- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Size internet kadın fotoğrafı mı atıcam ya çok ciddiyim size kendi fotoğrafımı atarım neye inanmak istiyorsanız inanın:))İnternette binlerce kadın fotoğrafı var
Yani kusura bakma ama bir erkek bunu dan diye yüzüne söylemez.
Tamam belki öyle düşünebilir, cahildir falan. Ama tutup Danimarkalı köpekler gibi bebeklerimiz olur falan demez yani yuh artık.
Tamam ama gözünün hemen önüne gelecek şekilde zafer işareti yaparak çek kendini. Ben de burada onaylayayim fake değil diye. İnan benim gibi düşünen çok üye var.Size internet kadın fotoğrafı mı atıcam ya çok ciddiyim size kendi fotoğrafımı atarım neye inanmak istiyorsanız inanın:))
Gerçekten bu itham çok ağır ve komik değilTamam ama gözünün hemen önüne gelecek şekilde zafer işareti yaparak çek kendini. Ben de burada onaylayayim fake değil diye. İnan benim gibi düşünen çok üye var.
Vallahi bizimle alay etmen de hiç komik değil. Bu forum ne troller gördü de sen bayağı profesyonelsin bence.Gerçekten bu itham çok ağır ve komik değil
Allah’ım sen sabır ver sizi neden trolleyim size fotoğrafımı atarım özür dilemek zorunda kalırsınızVallahi bizimle alay etmen de hiç komik değil. Bu forum ne troller gördü de sen bayağı profesyonelsin bence.
Ama uğraşmam üyeliğimi iptal ettiriyorum bu sitede kaç kere duydum bunu beni burada bilen biliyor hattaAllah’ım sen sabır ver sizi neden trolleyim size fotoğrafımı atarım özür dilemek zorunda kalırsınız
I dont care desem :))))))Niye olayın gercek olduguna inanamıyorum.
Allahım sen sabır ver ya niye fake olsun tövbe yarabbim bakın bana burada çok hakaret edildi çokça aşağılandım ama artık kaldıramıyorumForumda sansasyonel konu açmakta kadrolu üye.
Hakaret yok özgürce inanmadığımızı söylüyoruz.Allahım sen sabır ver ya niye fake olsun tövbe yarabbim bakın bana burada çok hakaret edildi çokça aşağılandım ama artık kaldıramıyorum
Siz demedim ki başkalarıHakaret yok özgürce inanmadığımızı söylüyoruz.
Abartısı fazla yüksek konularının.
evet ben fotoğrafını gördüm çok tatlı ve gerçekten türk olduğuna inanmak zorAma uğraşmam üyeliğimi iptal ettiriyorum bu sitede kaç kere duydum bunu beni burada bilen biliyor hattaAsk ve isyan abla beni Koreli’ye benzetmişti bu arada geçmiş olsun ablacım
Sadaka verin ablacım Allah bir daha yaşatmasınevet ben fotoğrafını gördüm çok tatlı ve gerçekten türk olduğuna inanmak zortşk ederim kuzum çok şükür geçti
evet ben fotoğrafını gördüm çok tatlı ve gerçekten türk olduğuna inanmak zortşk ederim kuzum çok şükür geçti
adak adadım canım kurban keseceğim oğlumun sadakasi olsun diye. amin allah kimseye yaşatmasin hâlâ kendimde değilim ınan❤Sadaka verin ablacım Allah bir daha yaşatmasın ❤
Oyy ben o miniciği yerimadak adadım canım kurban keseceğim oğlumun sadakasi olsun diye. amin allah kimseye yaşatmasin hâlâ kendimde değilim ınan❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?