• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni kiskanmiyor :( Kiskandirmak icin ne yapabilirim?? :(

Icinde yoksa olmaz yani. Bizim de bir arkadas kiskanilma konusunu kafaya takmisti. Kendim Marilyn Monroe gibi kadinim kocam Ilyas Salman gibi ama beni kiskanmiyor derdi. Bir gun gezmeye gittiklerinde beyaz pantolonun icine koyu renk tanga giymis. Bel acik dekolte falan. Yanlarinda araba durmus, kocasina kac para falan demisler. Adam cik cik cik yapip yoluna devam etmis :D

Adamın geninde yok ise bişey yapamazsın

Mini dekolte vs takıl yanın da bir de bakalım ona da laf etmiyor ise yok olmaz bu iş

Ben tesettürlüyüm :)

O zaman kesin kıskanır :D

Şaka bir yana içinde yok ise zaten kıskanmaz

Ama su var içten içe kıskanır size çaktırmadan ve en güzeli bu size güveni inancı tam bu daha önemli mutluluklar olsun kaşınma sende :)

O zaman kesin kıskanır :KK70:

Şaka bir yana içinde yok ise zaten kıskanmaz

Ama su var içten içe kıskanır size çaktırmadan ve en güzeli bu size güveni inancı tam bu daha önemli mutluluklar olsun kaşınma sende :)
Tesekkürler :D o kadar cok yorum aldimki bugun gercekten abarttigimi anladim artik :D

Sokağa bikiniyle çık. Belki o zaman hesap sorar. :KK47:
Görünüşe göre birbirinize uygun bir çift değilsiniz bence, o yüzden sınırları zorlayacaksınız. :KK14:

Benim de eşim kıskanmaz ve sorarım bazen niye diye? Sana güvenimi sarsacak bir şey yapmadın ki niye kıskanayım der. Bence sürekli kıskanıp kısıtlamasından iyidir böyle olmak.

Ayrıl bence:KK14:
Kendine kıskanan, senden 7- 24 üzerinde ne var, neredesin, kimlesin, ne düşünüyorsun diye beyin yiyen sevgili yap:KK14:
Çünkü kıskançlık hastalıklı durumdur.
Normal olanı sahiplenendir, yani sevgisini belli eden, ama o nokta karşılıklıdır. Doğru insanla olur..

Selam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyor :KK43: Beni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin :KK43:
Bir tane kıskançlık nedir bilmez adam bulmuşsunuz şu ülkede, onu da ille bozacak mısınız? Elinizdeki nimetin kıymetini, aksini yaşasaydınız bilirdiniz. Ben de kıskancım ve sevgilim de kıskanç olduğundan benim de kıskançlıklarım arttı zamanında. Normal seviyeye zor çekebildim kendimi onu da zorladım buna tabi ki. Bir dereceye kadar müsamahalıyız ama artık sınırı aşarsak uyarıyoruz birbirimizi.. Karşıdaki kıskanç değilse daha kolay sizin bunu törpülemeniz. Zaten dünyanın en iğrenç duygularından biri olduğu gibi kabullenilip teslim olunmamalı bu duyguya.
Onu kendinize benzetme yolları arayacağınıza siz ona benzemeye gayret edin..

Bacım sen neyin peşindesin allasen?
Burda hiç okumuyon mu millete sık Boğaz edilmekten gınalar geldi.
Walla şu kadınlar ne istediğini bilmiyor diyorlar ama öyle yani...Walla bana da karışan yok izinde istemem buraya gidebilirmiyim de demem ama hiç aksini düşünüp keşke izin wermese karışsa diye düşünmedim. Ha diyon ki karışsın herşeyime onu giyme buraya gitme hesap sorsun sonrada aç bi konu hiçbiyere yollamıyor a sayın seyirciler de... Bi git işine ya

Ben deli kıskancım eşim hiç kıskanmaz
Bu durumdan zerre kadar şikayetim yok ne güzel keşke ben de bu kadar kıskanç olmasaydım kıskanılacak bişey yapmayan Adamı kafamdan yazdığım senaryolarla didikleyip durmasaydım:KK14:

Kıskanmayan adam sevmiyor mu zannediyoruz artık nasıl bir savunma mekanizması gekiltirdiysek:-)
Kıskanmasın ne güzel işte bence sizin kıskançlıgınız bu ilişkide yeter de artar bile:-)

Canim kiskanilmak guzel ya :KK70: benim sevgilimden once hayatimda kimse olmadi. Yani kiskanilmanin nasil bir duygu oldugunu henuz tatmadim. Belkide ondan bu kadar istiyorum kiskanilmayi :KK70:
İnsallah bikana kadar kiskanilirsin ozamn ne diyim:)ozamn görcem seni:)

Back
X