- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şey çaldı hayatımdan istediğim ve farklı şehire puanım yetiyorken onunla birlikte olayım mesafe girmesin araya diye ilgim olmayan bölüm tercih ettim okulu uzattıkça uzatıyorum. Yaşayamadığım güzel günler gençliğim gitti onun yüzünden ve aptallığın yüzündendaha yolun başında olmuş bu hayat tecrübesi. adam çocuk oluşunuzdan faydalanmış resmen tanıştığınız yıllarda.
bence şükredin ve hayatınızı yeniden şekillendirin.
bırakın o da başka kadınlara ayılık yapsın
Giden yıllara değil gelecek yıllara bakacaksın bundan sonra. Ve daha çok gençsin.O kadar üzgünüm ki kaybettiğim yılları kim vericek bana? 5 yıl mağarada gibi yaşadım 17 den 22 ye kadar şunu giyme şuraya çıkma kimseyle konuşma her ne derse yaptım onun için istemediğim bölümü bile tercih ettim ya sırf aynı şehirde olayım onunla hep beraber olayım diye
Ne yazmışım ama dimiHeyt be kralimsin
Çok şey çaldı hayatımdan istediğim ve farklı şehire puanım yetiyorken onunla birlikte olayım mesafe girmesin araya diye ilgim olmayan bölüm tercih ettim okulu uzattıkça uzatıyorum. Yaşayamadığım güzel günler gençliğim gitti onun yüzünden ve aptallığın yüzünden
Başa gelmeden eyvah ben naptım demeden anlamıyoruz bazen....Ne yazmışım ama dimi
çok küçük daha. Yolun başında. Böyle kızlara üzülüyorum gerçekten
22 yaş evet ama inanın 5 yıl boyunca tam onun istediği gibi yaşadım yarım kol tişört bol pantolon hiç kimseyle görüşmedim yaşıtlarım gezer eğlenir bense evde otururdum ara sıra 1 2 kız arkadaşımla çıkardımGençliğim gitti derken ??
Patron çıldırdı....
Yaş 22 değl miydi yaw ne ara 72 oldu ?
Hatan burada zaten hiçbir erkek için fazla fedakarlık yapma asla iyi ki fedakarlık yaptın sağol denmiyor yapmasaydın oluyor erken öğrenmiş oldun zararın neresinden dönülürse kar ben bunu 30 yaşımda öğrendim mutlu ol ve dik dur yoluna gerçekten seni olduğun gibi kabul edecek biriyle devam et22 yaş evet ama inanın 5 yıl boyunca tam onun istediği gibi yaşadım yarım kol tişört bol pantolon hiç kimseyle görüşmedim yaşıtlarım gezer eğlenir bense evde otururdum ara sıra 1 2 kız arkadaşımla çıkardım
İnsanoglunun dogasi budur. Yasayarak ogrenirHayatımın en karanlık günlerini yaşıyorum sanırım çok çaresizim ve pişmanım kimseye anlatamıyorum yargılanmaktan korkuyorum çareyi buraya yazmakta buldum. 22 yaşındayım 5 yıl önce hayatıma biri girdi çok sevdim çok aşık oldum her ne isterse yaptım maddi manevi destek hayatıma getirdiği kısıtlamalar şort elbise etek giymeyeceksin dedi giymedim 1 2 kız arkadaşım dışında kimseyle hiçbir erkekle görüşmeme izin vermezdi ondan izin alarak dışarı çıkardım hep evde otur derdi onun için üniversite hayalimi hiçe saydım ailemin yanında istemediğim bölümü okudum bunları yaparken beni kısıtlarken bana aşık sanıyordum seviniyordum önemsendiğimi hissediyordum çünkü hayatımda hiç sevilmedim ilk kez onun beni sevdiğini hissettim ve hiç sözünden çıkmadım yaklaşık 4 ay önce ona bir ciddiyet olsun artık Bi söz takalım en azından dedim ben kendimi hazır hissetmiyorum evlenmek için dedi yıkıldım terk ettim onu o gece daha sonra tekrar barıştık sonra o benden ayrıldı ben böyle ciddi şeylere gelemiyorum dedi evlilik nişan dün öğrendim ki hayatına yeni biri girmiş kendimi çok kullanılmış aptal hissediyorum onun yüzünden yaşayamadığım günlere üzülüyorum ve yaptığım hatalar saçmalıklara. Bu acıyla nasıl yaşarım ki bu pişmanlıklarla
Daha yaşın çok genç istediğin bölümü okuyup hayata yeniden başlaman için erkenden bu kişinin gerçek yüzünü görmene sevindim.Bundan sonra kendine yapacağın en büyük kötülük bu kişiyle tekrar barışman olurHayatımın en karanlık günlerini yaşıyorum sanırım çok çaresizim ve pişmanım kimseye anlatamıyorum yargılanmaktan korkuyorum çareyi buraya yazmakta buldum. 22 yaşındayım 5 yıl önce hayatıma biri girdi çok sevdim çok aşık oldum her ne isterse yaptım maddi manevi destek hayatıma getirdiği kısıtlamalar şort elbise etek giymeyeceksin dedi giymedim 1 2 kız arkadaşım dışında kimseyle hiçbir erkekle görüşmeme izin vermezdi ondan izin alarak dışarı çıkardım hep evde otur derdi onun için üniversite hayalimi hiçe saydım ailemin yanında istemediğim bölümü okudum bunları yaparken beni kısıtlarken bana aşık sanıyordum seviniyordum önemsendiğimi hissediyordum çünkü hayatımda hiç sevilmedim ilk kez onun beni sevdiğini hissettim ve hiç sözünden çıkmadım yaklaşık 4 ay önce ona bir ciddiyet olsun artık Bi söz takalım en azından dedim ben kendimi hazır hissetmiyorum evlenmek için dedi yıkıldım terk ettim onu o gece daha sonra tekrar barıştık sonra o benden ayrıldı ben böyle ciddi şeylere gelemiyorum dedi evlilik nişan dün öğrendim ki hayatına yeni biri girmiş kendimi çok kullanılmış aptal hissediyorum onun yüzünden yaşayamadığım günlere üzülüyorum ve yaptığım hatalar saçmalıklara. Bu acıyla nasıl yaşarım ki bu pişmanlıklarla
Ama bunu tercih eden boyun eğende sensin. Bu şuna benziyor üniv. Gitmek için ailenden ayrılıp yurtta tanımadığın insanlarla bir odada yaşayıp anne yemeklerinden mahrum kalırsın çünkü bir amacın vardır. Seninde bir amacın vardı "evlenmek", şu an amacına ulaşamadığın ama yaptığın fedakarlıklar için pişmansın. Bunu okulu bitirip iş bulamayan insanda aynen böyle söylüyor o kadar çile çektim iş bulamadım.22 yaş evet ama inanın 5 yıl boyunca tam onun istediği gibi yaşadım yarım kol tişört bol pantolon hiç kimseyle görüşmedim yaşıtlarım gezer eğlenir bense evde otururdum ara sıra 1 2 kız arkadaşımla çıkardım