• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni kiskanmiyor :( Kiskandirmak icin ne yapabilirim?? :(

Kıskanılmak mı istiyorsun :KK57: , ben sana kıskanılmanın hele hele aşırı kıskanılmanın nasıl bir şey olduğunu uzuuuun uzun yazardım ama burası yeri değil:KK43: , sen aynen böyle devam et ve ilişkini hiç bozma :KK37:

Ciddimisiniz :KK70: inanin okurken sasiriyorum basima hic gelmedigi icin :KK70: insallah benimkide beni boyle ucan kustan bile kiskanir diyecegim ama nerdeee :KK70:
Bak şaka yapmıyorum çok zor bi durum onunla hiç rahat alışveriş yapamyorum her yerde yanmda bitiyo attığım her adımdan haberdar heryere izin vermiyor daha neleeeer neleer dişardan hoş görünüyor ama yaşayan bilir :KK14:

Neden oyle dusundunuz.? Kiskanilmak kötü biseymi sizce :)
Bence kotu bir sey. Seven insan kiskanir lafina da inanmiyorum. Guvenen insan kiskanmaz. Bi yere gidecek de biri bakacak diye, baskasi gorecek diye kiskanmaz. Kafese kapatamayacagimiza gore hayatimizdaki insan her an karsi cinsle ic ice olmak zorunda, eger akli celinecekse celinsin gitsin zaten oyle adamin hayatimda isi ne.

Ciddimisiniz :KK70: inanin okurken sasiriyorum basima hic gelmedigi icin :KK70: insallah benimkide beni boyle ucan kustan bile kiskanir diyecegim ama nerdeee :KK70:
Arkadaşım sende rahat batması mı var? Sen bir erkek sana söylemeden, kiminle konuşacağına, ne giyeceğine, nereye gideceğine karar veremiyor musun?
Sende beyin bir tane de onda iki tane mi var? Senden daha mı zeki?
Nedir yani beni ille de kıskansın? Sen sevgilini aldatacak mısın da adam kendini güvende hissetmeyip kıskansın.
Öyle uçan kuştan kıskanmak sana hakaret.
Ne demek biliyor musun? Sen insanlarla seviyeni, ilişkini ayarlayamayacak bir kadınsın ve ben senin beni aldatacağını düşünüyorum.
Bu bir hakaret.
Nasıl kaldıracaksın, anlamıyorum.
Çoluk çocuk halinizle ilişki yaşamayın vallaha. Büyüyün, olgunlaşın, öyle girin bu işlere.
Acilen özgüven sorununa bir çözüm bul. İyi değil bu.

hiç bisey :) neden kıskandırma ıhtıyacı duyuyosun dururunu mu oksucak hosuna mı gidecek egon mu tavan yapacak ? bak ne güzel kendin dıyosun evlenecegi eşi olarak görüyo güvenıyor dıye bırak oyle kalsın... elbet yeri ve zamanı geldiğinde kskanacaktr... sende bu kadar kısknama simdi hosuna gidiyodur ama bellı bı zaman sonra kabak tadı vermeye baslar tatlım :)

Arkadaşım sende rahat batması mı var? Sen bir erkek sana söylemeden, kiminle konuşacağına, ne giyeceğine, nereye gideceğine karar veremiyor musun?
Sende beyin bir tane de onda iki tane mi var? Senden daha mı zeki?
Nedir yani beni ille de kıskansın? Sen sevgilini aldatacak mısın da adam kendini güvende hissetmeyip kıskansın.
Öyle uçan kuştan kıskanmak sana hakaret.
Ne demek biliyor musun? Sen insanlarla seviyeni, ilişkini ayarlayamayacak bir kadınsın ve ben senin beni aldatacağını düşünüyorum.
Bu bir hakaret.
Nasıl kaldıracaksın, anlamıyorum.
Çoluk çocuk halinizle ilişki yaşamayın vallaha. Büyüyün, olgunlaşın, öyle girin bu işlere.
Acilen özgüven sorununa bir çözüm bul. İyi değil bu.
Cocuk degilim ki ben 21 yasinda bir yetiskinim.. sizce guvenmeyen insanmi kiskanir.. Aslinda bu kiskanclik biliyorumki tartismaya acik bir konu.. ama beni kiskanmasini istiyorum diye cocuk yasta olmam mi lazim.? Bence oyle degil.. Her insan sevdigi sevildigi insan tarafindan az da olsa kiskanilmak simartilmak ister..

Evet canım çok kötü oluyo , ne yapıcan kıskanılıp , dır dır dır dır başının etini mi yemesini istiyorsun , o sana baktı bu sana baktı :KK20:diye yersiz yersiz hiç yoktan elalemi mi dövsün :mad:, ay işin mi yok boş veeeer , bak valla çok ciddiyim hiç gerek yok , sen böyle iyisin bence :cool:

hiç bisey :) neden kıskandırma ıhtıyacı duyuyosun dururunu mu oksucak hosuna mı gidecek egon mu tavan yapacak ? bak ne güzel kendin dıyosun evlenecegi eşi olarak görüyo güvenıyor dıye bırak oyle kalsın... elbet yeri ve zamanı geldiğinde kskanacaktr... sende bu kadar kısknama simdi hosuna gidiyodur ama bellı bı zaman sonra kabak tadı vermeye baslar tatlım :)
Aldigim en güzel cevap bu sanirim tesekkürler:KK9::KK9:

Evet canım çok kötü oluyo , ne yapıcan kıskanılıp , dır dır dır dır başının etini mi yemesini istiyorsun , o sana baktı bu sana baktı :KK20:diye yersiz yersiz hiç yoktan elalemi mi dövsün :mad:, ay işin mi yok boş veeeer , bak valla çok ciddiyim hiç gerek yok , sen böyle iyisin bence :cool:
Yok o kadar abartsin demiyorumda azicik kiskansa fena olmaz hani :D

kendin için "beni evlilik için garanti görüyor" demişsinde
bu hayatta hiç hiç birşeyin garantisi yokturr

kıskançlık konusunda bırak böyle kalsın ..
çok matah birşey degilll kıskançlık
kıkarıyorum diyerekten hödükleşiyorlarr

burdaki kıskançlık konularını bul oku

kıskanç insanların neler yaptığını
neme lazın ruh hastalığını sevgiline bulaştırmayaaa

kendin için "beni evlilik için garanti görüyor" demişsinde
bu hayatta hiç hiç birşeyin garantisi yokturr

kıskançlık konusunda bırak böyle kalsın ..
çok matah birşey degilll kıskançlık
kıkarıyorum diyerekten hödükleşiyorlarr

burdaki kıskançlık konularını bul oku

kıskanç insanların neler yaptığını
neme lazın ruh hastalığını sevgiline bulaştırmayaaa
Tabikide hicbisey garanti degil. Hayatta 1 dk sonra varmiyiz yokmuyuz bunu dahi bilemeyiz. Bu konuda sizinle hemfikirim. Ama ben şu anlamda söyledim; biz ciddi dusunuyoruz.. kismetse benim okulum bitince evlenecegiz.. acaba bunu dusundugu icinmi beni kiskanmiyor diye dusunuyorum..Oyle asirida kiskansin demiyorum zaten. Biraz kiskansa simartsa kötümü :( ama yok iste yapmiyor

Cocuk degilim ki ben 21 yasinda bir yetiskinim.. sizce guvenmeyen insanmi kiskanir.. Aslinda bu kiskanclik biliyorumki tartismaya acik bir konu.. ama beni kiskanmasini istiyorum diye cocuk yasta olmam mi lazim.? Bence oyle degil.. Her insan sevdigi sevildigi insan tarafindan az da olsa kiskanilmak simartilmak ister..
Çocuk olmayabilirsin ama çocukça davranıyorsun. Uçan kuştan kıskanmak senin deyimin. Bekar kadınlar olacak diye kıskançlık krizine girdim diyen sensin.
Bunlar özgüven sorunları.
Seni kıskanması özgüven sorunu olduğunu gösterir, seni sevdiğini değil. Kıskanılmayacak durum vardır, kıskanılacak durum vardır. Bak birkaç mesaj önce bir örnek verdim.
Bir yere kadar tamam ama nedir yani bekar erkeklerle aynı yerdesin diye seni kıskanınca seni daha mı çok sevmiş olacak sanıyorsun. Hayır sana daha az güvenmiş olacak sadece.
Senin istediğin sana güvenen erkekten egosu zayıf, kendine güvenmeyen, sevdiği kadına hiç güvenmeyen bir adam yaratmak.
Git gözünün önünde bir erkeğe kur yap. Eğer terk etmezse, istediğin gibi bir adam olur.

Bana karışsın" demişsiniz ya benim için ayrılma sebebi, sizin isteğiniz oluyor çok ilginç. Kıskançlıktan haz almıyorum. Tatlı kıskançlıklar olabilir ; dillenmeyen , kendi içinde yaşanan.

Kıskandırma cabanizdan önce kesinlikle kiskandiginizi belli etmemelisiniz. Gerisi gelir bir şey yapmanıza gerek kalmaz.

Çocuk olmayabilirsin ama çocukça davranıyorsun. Uçan kuştan kıskanmak senin deyimin. Bekar kadınlar olacak diye kıskançlık krizine girdim diyen sensin.
Bunlar özgüven sorunları.
Seni kıskanması özgüven sorunu olduğunu gösterir, seni sevdiğini değil. Kıskanılmayacak durum vardır, kıskanılacak durum vardır. Bak birkaç mesaj önce bir örnek verdim.
Bir yere kadar tamam ama nedir yani bekar erkeklerle aynı yerdesin diye seni kıskanınca seni daha mı çok sevmiş olacak sanıyorsun. Hayır sana daha az güvenmiş olacak sadece.
Senin istediğin sana güvenen erkekten egosu zayıf, kendine güvenmeyen, sevdiği kadına hiç güvenmeyen bir adam yaratmak.
Git gözünün önünde bir erkeğe kur yap. Eğer terk etmezse, istediğin gibi bir adam olur.
Evet ozguven eksikligi var bende.. ucan kustan kiskansin derken cevap verdigim arkadasa espiri amacli soyledim bunu. Tabikide asiriya kacilmasini bende istemem. Ama azda olsa insan kiskanmaz mi? O da bana hep diyorki kiskanclik yapinca cocuklasiyorsun diye ama gercekten elimde olan birsey degil. Dedigim gibi ozguven eksikligim var ve kiskanclik durumunuda bu ozguven eksikligine bagliyorum.. surekli dusunuyorum ya benden iyisini gorurde ona asik olursa ya baskasina bakarsa.. bu sorular aklimi kemirip duruyor ve sonucta kiskanclik olarak patlak veriyor :(

Bana karışsın" demişsiniz ya benim için ayrılma sebebi, sizin isteğiniz oluyor çok ilginç. Kıskançlıktan haz almıyorum. Tatlı kıskançlıklar olabilir ; dillenmeyen , kendi içinde yaşanan.

Kıskandırma cabanizdan önce kesinlikle kiskandiginizi belli etmemelisiniz. Gerisi gelir bir şey yapmanıza gerek kalmaz.
Kesinlikle bundan sonra boyle yapacagim.. kiskancligimi belli etmeyecegim.. bakalim tepkisi ne olacak

Selam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyor :KK43: Beni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin :KK43:

normali anormalleştirmeye çalışmak yerine kendinizi normalleştirmeye çalışsanız ya..

Back
X