- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi namutenahi_
-
Tosun da Fatih'in İstanbul'u feth ettiği yaşta çıftlik bankla milyonları aldı kaçtıValla ben genç kizlarimizin haline üzülüyorum..maneviyatlari o kadar boş ki abaza bir ergen kızla yatamamis diye kizimiz intihar edecek. Fatih sizin yasinizda coktan istanbulu fethetmisti
En güzelini yaparsınTeşekkür ederim yorumunuz içinhaklısın da öyle bir salakça gel git oldu işte ama dediğin gibi yapıcam inşallah temiz bir sayfa açıp yoluma bakmalıyım
Oluyor işte böyle şeyler Dilber Halacımbu ne ya ergen gibi mesaj yazmış cidden resmen ergen
“şu dünya datsız duzsuzOluyor işte böyle şeyler Dilber Halacım
En güzel yorum ilan ediyorum Dilber Hala farkı anacım“şu dünya datsız duzsuz
kara bahtım da mutsuz
sevilenler iyi hoş
sevenler hep mutsuz”
Aminnn halam amiinnsağol hatın gız, Rabbim böyle soykası batasıca heriflerden korusun, çekticeği damar kurusun insallahhhhh...
Canım senden iş çıkmayacağını anlamış, bırakmış. Ama sen ota mota intihar etmeyi düşündüm dersen senin işin zor bunda intiharlık ne var anlamadımMerhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile düşündüm ama sonra kendi kendime telkinler vererek üstünü örttüm o düşüncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir çocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise böyle bir şeyin uygun olamayacağını söyledim böyle kapandı konu. Sonra bir gün film izlemek üzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni öptü vs fazla yakınlık kurdu ilişki gerçekleşmese de birtakım münasebetleri bulunduk ve üstümü açmaya çalıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden güzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İçeriği şu şekildeydi: İşte senin yüzünden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yüz yüze konuşmaya çalışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yüzüme bakma karşıma çıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam öyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi öldürmeyi düşünmüştüm işte. Beni hiç sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona güvendim çok çok büyük ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kötü kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar çok seviyordum ki. Ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı böyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım içimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz çok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(
Canım bak günah işlediğini düşünüyorsan tövbe et , ama her insanın nefsi var bir de sevdiğin olunca karşıdaki dayanamayabilir insan , karşındaki adam değilmiş ne yazıkki ilişkide olmamış sil at kafandan buna takılıp kalmaMerhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile düşündüm ama sonra kendi kendime telkinler vererek üstünü örttüm o düşüncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir çocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise böyle bir şeyin uygun olamayacağını söyledim böyle kapandı konu. Sonra bir gün film izlemek üzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni öptü vs fazla yakınlık kurdu ilişki gerçekleşmese de birtakım münasebetleri bulunduk ve üstümü açmaya çalıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden güzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İçeriği şu şekildeydi: İşte senin yüzünden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yüz yüze konuşmaya çalışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yüzüme bakma karşıma çıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam öyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi öldürmeyi düşünmüştüm işte. Beni hiç sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona güvendim çok çok büyük ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kötü kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar çok seviyordum ki. Ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı böyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım içimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz çok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(
Sen ölmeyi bayılmak sanıyon heraldeMerhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile düşündüm ama sonra kendi kendime telkinler vererek üstünü örttüm o düşüncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir çocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise böyle bir şeyin uygun olamayacağını söyledim böyle kapandı konu. Sonra bir gün film izlemek üzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni öptü vs fazla yakınlık kurdu ilişki gerçekleşmese de birtakım münasebetleri bulunduk ve üstümü açmaya çalıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden güzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İçeriği şu şekildeydi: İşte senin yüzünden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yüz yüze konuşmaya çalışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yüzüme bakma karşıma çıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam öyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi öldürmeyi düşünmüştüm işte. Beni hiç sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona güvendim çok çok büyük ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kötü kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar çok seviyordum ki. Ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı böyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım içimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz çok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?