Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Valla ben genç kizlarimizin haline üzülüyorum..maneviyatlari o kadar boş ki abaza bir ergen kızla yatamamis diye kizimiz intihar edecek. Fatih sizin yasinizda coktan istanbulu fethetmisti
Tosun da Fatih'in İstanbul'u feth ettiği yaşta çıftlik bankla milyonları aldı kaçtı herkes aynı olamıyor o yaşlarda çok yermemek lazim

Teşekkür ederim yorumunuz için haklısın da öyle bir salakça gel git oldu işte ama dediğin gibi yapıcam inşallah temiz bir sayfa açıp yoluma bakmalıyım
En güzelini yaparsın bu sana bir hayat tecrübesi olmuş işte. Hayata hazırlık, karşına iyi kötü kimleeer cikacak. Önemli olan baş etmeyi ogrenmen

sağol hatın gız, Rabbim böyle soykası batasıca heriflerden korusun, çekticeği damar kurusun insallahhhhh...

Canım senden iş çıkmayacağını anlamış, bırakmış. Ama sen ota mota intihar etmeyi düşündüm dersen senin işin zor bunda intiharlık ne var anlamadım

Üzüleceğin bir şey yok burda aksine şükretmelisin ondan kurtulduğun için.
Zaten baştan cinsellik düşünerek sana yakınlık göstermiş ama sen sevmişsin.
İyi ki ayrılalım demiş. Hiç kimse ve hiçbir şey için hayatını sonlandırmaya değmez.
Bu iyi bir ders olmuştur ve hiç geriye bakma yoluna devam et.

ahiretimi yaktın nedir yaa??
sanki sen başına silah dayadın...
komik bir mesaj atmış gerçekten.. trajikomik..

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der lafı geldi aklıma... (mındar mıydı yoksaa?) tövbeler tövbeesiiii!! içemiyorum da şu mereti zamdan)

Canim istedigini senden alamamis ve ayrilmiş.

Daha yolun başindasn böle sütü bozuk insan icin canına kıymak ne demek, 3-5 sene sonra bu zamanlarina gülüceksin emin ol.

Canım bak günah işlediğini düşünüyorsan tövbe et , ama her insanın nefsi var bir de sevdiğin olunca karşıdaki dayanamayabilir insan , karşındaki adam değilmiş ne yazıkki ilişkide olmamış sil at kafandan buna takılıp kalma

Kullanıp attı ne ya beraber sevdiniz beraber gezdiniz ikimizin istegiyle opustunuz tatlıya bagladin evden güzel ayrildin bunun neresi kullanilmak bide intihar diyorsun bukadar basitmi görüyorsun kendini denedik olmadı de ayrılık acısı dersen ben 8 senelik deli gibi sevdiğim sevildigim insandan ayrıldım adam hiç görmediği kendi sözüne gitmediği biriyle evlendi uzaktan sadece birbirimizin çocuklarına bakıyoruz biz olmedik intihar dusunmedik sen 6 ay diyorsun ha çok sevmissindir ama içine göm az bi ağla sizla geçer aman nelere alisilmiyorki böyle bi adamami uzuleceksin

"kullanıp attı" ne demek ya? Kızım den pecetemisin ki kullanilip atiliyorsun?! Önce bu kafadan kurtul. Ayrica adam onunla yatmadigin için ayrılmış açık belli.sukret

Şuan böyle hissediyorsanız demek ki bi de tam bir birleşme gerçekleşseydi ne halde olacaktınız acaba.. En azından kendi yapınızı gördünüz işte siz yakınlaşma ya da cinsel ilişki için hazır değilsiniz. Bir şey yaşarsanız bunu kaldıramayacaksınız belli ki. O yüzden bundan sonraki ilişkilerinizi buna göre düzenleyin mesela evde takılmak yerine dışarda takılmayı tercih edin.

Sen ölmeyi bayılmak sanıyon heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…