiyor. Sevgi boyle bir sey degil, bir iliskide surekli kendinizden odun vererek varoluyorsaniz saglikli bir iliski olmadiginin gostergesidir. Bu saatten sonra yapacak bir sey yok bir daha ayni hataya dusmeyin yeterli.

Bukadar kısıtlamak çok sevdiğini göstermez. Keşke en güzel yıllarını böyle bi hödük için heba etmeseydin ama dedikleri gibi 22 yaş hiçbişey. Upuzun bi yol var önünde yol açık yola çık :)

Hayatımın en karanlık günlerini yaşıyorum sanırım çok çaresizim ve pişmanım kimseye anlatamıyorum yargılanmaktan korkuyorum çareyi buraya yazmakta buldum. 22 yaşındayım 5 yıl önce hayatıma biri girdi çok sevdim çok aşık oldum her ne isterse yaptım maddi manevi destek hayatıma getirdiği kısıtlamalar şort elbise etek giymeyeceksin dedi giymedim 1 2 kız arkadaşım dışında kimseyle hiçbir erkekle görüşmeme izin vermezdi ondan izin alarak dışarı çıkardım hep evde otur derdi onun için üniversite hayalimi hiçe saydım ailemin yanında istemediğim bölümü okudum bunları yaparken beni kısıtlarken bana aşık sanıyordum seviniyordum önemsendiğimi hissediyordum çünkü hayatımda hiç sevilmedim ilk kez onun beni sevdiğini hissettim ve hiç sözünden çıkmadım yaklaşık 4 ay önce ona bir ciddiyet olsun artık Bi söz takalım en azından dedim ben kendimi hazır hissetmiyorum evlenmek için dedi yıkıldım terk ettim onu o gece daha sonra tekrar barıştık sonra o benden ayrıldı ben böyle ciddi şeylere gelemiyorum dedi evlilik nişan dün öğrendim ki hayatına yeni biri girmiş kendimi çok kullanılmış aptal hissediyorum onun yüzünden yaşayamadığım günlere üzülüyorum ve yaptığım hatalar saçmalıklara. Bu acıyla nasıl yaşarım ki bu pişmanlıklarla
Daha yaşın çok genç istediğin bölümü okuyup hayata yeniden başlaman için erkenden bu kişinin gerçek yüzünü görmene sevindim.Bundan sonra kendine yapacağın en büyük kötülük bu kişiyle tekrar barışman olur

Ama bunu tercih eden boyun eğende sensin. Bu şuna benziyor üniv. Gitmek için ailenden ayrılıp yurtta tanımadığın insanlarla bir odada yaşayıp anne yemeklerinden mahrum kalırsın çünkü bir amacın vardır. Seninde bir amacın vardı "evlenmek", şu an amacına ulaşamadığın ama yaptığın fedakarlıklar için pişmansın. Bunu okulu bitirip iş bulamayan insanda aynen böyle söylüyor o kadar çile çektim iş bulamadım.

Maalesef olmayınca olmuyor ama sırf evlenmek için kişiliğinden ödün veriyorsan bugün şikayet etme konusunda pek haklı değilsin. Kimse için hayatını değiştirme, kimse için kişiliğinden ödün verme

Hiç bir erkeğe güven olmaz malesef ama yıkılma hayatın çok başındasın ve bir daha hiç bir erkeğin sözülerini bu kadar dinleme kimse sana onu giyme bunu giyme şunla görüşme benden izin al diyemez diyosa anla ki sorunlu bir insan.
Allah kurtardığı için şükredebilirsin bence .

Back
X