Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Çok komik ya, veledin mesajına çok güldüm.

Şaşırdığın için sana büyük mesele gibi gelmiş, bir de suçlayıcı konuşarak kendi rezilliğini kapatmaya çalışmış.
Şimdi o abazan gibi gözüktü, sen daha kontrollü davrandın ya kendini aşağılanmış hissetmiş kesinlikle.
İşte bunun adı manipülasyondur.
Düşünmeye değmez ama gülebilirsin.

çok saçmaymış, hem debelensin debe
çok saçmaymış. Kullanıp atılma tabirini kendiniz için de başkası için de kullanmayın, kullandırtmayın.

Herif 20 yaşında ama anasının gözü yavrucum! Seni ele geçirseydi işte o zaman yanmıştın.Şimdi ona güngörmemiş küfürler savururdum da ortam müsait değil! Kendinden utanmanı gerektirecek hiçbirşey yok. O anı orada bırak unut gitsin. Kullanışmadın ve buna izin vermediğin için sana hırslı o dengesiz! Ve sana kendini kötü hissettirmek istiyor,manipüle ediyor ki,sen ona diyesin aman ahmet (temsili) tamam yapma etme nolur sen ne istersen onu yapalım.. demeni beklediği şey bu! Bu iğrenç manipulasyona gelme sakın. Şeytanın tekinden ucuz kurtuldun,ne intiharı sen git sadaka ver!

Sağol cancazim yorumun için, hepinizden Allah razı olsun meğer ne yanlış düşünmüştüm gözümü açtınız içim o kadar rahattı dünden beridir

Herkes manipule demiş evet şuan görüyorum gerçekten öyle yapmaya çalışmış iyi ki buraya yazmışım en azından artık mantıklı düşünebiliyorum sağolun kızlar!

O a
Başlıktan iğrendim !!! Kullanıp atmak ne ya nasıl kendine bunu dersin !!!
O an ki kafayla bunu hisettmistim ama sayenizde ne kadar yanlış düşündüğümü farkettim o kim ki beni kullanacak iyi ki izin vermemişim ötesine de ne anasının gözü olduğunu görmüş oldum bundan sonra inşallah diğer ikili ilişkilerimde daha dikkatli olucam

bu mesajı yazmana çok sevindim önüne o kadar çok kişi çıkacak kiii seni severken sana dokunmaya kıyamayacak. sevgi böyledir çünküü..

Ne guldum ya
Günahlarım aklıma gelince ben

Şu bebe için üzme tatlı canını
Sen yoluna devam et o da uyusun da büyüsün inşallah

Daha gençsin ve bu konuda kendini suçlu hissetme. O suçlu olduğu için seni baskı altında tutmaya çalışıyor.
Ayrıca bir daha seni bunu başkasına anlatmakla tehdit ederse olayı babana ve sonrasında polise bildireceğini söyle. Bu konuda sana şantaj yapmaya çalışabilir. Sakın korkma zaten bir şey yaşamamışsınız ki yaşasanız da bir şey olmaz.
Bu tipler sonradan bu durumları şantaj olarak kullanıp kızları daha zor durumda bırakıyorlar. Sakın bunlara prim verme ve bir daha sana bu konuda bir tehdit ya da imada bulunursa aynen babana ve polise gideceğini söyle. Bu adamla da bir araya gelme bir daha.
Sen ucuz atlatmışsın haberin yok....

Ayrıca şu genç kızlarımız kafanıza şunu sokun bu erkeklerin aklının %80 ini CİNSELLİK oluşturuyor. Siz 18-20 li yaşlarda ay çok seviyorum diye arkalarında gezerken onların aklı sizi nasıl yatağa atacaklarında oluyor.

Veeee... Siz çok sevdiniz ve birlikte oldunuz . Burada bir sorun yok amaaa.. Adam bu sefer ne diyor biliyor musun? Sen benimle evlenmeden yattıysan, başkalarıyla da yatmışsın ya da benim aileme uygun değilsin. ( Tabi bu kişiye göre değişebiliyor. Evlenmeden önce birlikte olmak kişinin kendi tercihidir ona karışmıyorum. Sadece karşınızdaki kişi genelde bu düşüncede olur diyorum)

SONUÇ OLARAK ERKEKLERE PEK GÜVENMEYİN :)

Ne kadar uzun ve açıklayıcı bir yazı olmuş sağolun verdiğiniz vakte Allah razı olsun canım ya, inan ki yazdıkların iyice cesaret verdi inşallah tekrar tehdit etmez ama ederse ağzından getircem çok çok sağolun birtanelerim

Ben sizi hatalı buldum açıkçası. Adam niyetini gizlemlemiş ki 6 aydır yatmak istediğini çeşitli yollarla söylemiş. Siz duymazlıktan gelmissiniz. Bu tarz ilişki size göre değilse neden kesip atmadiniz hemen. Hiç seviyorum ayrilamadim ayaklarına yatmayin. Adam zaten cinsellik istedgini bu kadar açıkça bell ederken ve sizden bunu alamayınca eninde sonunda ayrilacaginiz belliydi. Ayrıca ortada kullanılmış hissedecek bı durum yok. Bir takım üstü kapalı münasebetleri girmissiniz ama herkesin yaşadığı şeyler onlar. Tutup da tam anlamıyla cinsellik yasamamissin. Kullanildim diye Yeşilçam filmine bağlama boşuna . Hayatına bak kurtulduguna da sevin o sapiktan

Kuşum elbette bende de hata var sevip bazı şeylerin üstünü örtmek gibi, biz onunla bu cinsellik muhabbeti yüzünden ayrıldık ben istemiyorum olmaz dedim ve ayrıldım fakt kendisi bana dönüp seni seviyorum ve yaptığım densizlikte beni affet önümuze bakalım dedi bende kabul ettim o günde yaşanılan cinsellik durumlarında bende isteyerek yaptım buda okey sorun yok sorun gecesine benden mesajla ayrılıp tehdit etmesi beni o gün kullanıp bırakılmış hissettirdi seven iki insan istiyorsa cinsellik yaşar ama beni her anlamda kandırdı ben ona üzüldüm onun dışında zaten problem yok yoluma bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…