- 22 Kasım 2010
- 11.257
- 20.031
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani altı üstü 1 yıl öyle çok bi emek de yok yani. Çok bi sevgide yok görüldüğü kadarıyla. Biraz daha gerçekçi bak belki can acın azalır.dediğinşzde o kadar haklısınız ki. ben de başkası bunu sorsa ben de aynısını söylerdim. ama o kadar emek ve sevgi böyle saçma bir nedenden yok olması canımı acıtıyor
Ne emegi Allah askına . Bir yıl uzaktan ilişki ne emegı vermıs. Sen vermıssın orası ayrıdediğinşzde o kadar haklısınız ki. ben de başkası bunu sorsa ben de aynısını söylerdim. ama o kadar emek ve sevgi böyle saçma bir nedenden yok olması canımı acıtıyor
Evlenmeye madası yokmuş.merhaba... 1 yıllık bir ilişkim var. uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. ramazan bayramında nişan yapmayı planlıyorduk. bugün ise şakayla karışık bana çirkinleşmişsin dedi. ben de kızdım çirkinsem bida arama dedim. tamam diyip kapattı. daha sonra ben aradım açmadı ve fark ettim ki beni instagramdan silmiş ve aramalarımı engellemiş. ortada başka hiçbir problemimiz yoktu. sadece böyle bir konuşma geçti. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. sizce geri döner mi ve ben ne yapmalıyım
arada ufak tefek atışmalar illaki oluyordu ama büyümeden hallediyorduk. çok büyük bir kavgamız olmadı hiç
Aynen çok emek vermişsiniz. Telefonla görüntülü arama ve ayda en fazla bir-iki kez yan yana gelmek öyle böyle emek değil. Sevgi niye öyle saçma bir nedenden yok oldu diye hiç düşündünüz mü?dediğinşzde o kadar haklısınız ki. ben de başkası bunu sorsa ben de aynısını söylerdim. ama o kadar emek ve sevgi böyle saçma bir nedenden yok olması canımı acıtıyor
Ne emeği? Millet 30 senelik kocasından ayrılıyor. Kendinize saygınız olsun biraz.dediğinşzde o kadar haklısınız ki. ben de başkası bunu sorsa ben de aynısını söylerdim. ama o kadar emek ve sevgi böyle saçma bir nedenden yok olması canımı acıtıyor