- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi namutenahi_
-
çok saçmaymış. Kullanıp atılma tabirini kendiniz için de başkası için de kullanmayın, kullandırtmayın.Merhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile düşündüm ama sonra kendi kendime telkinler vererek üstünü örttüm o düşüncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir çocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise böyle bir şeyin uygun olamayacağını söyledim böyle kapandı konu. Sonra bir gün film izlemek üzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni öptü vs fazla yakınlık kurdu ilişki gerçekleşmese de birtakım münasebetleri bulunduk ve üstümü açmaya çalıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden güzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İçeriği şu şekildeydi: İşte senin yüzünden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yüz yüze konuşmaya çalışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yüzüme bakma karşıma çıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam öyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi öldürmeyi düşünmüştüm işte. Beni hiç sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona güvendim çok çok büyük ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kötü kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar çok seviyordum ki. Ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı böyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım içimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz çok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(
Herif 20 yaşında ama anasının gözü yavrucum! Seni ele geçirseydi işte o zaman yanmıştın.Şimdi ona güngörmemiş küfürler savururdum da ortam müsait değil! Kendinden utanmanı gerektirecek hiçbirşey yok. O anı orada bırak unut gitsin. Kullanışmadın ve buna izin vermediğin için sana hırslı o dengesiz! Ve sana kendini kötü hissettirmek istiyor,manipüle ediyor ki,sen ona diyesin aman ahmet (temsili) tamam yapma etme nolur sen ne istersen onu yapalım.. demeni beklediği şey bu! Bu iğrenç manipulasyona gelme sakın. Şeytanın tekinden ucuz kurtuldun,ne intiharı sen git sadaka ver!
Çok komik ya, veledin mesajına çok güldüm.
Şaşırdığın için sana büyük mesele gibi gelmiş, bir de suçlayıcı konuşarak kendi rezilliğini kapatmaya çalışmış.
Şimdi o abazan gibi gözüktü, sen daha kontrollü davrandın ya kendini aşağılanmış hissetmiş kesinlikle.
İşte bunun adı manipülasyondur.
Düşünmeye değmez ama gülebilirsin.
O an ki kafayla bunu hisettmistim ama sayenizde ne kadar yanlış düşündüğümü farkettim o kim ki beni kullanacak iyi ki izin vermemişim ötesine de ne anasının gözü olduğunu görmüş oldum bundan sonra inşallah diğer ikili ilişkilerimde daha dikkatli olucamBaşlıktan iğrendim !!! Kullanıp atmak ne ya nasıl kendine bunu dersin !!!
O a
O an ki kafayla bunu hisettmistim ama sayenizde ne kadar yanlış düşündüğümü farkettim o kim ki beni kullanacak iyi ki izin vermemişim ötesine de ne anasının gözü olduğunu görmüş oldum bundan sonra inşallah diğer ikili ilişkilerimde daha dikkatli olucam
çocuğun attığı mesajdan bişey anlamayan bi tek ben miyim?
Merhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile düşündüm ama sonra kendi kendime telkinler vererek üstünü örttüm o düşüncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir çocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise böyle bir şeyin uygun olamayacağını söyledim böyle kapandı konu. Sonra bir gün film izlemek üzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni öptü vs fazla yakınlık kurdu ilişki gerçekleşmese de birtakım münasebetleri bulunduk ve üstümü açmaya çalıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden güzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İçeriği şu şekildeydi: İşte senin yüzünden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yüz yüze konuşmaya çalışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yüzüme bakma karşıma çıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam öyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi öldürmeyi düşünmüştüm işte. Beni hiç sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona güvendim çok çok büyük ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kötü kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar çok seviyordum ki. Ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı böyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım içimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz çok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(
Sağol kuzummmNe guldum ya
Günahlarım aklıma gelince ben
Şu bebe için üzme tatlı canını
Sen yoluna devam et o da uyusun da büyüsün inşallah
Ne kadar uzun ve açıklayıcı bir yazı olmuş sağolun verdiğiniz vakte Allah razı olsun canım ya, inan ki yazdıkların iyice cesaret verdi inşallah tekrar tehdit etmez ama ederse ağzından getircem çok çok sağolun birtanelerimDaha gençsin ve bu konuda kendini suçlu hissetme. O suçlu olduğu için seni baskı altında tutmaya çalışıyor.
Ayrıca bir daha seni bunu başkasına anlatmakla tehdit ederse olayı babana ve sonrasında polise bildireceğini söyle. Bu konuda sana şantaj yapmaya çalışabilir. Sakın korkma zaten bir şey yaşamamışsınız ki yaşasanız da bir şey olmaz.
Bu tipler sonradan bu durumları şantaj olarak kullanıp kızları daha zor durumda bırakıyorlar. Sakın bunlara prim verme ve bir daha sana bu konuda bir tehdit ya da imada bulunursa aynen babana ve polise gideceğini söyle. Bu adamla da bir araya gelme bir daha.
Sen ucuz atlatmışsın haberin yok....
Ayrıca şu genç kızlarımız kafanıza şunu sokun bu erkeklerin aklının %80 ini CİNSELLİK oluşturuyor. Siz 18-20 li yaşlarda ay çok seviyorum diye arkalarında gezerken onların aklı sizi nasıl yatağa atacaklarında oluyor.
Veeee... Siz çok sevdiniz ve birlikte oldunuz . Burada bir sorun yok amaaa.. Adam bu sefer ne diyor biliyor musun? Sen benimle evlenmeden yattıysan, başkalarıyla da yatmışsın ya da benim aileme uygun değilsin. ( Tabi bu kişiye göre değişebiliyor. Evlenmeden önce birlikte olmak kişinin kendi tercihidir ona karışmıyorum. Sadece karşınızdaki kişi genelde bu düşüncede olur diyorum)
SONUÇ OLARAK ERKEKLERE PEK GÜVENMEYİN :)
Sağol kuşum öyle yapıcam inşallahDengesiz dolu etraf o oğlanda öyleymis sıkma canını bos ver hayatina bak 3 günlük dünya
Ben sizi hatalı buldum açıkçası. Adam niyetini gizlemlemiş ki 6 aydır yatmak istediğini çeşitli yollarla söylemiş. Siz duymazlıktan gelmissiniz. Bu tarz ilişki size göre değilse neden kesip atmadiniz hemen. Hiç seviyorum ayrilamadim ayaklarına yatmayin. Adam zaten cinsellik istedgini bu kadar açıkça bell ederken ve sizden bunu alamayınca eninde sonunda ayrilacaginiz belliydi. Ayrıca ortada kullanılmış hissedecek bı durum yok. Bir takım üstü kapalı münasebetleri girmissiniz ama herkesin yaşadığı şeyler onlar. Tutup da tam anlamıyla cinsellik yasamamissin. Kullanildim diye Yeşilçam filmine bağlama boşuna . Hayatına bak kurtulduguna da sevin o sapiktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?