- 13 Ocak 2017
- 98
- 63
- 18
- Konu Sahibi namutenahi_
-
Bana mı diyorsunuz eğer banaysa bu anlattiklarim tamamen doğru ne eksik ne fazla Allah kimseye yaşatmasın boyle şeyin ne yalanı ne de şakası oluryapay böcek
Allah razı olsunOha şu anda ben şu şok oldumtam bir ruh hastasıymiş .!!! Nasıl bir manyaklıktır Bu.. evlerden Irak !!olaya İyi tarafından bak canım.. aşağılık mahluk ne mal olduğunu göstermiş.. Üzülme Allaha seni kurtardığına dua et ..!!
Haklısın :)Ciğere mundar diyor ne yapsin garibim
Ne inthari bol bol oksijen al bir gerzek gitti hayatından
Cinsel yönelimli konusunda konuştuk hatta benden böyle bir şey istediği zaman tepkimi koyup böyle bir şeyin olmayacağını anlatmıştım ve ayrılmıştı fakat kendisi özür dileyip döndü ve hak verdi sınavımız var önümüze bakalım vs konuştu. Evine gitme meselesine gelince ben bu konuyu hallettigimizi düşünüp gittim ama o an nefsimize yenildik diyebilirim buda mühim değil ardından akşamına sadece mesajla bitirip beni tehditvari konuşması oldu keşke fake olsa bu konu ama değil. Artık önüme bakıyorum dediğim gibi sınavım var ve de ders oldu bu bana umarım açmış olduğum konuyu genç kızlarda görüp ders alabilir kimseye güven yok ve de kimse için ölmeye değmez bi kere geldik hayataCinsel eğilimi olan bir kişinin evine gidip film izlemenize gerek yok eğer senin de öyle bir isteğin yoksa.
Sinema , tiyatro , kafeler bolca var.
Yaşın çok küçük. Eğer fake bir konu değilse , tercihlerini daha doğru yapmalısın.
Dershaneye gittiğine göre zorlu bir maratona hazırlanıyorsum demektir. Yani böyle şeyler vakit çalar. Geleceğinden çalar.
Kullanıp attı kafasını yaşıyorsan evlenene kadar hiç flörtlesmeyeceksin.
Estağfurullah neden öyle bir çıkarım yaptınız benim bundan kastımin ne olduğunu anlamadınız sanırım cinsellik yaşatabilir sevgililer buna lafım yok kötü kadından kastım bu işi para karşılığı yapanlardan di ama yine de yanlış bir kullanım yapmışım farkına varmış oldumBen de kötü kadınmışım demek ki
Başlığınızdan anladığım, hamile kaldınız ve bi çare terkedildiniz.. konuyu okuyunca intihar etmeyi düşündüğünüz için içerlendim size. 2 tane bebeğim var, anayım ben ana! :) karnında taşı, doğur, besle, büyüt, gözünden yaş aksa dünyam dursun, binbir emekle büyüt sonra kalksın saçma sapan bişey için intihar düşünsün.. gerçekten saçmalıyorsunuz derdinizi küçümsediğimden değil, karşınızdaki insanın saçmalığından bu denli etkilenmenizi yadırgadım. Miss gibi kurtulmuşsunuz işte
Birlikte olsan bile bu kullanmak değildir.Karşılıklı isteyerek olmuştur.He zaten olmamışsın herkesin yaşayabileceği normal şeyler yaşamışsın.Kötü hissetmene gerek yok.Hepimizin sevgilimizle baş başa kaldığımızda yaşayabileceği ve yaşadığı olağan şeyler bunlar.Çirkin olan kısım sevgilinin tamamen cinsellik odaklı olup seninle bu yüzden çıkmış olması.Gerçek yüzünü gördün.Geçmiş olsun.Estağfurullah neden öyle bir çıkarım yaptınız benim bundan kastımin ne olduğunu anlamadınız sanırım cinsellik yaşatabilir sevgililer buna lafım yok kötü kadından kastım bu işi para karşılığı yapanlardan di ama yine de yanlış bir kullanım yapmışım farkına varmış oldum
Birlikte olsan bile bu kullanmak değildir.Karşılıklı isteyerek olmuştur.He zaten olmamışsın herkesin yaşayabileceği normal şeyler yaşamışsın.Kötü hissetmene gerek yok.Hepimizin sevgilimizle baş başa kaldığımızda yaşayabileceği ve yaşadığı olağan şeyler bunlar.Çirkin olan kısım sevgilinin tamamen cinsellik odaklı olup seninle bu yüzden çıkmış olması.Gerçek yüzünü gördün.Geçmiş olsun.
yok canım sevgiline dedimBana mı diyorsunuz eğer banaysa bu anlattiklarim tamamen doğru ne eksik ne fazla Allah kimseye yaşatmasın boyle şeyin ne yalanı ne de şakası olur
Vuhuu bende böyle düşünüyorum sayenizde, içten içe kendimi uzuyomusum boşuna salla anacımLibidosu tavan yapmış bu cocugun.İsye bütün mesele bu.Senlik bisey yok.Onu özlediginde de,seni bunu söylemekle tehdit ettigini hatırla.Bildigin gavatmis kendisi.Hem de uyanik gecinen aptal bi ........
Öyle yapmaya başladım siz güzel kadınlar sayenizde sağolun :)Bence ucuz kurtulduğunuz için sevinin. :)
Teşekkür ederim yorumunuz içinKızma ama bunun için gerçekten intihar etmeyi düşünmen inanılmaz... Gerçekten inanılmaz ötesi hatta.. yaşadığın süreç gayet normal bir süreç.. ahlaksızlık yapmamışsin, aksine istemediğin bir şeyi yapmamış üstüne de öyle bir pislikten ucuz kurtulmuşsun. Bence sevinmeli ve yeni bir sayfa acmalisin.. verilmiş sadakan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?