- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
benim fotomu mu soruyorsunuz? çok isterseniz hemen gönderirim çok üye gördü beni zaten
Evet gördü Ablam kendisine sorabilirsiniz bana fake diyenler
Konu sahibi çarşamba günü üye olmuş. 1 hafta içinde fotograf atmıs olmasını garipsedim. Abisiyle ilgili düşünceleri çok sıradışı.benim fotomu mu soruyorsunuz? çok isterseniz hemen gönderirim çok üye gördü beni zatenaynı yazım şekli derken?
Bu benim ikinci üyeliğim öbür üyeliğim @vitiligogüzeli iptal oldu yalan mı söylüyoruz?Konu sahibi çarşamba günü üye olmuş. 1 hafta içinde fotograf atmıs olmasını garipsedim. Abisiyle ilgili düşünceleri çok sıradışı.
Yok fake olduğunuzu düşünmekten ziyade yaşınızı gördüm. İyi gecelerEvet gördü Ablam kendisine sorabilirsiniz bana fake diyenler
konu sahibi daha önce de üyeydi bi takım nedenlerden dolayı üyeliğinin yenilenmesini istedi o yüzden ben çok daha önce görmüştüm fotoyu. konu ne okumadım o yüzden birşey diyemeyeceğim malum kendi konumdan fırsat bulamadım etiket yapınca geldim.Konu sahibi çarşamba günü üye olmuş. 1 hafta içinde fotograf atmıs olmasını garipsedim. Abisiyle ilgili düşünceleri çok sıradışı.
konu nerede?Bana fake dediğiniz için ve hala aşağıladınız için fake olduğumu düşünenler özele gelin arıyım fotoğraf ben bu ağır ithamı kaldıramam @Mune banlayabilirsin ablacım
Haklısın valla ablacım içerik silme yüzünden ban yerim banımı yedikten sonra konu felan açmayacağım acil olmazsaben sana bi daha konu açma demedim mi kuzum her konu açtığında başına iş alıyorsun. sabaha kadar bunu anlatmaya çalıştım bak yine konu açmışsin.gerçi konu ne ben hâlâ okumadım da
fake değil Canim ben tanıyorum kendisiniBebeğim sen fakesin bence. Ama ayıp. İnsanlar kaç gündür konularına ciddi ciddi yorumlar yapıyor.
geçen defa da acmayacagim dedin yine actin kuzum? ya bi sorunun olduğunda bana veya yakın olduğun arkadaşlarına özelden yaz ya da konu silme.üzülüyorum vallahiHaklısın valla ablacım içerik silme yüzünden ban yerim banımı yedikten sonra konu felan açmayacağım acil olmazsa
kimseye fotoğraf falan atma inanan inanır inanmayan inanmaz bu insanların kendi tercihleri. sözüm K Kuf için değil ama her türlü insan var her önüne gelene foto atman doğru değilSize internet kadın fotoğrafı mı atıcam ya çok ciddiyim size kendi fotoğrafımı atarım neye inanmak istiyorsanız inanın:))
Ya çok teşekkür ederim yerim senigeçen defa da acmayacagim dedin yine actin kuzum? ya bi sorunun olduğunda bana veya yakın olduğun arkadaşlarına özelden yaz ya da konu silme.üzülüyorum vallahi
rica ederim kuzum da keşke söz dinlesen biraz ikimiz de üzülmeyizYa çok teşekkür ederim yerim seni ❤
pardon etrafındakiler derken beni mi kast ettiniz açık konuşun lütfen?Yok yok normal değilsin sen ve etrafındakiler fake demiyorum anladın sen
Derken neyimiz normal değil lütfen laflarınıza dikkat edin birinin size demeyeceği lafı sizde bize demeyin hele çevreme hiç demeyin :))Yok yok normal değilsin sen ve etrafındakiler fake demiyorum anladın sen
Siz etrafındakilerden misiniz anlamadım siz ne alakapardon etrafındakiler derken beni mi kast ettiniz açık konuşun lütfen?
site içerisinde arkadaşı tanıyan bir benim ya siz öyle deyince üstüme alındımSiz etrafındakilerden misiniz anlamadım siz ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?