- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Maalesef öyle birine denk gelmişimYa ne pis ve cahil birine denk gelmişsin. Üzülme gülüm. Herkes böyle değil ya.
Anlamadım özenle buluyorsunuz ne demek?Yani ben bu kadar kötü insan olduğuna inanmak istemiyorum
Bana kalırsa özenle arıyor buluyorsunuz bdv mağdurları
Bebeğim sen fakesin bence. Ama ayıp. İnsanlar kaç gündür konularına ciddi ciddi yorumlar yapıyor.Bu kaçıncı konun diyenler lütfen şimdilik demeyin çok doluyum çünkü sadece yazıp rahatlayacağım 2 haftalık ilişkim vardı çok güzel gidiyordu hiç buluşmamıştık sonra bir gün buluşmaya karar verdik buluştuk oturduk felan elimi tutmak istedi uzattım bu ne dedi vitiligo sen de biliyorsun dedim.
Ben böyle duracağını bilmiyordum bulaşır mı dedi ben de hayır değil dedim olsun tutma elimi dedi sonra biz bir gün evlenirsek çocuğumuzu da danimarkalı köpek gibi yaparsın sen dedi ve gitti çok üzüldüm benim günahım neydi şimdi ben buluşmadan ona demiştim vitiligo denen cilt lekelerim var sorun olmaz değil mi? Hayır demişti aşağılık pislik
Şunu 100 kere anlattım bir daha anlatıyorum emin ol ilgi istesem daha garip yollara başvururdum :)İlgi mi istiyorsun sürekli birbirinden değişik konularla? Daha bir önceki konunda abinle ilgili yazdıkların düşündüklerin felaketti..
Evet Online dı aynı yaştaydıkSizinle yaşıt mıydı, siz de gençtiniz yanlış hatırlamıyorsam. Hakikaten denyoymuş.
Bir de hiç buluşmadan nasıl sevgiliniz oluyor, online mıydı ilişkiniz?
Sallayın gitsin ardından üzülmeye değmez. Densiz.
Anlıyorum.Şunu 100 kere anlattım bir daha anlatıyorum emin ol ilgi istesem daha garip yollara başvururdum :)
Fake mi güldürmeyin beni :)) fake olsam böyle konu mu açardım fotoğrafımı atabilirim sizeBebeğim sen fakesin bence. Ama ayıp. İnsanlar kaç gündür konularına ciddi ciddi yorumlar yapıyor.
Bu kadar kötü birini insan tesadüfen bulamaz gibi geliyor özel çaba gerektirirAnlamadım özenle buluyorsunuz ne demek?
Ortalık öküz kaynıyoBu kaçıncı konun diyenler lütfen şimdilik demeyin çok doluyum çünkü sadece yazıp rahatlayacağım 2 haftalık ilişkim vardı çok güzel gidiyordu hiç buluşmamıştık sonra bir gün buluşmaya karar verdik buluştuk oturduk felan elimi tutmak istedi uzattım bu ne dedi vitiligo sen de biliyorsun dedim.
Ben böyle duracağını bilmiyordum bulaşır mı dedi ben de hayır değil dedim olsun tutma elimi dedi sonra biz bir gün evlenirsek çocuğumuzu da danimarkalı köpek gibi yaparsın sen dedi ve gitti çok üzüldüm benim günahım neydi şimdi ben buluşmadan ona demiştim vitiligo denen cilt lekelerim var sorun olmaz değil mi? Hayır demişti aşağılık pislik
Online sevgili mi olur yahu, olan da işte böyle sosyal zekası sıfır olan hırtın teki olur.Evet Online dı aynı yaştaydık
İnternette binlerce kadın fotoğrafı varFake mi güldürmeyin beni :)) fake olsam böyle konu mu açardım fotoğrafımı atabilirim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?