Sevgilim beni terketti?

Konu sahibi çarşamba günü üye olmuş. 1 hafta içinde fotograf atmıs olmasını garipsedim. Abisiyle ilgili düşünceleri çok sıradışı.
konu sahibi daha önce de üyeydi bi takım nedenlerden dolayı üyeliğinin yenilenmesini istedi o yüzden ben çok daha önce görmüştüm fotoyu. konu ne okumadım o yüzden birşey diyemeyeceğim malum kendi konumdan fırsat bulamadım etiket yapınca geldim.

ben sana bi daha konu açma demedim mi kuzum her konu açtığında başına iş alıyorsun. sabaha kadar bunu anlatmaya çalıştım bak yine konu açmışsin.gerçi konu ne ben hâlâ okumadım da

ben sana bi daha konu açma demedim mi kuzum her konu açtığında başına iş alıyorsun. sabaha kadar bunu anlatmaya çalıştım bak yine konu açmışsin.gerçi konu ne ben hâlâ okumadım da
Haklısın valla ablacım içerik silme yüzünden ban yerim banımı yedikten sonra konu felan açmayacağım acil olmazsa

Haklısın valla ablacım içerik silme yüzünden ban yerim banımı yedikten sonra konu felan açmayacağım acil olmazsa
geçen defa da acmayacagim dedin yine actin kuzum? ya bi sorunun olduğunda bana veya yakın olduğun arkadaşlarına özelden yaz ya da konu silme.üzülüyorum vallahi

Size internet kadın fotoğrafı mı atıcam ya çok ciddiyim size kendi fotoğrafımı atarım neye inanmak istiyorsanız inanın:))
kimseye fotoğraf falan atma inanan inanır inanmayan inanmaz bu insanların kendi tercihleri. sözüm K Kuf için değil ama her türlü insan var her önüne gelene foto atman doğru değil

Elinizi tutup bu ne dedi üstüne hakaretler etti siz sadece oturup gitmesini mi izlediniz? Çok garip. Normal biri kalkıp sen ne diyorsun diye rezil edip gitmesi lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…