- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Çünkü yapacağın şey işe yaramayacak, muhtemelen. Sen 21 yaşındasın ben 30 yaşındayım. Bu tarz tavırların ilişkilere neler yaptığını pek çok kez gördüm. İlgimi çekmek için beni sözde "iplemeyen" adamları çok terk ettim. Sen onun tamamen senden soğumayacağını düşünüyorsun. Sevgilin seni olduğun kişi olarak sevdi. Olmadığın biri gibi davranırsan belki başlarda neden lütfen falan diye çaba gösterir ama bu uzun vadeli bir davranış şekli olmayacak ve ilişkinizin dinamiğini bozacak.Neden sürekli olumsuz ve önyargilisiniz?? Surda ortak fikir gordugum kadariyla "kiskandigini belli etme" "biraz ilgisiz davran".. Onu kendimden tamamen sogutacagim demiyorumki ben..
Sen şimdi bunu göremiyorsun.
Eğer istediğin oysa bırak ben sürekli olumsuz yorum yapan önyargılı biri olayım. Sen bildiğini oku.
Ama adımdan ne kadar eminsem, sevgilinin bu şekilde "yola" gelmeyeceğinden de o kadar da eminim.
Sevgilin kendinden emin, sana güvenen, kendine güvenen bir adam.
Eğer bu adamın sevgisini ilgisini hissediyorsan, yolunda giden bir şeyleri bozma ihtimalin çok yüksek tavır değiştirirsen.
Ama senin istediğin ilgisiz davranmaksa git ve davran. Sevgili senin ilişki senin.
Beni bağlamaz. Sen soru sordun ben yorum yaptım. Kararı sen vereceksin.