Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Ahahaha mesaj cok komik yaa :)) cehennemlik oldu çocuk.

Yahu bu ezik için mi uzuluyorsun. Kullanip atms filan da yok ayrica, abartma. 20 yasinda kizsin, başbaşa evde bulusunca olasi yasanacaklari biliyosundur. Cok buyuk dertse gitme bi daha kimsenin evine

Cinsel yönelimli konusunda konuştuk hatta benden böyle bir şey istediği zaman tepkimi koyup böyle bir şeyin olmayacağını anlatmıştım ve ayrılmıştı fakat kendisi özür dileyip döndü ve hak verdi sınavımız var önümüze bakalım vs konuştu. Evine gitme meselesine gelince ben bu konuyu hallettigimizi düşünüp gittim ama o an nefsimize yenildik diyebilirim buda mühim değil ardından akşamına sadece mesajla bitirip beni tehditvari konuşması oldu keşke fake olsa bu konu ama değil. Artık önüme bakıyorum dediğim gibi sınavım var ve de ders oldu bu bana umarım açmış olduğum konuyu genç kızlarda görüp ders alabilir kimseye güven yok ve de kimse için ölmeye değmez bi kere geldik hayata

Başlığınızdan anladığım, hamile kaldınız ve bi çare terkedildiniz.. konuyu okuyunca intihar etmeyi düşündüğünüz için içerlendim size. 2 tane bebeğim var, anayım ben ana! :) karnında taşı, doğur, besle, büyüt, gözünden yaş aksa dünyam dursun, binbir emekle büyüt sonra kalksın saçma sapan bişey için intihar düşünsün.. gerçekten saçmalıyorsunuz derdinizi küçümsediğimden değil, karşınızdaki insanın saçmalığından bu denli etkilenmenizi yadırgadım. Miss gibi kurtulmuşsunuz işte

Ben de kötü kadınmışım demek ki
Estağfurullah neden öyle bir çıkarım yaptınız benim bundan kastımin ne olduğunu anlamadınız sanırım cinsellik yaşatabilir sevgililer buna lafım yok kötü kadından kastım bu işi para karşılığı yapanlardan di ama yine de yanlış bir kullanım yapmışım farkına varmış oldum

Allah korudu ya ilerisi olmadan, sağolun Allah analı babalı büyütsün güzel anne :))

Birlikte olsan bile bu kullanmak değildir.Karşılıklı isteyerek olmuştur.He zaten olmamışsın herkesin yaşayabileceği normal şeyler yaşamışsın.Kötü hissetmene gerek yok.Hepimizin sevgilimizle baş başa kaldığımızda yaşayabileceği ve yaşadığı olağan şeyler bunlar.Çirkin olan kısım sevgilinin tamamen cinsellik odaklı olup seninle bu yüzden çıkmış olması.Gerçek yüzünü gördün.Geçmiş olsun.

Evet dediği gibi o an beni bir şeye zorlamadi sonuçta keşke sevgisi gerçek olsaydı o zaman amenna ama akşamına mesajla bırakıp tehdit etmesi beni üzen şey bu beni cinsel anlamda kullanilmis hissettirdi, çok teşekkür ederim :))

Libidosu tavan yapmış bu cocugun.İsye bütün mesele bu.Senlik bisey yok.Onu özlediginde de,seni bunu söylemekle tehdit ettigini hatırla.Bildigin gavatmis kendisi.Hem de uyanik gecinen aptal bi ........

Libidosu tavan yapmış bu cocugun.İsye bütün mesele bu.Senlik bisey yok.Onu özlediginde de,seni bunu söylemekle tehdit ettigini hatırla.Bildigin gavatmis kendisi.Hem de uyanik gecinen aptal bi ........
Vuhuu bende böyle düşünüyorum sayenizde, içten içe kendimi uzuyomusum boşuna salla anacım

Kızma ama bunun için gerçekten intihar etmeyi düşünmen inanılmaz... Gerçekten inanılmaz ötesi hatta.. yaşadığın süreç gayet normal bir süreç.. ahlaksızlık yapmamışsin, aksine istemediğin bir şeyi yapmamış üstüne de öyle bir pislikten ucuz kurtulmuşsun. Bence sevinmeli ve yeni bir sayfa acmalisin.. verilmiş sadakan varmış

Teşekkür ederim yorumunuz için haklısın da öyle bir salakça gel git oldu işte ama dediğin gibi yapıcam inşallah temiz bir sayfa açıp yoluma bakmalıyım

Valla ben genç kizlarimizin haline üzülüyorum..maneviyatlari o kadar boş ki abaza bir ergen kızla yatamamis diye kizimiz intihar edecek. Fatih sizin yasinizda coktan istanbulu fethetmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…