• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle buluşmak istemiyor

Yanlıştan ne kadar erken ayrılsanız o kadar az zararla atlatmış olursunuz ki bunada sevgililik denilmez

Kendine bi iş bulup çalışabilirsin aslında kafanı dağıtacak başka aktiviteler de bulabilirsin kadınların hayatı bir erkekten ibaret değildir böyle düşünmeyin bence
Çok doğru aslında meşguliyetim olsa belki böyle şeyleri hiç düşünmezdim bile..

Biz internetten tanıştık ve tanışalı 2 ay oldu. İlk buluşmamızı 1. ayımızda yapmıştık. O zaman da o istememişti yani şöyle ben sitem etmiştim kaç haftadır konuşuyoruz sen niye hiç görüşmek istemedim vs. diye o da rahatsız olursun istemezsin diye zorlamak istemedim dedi çok üstelemedim. Çok spontane bir şekilde akşamın 9'unda şakalaşma üzerine aniden bir buluşma gerçekleştirdik. Onun evi benim evime biraz uzak fakat yine de o saatte ben sitem ettim diye hiç laf etmeden gelmesi güzeldi. Kahve içip tatlı yiyip beni geri evime bırakmıştı her şey çok güzeldi. Buluştuktan sonraki 1 hafta içinde birkaç kez buluşmaktan bahsetti. Yani şöyle biz sürekli şakalaşıyoruz bir konu oluyor o geliyorum bekle diyor ben de koş yazıyorum ama bu ciddi değil şakalaşma anlamında. İlk buluşmamız da bu tarz bir şey üzerine olmuştu. İlk buluşmadan sonraki gün tekrar buluşacak mıyız dedi ben de ısrar edersen olur tabii diyip güldüm sonra konu kapandı. Birkaç gün sonra işten çok geç çıkabilmişti çok yorgunum gelip sarılayım mı lütfen dedi ama saat 10'a geliyordu biz buluşana kadar 11 olurdu ve ben ailemle yaşıyorum o saatte çıkamam maalesef bu yüzden olmaz dedim. Şimdi bakıyorum ilk buluşmanın üzerinden 1 ay geçmiş ve biz tekrar buluşmadık. Ben akşamın bir saati aklına düştü diye buluşmak istemiyorum. Şu gün evdeyim müsaitsen buluşalım diye plan yaparak gelmesini istiyorum ama bu asla olmuyor. Geçen hafta Cuma günü iş çıkışında terfi alan arkadaşını kutlamak için toplu yemeğe çıktılar artık bu bende patlama noktası oldu ve kendimi tutamayıp 2 ayda 1 kere görüştük ama ben hariç herkese vaktin var gibi laflar ettim. O da bunun üzerine bu haftasonu sana söz birlikteyiz dedi. Ben de ilk buluşma da benim sitemim üzerine oldu ben böyle bir şey istemiyorum dedim ve sonuç olarak yine buluşmamış olduk. Beni sevmediğini düşünmüyorum mesajda sürekli ilgili söylediğim şeyleri unutmuyor rahatsız olduğumu söylediğim şeylere dikkat ediyor tüm triplerimi alttan alıyor vs. bunlardan çok memnunum ama ben artık buluşmak istiyorum. Ve bunu o teklif edip planların istiyorum. Bugün Cuma, yarın ve sonraki gün evde. Ne yapmam nasıl davranmam lazım ki teklif etsin? Buluşma harici çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum ama bu kadar uzun süre buluşmamayla çok ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum.
Sizin koşullarınizda iki ayda bir defa buluşmak normal değil. Eğer isteseydi daha sık görüşürdünüz. O sizi, sizin onu gördüğünüz gibi görmüyor ve size karşı daha azını hissediyor. Bunu göz önünde bulundurup ona göre yaklaşın siz de ona.

Buna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ben de bunu merak ettim
Eminim demiyorum ama insan sevilmediğini de hissediyor ya. Annemin ameliyatını bile 3 gün boyunca nasıl oldu bugün nasıl diye sordu, sabah erken işe gidecek olmasına rağmen gece kötü hissediyorum diye sabaha kadar konuştuğu günler oldu, kavgalardan sonra kaybetmemek için çok kez çabaladı be bunları gördüm. Yani bunlar gibi çok örnek var tabii hiçbiri sevgisine kanıt olamaz ama sevmiyorsa da çok iyi seviyor rolü yapıyor.

Sizin koşullarınizda iki ayda bir defa buluşmak normal değil. Eğer isteseydi daha sık görüşürdünüz. O sizi, sizin onu gördüğünüz gibi görmüyor ve size karşı daha azını hissediyor. Bunu göz önünde bulundurup ona göre yaklaşın siz de ona.
Evet çok doğru. O 1 buluşma da ilk buluşma ve sadece 2-3 saatlik bir kafede oturmak buluşmasıydı. Bunları düşünmem lazım teşekkür ediyorum..

Eminim demiyorum ama insan sevilmediğini de hissediyor ya. Annemin ameliyatını bile 3 gün boyunca nasıl oldu bugün nasıl diye sordu, sabah erken işe gidecek olmasına rağmen gece kötü hissediyorum diye sabaha kadar konuştuğu günler oldu, kavgalardan sonra kaybetmemek için çok kez çabaladı be bunları gördüm. Yani bunlar gibi çok örnek var tabii hiçbiri sevgisine kanıt olamaz ama sevmiyorsa da çok iyi seviyor rolü yapıyor.
Roldür o emin ol. Erkekler o konuda çok başarılılar. Gerçekten seven adam senin moralin bozukken sabaha kadar mesajlaşmaz seni görmek isterdi. Göremediği zaman ufak bi jestle yüzünü güldürmek isterdi. Odun gibi oturduğu yerden mesaj atarak geçiştirmezdi ve bide zaten seven erkek görmeden duramaz. Napar eder bi yolunu bulur ve buluşmayı ayarlar

Roldür o emin ol. Erkekler o konuda çok başarılılar. Gerçekten seven adam senin moralin bozukken sabaha kadar mesajlaşmaz seni görmek isterdi. Göremediği zaman ufak bi jestle yüzünü güldürmek isterdi. Odun gibi oturduğu yerden mesaj atarak geçiştirmezdi ve bide zaten seven erkek görmeden duramaz. Napar eder bi yolunu bulur ve buluşmayı ayarlar
Evet biliyorum gerçek anlamda çok sevildiğim ve hiç sevilmeyi aylarca rol yapıldığı 2 farklı ilişkim oldu ikisini de gördüm. Ama çok sevildiğim ilişkimde bu jestler neredeyse 6. ayda başlamıştı. Öncesinde o da sadece mesajda moral verirdi ya da çok sık görüşmezdik. Güven ve sevgi oturunca başladı bunlar ve onunla yüz yüze tanışmıştık. 2 ayda çok mu beklentiye giriyorum bilmiyorum ya iki insanı kıyaslamak da yanlış aslında da emin olamıyorum işte..

1 kere buluştuk işte sonra

Başka bir sevgilisi olabilir buna tabii ki bir şey diyemem günümüzde 10 kişiyi aynı anda idare edenler var. Ama evli olmadığına eminim. Evli bir erkeğin bazı hareketlerinden anlıyorsun illa ki bir noktada açık vermese bile şüphe uyandırıyor.
Belki eşi vardiyalı çalışan biridir rahatlığı ordan gelıyordur ?

Belki eşi vardiyalı çalışan biridir rahatlığı ordan gelıyordur ?
İlla ki eşi hesabında ekli olurdu, birinden birinin profilinde düğün/nişan fotoğrafı olurdu. Evde fotoğraf attığında arka plandan bekar bir erkek evi olduğunu anlıyorum, ceketleri paltoları doğrudan dolabın üzerine asış şeklinden bile evine bir kadın eli değmediği belli oluyor. Evine yaptığı mutfak alışverişinden, ev yemeklerine olan özleminden de belli oluyor. Hiçbir akrabası onun düğünüyle eşiyle vs ilgili paylaşım yapmamış çok detaylı şekilde inceledim. İş dışında sürekli bana yazıyor yani bana yazdığı zaman ve iş süresi dışında (varsa) vardiyalı çalışan eşine günde ayırdığı vakit için 1 saat bile kalmıyor. Haftasonları da aynı şekilde sürekli diyalog halindeyiz. Aldatıyorsa başka bir sevglisi ya da flörtü olabilir telefonuna bakmadığım sürece bundan emin olamam ama evli olmadığını her halinden biliyorum.

İlla ki eşi hesabında ekli olurdu, birinden birinin profilinde düğün/nişan fotoğrafı olurdu. Evde fotoğraf attığında arka plandan bekar bir erkek evi olduğunu anlıyorum, ceketleri paltoları doğrudan dolabın üzerine asış şeklinden bile evine bir kadın eli değmediği belli oluyor. Evine yaptığı mutfak alışverişinden, ev yemeklerine olan özleminden de belli oluyor. Hiçbir akrabası onun düğünüyle eşiyle vs ilgili paylaşım yapmamış çok detaylı şekilde inceledim. İş dışında sürekli bana yazıyor yani bana yazdığı zaman ve iş süresi dışında (varsa) vardiyalı çalışan eşine günde ayırdığı vakit için 1 saat bile kalmıyor. Haftasonları da aynı şekilde sürekli diyalog halindeyiz. Aldatıyorsa başka bir sevglisi ya da flörtü olabilir telefonuna bakmadığım sürece bundan emin olamam ama evli olmadığını her halinden biliyorum.
Üç tane çocuğum var sosyal medya kullanmıyorum hiç kimsenin sosyal medyasında eşimle bir fotoğrafım yok hatta çocuklarımın bile fotoğrafı yok. Herkesde hayatı göz önünde yaşamıyor yani.

Neyse madem bu kadar eminsiniz muhtemelen sevgilisi var ve sizi sevmiyor insan sevdiği birini görmeden dokunmadan aynı şehirde nasıl yaşar ki

Yani işte kafalar uyunca biz olduk.. Aslında buluşmaların devamı gelseydi sorun olmazdı ama gelmedi işte o yüzden de moralim bozuldu
Kuzum kafalar uymamış ki. Telefondan alo alo ben sana hayran sen cama tırman.. nereye kadar. Bu hem ilişki değil hem sağlıklı değil. Yapay zekayla aşk yaşamak daha konforlu bu durumda. Toplum içinde birbirini görmeden, başka insanlarla iletişimine şahit olmadan, dışarda sana nasıl davrandığını görmeden bilmeden öyle telefonla herkes iyi. Evli olmasa bile böyle bir ilişki modeli yok.

Biz internetten tanıştık ve tanışalı 2 ay oldu. İlk buluşmamızı 1. ayımızda yapmıştık. O zaman da o istememişti yani şöyle ben sitem etmiştim kaç haftadır konuşuyoruz sen niye hiç görüşmek istemedim vs. diye o da rahatsız olursun istemezsin diye zorlamak istemedim dedi çok üstelemedim. Çok spontane bir şekilde akşamın 9'unda şakalaşma üzerine aniden bir buluşma gerçekleştirdik. Onun evi benim evime biraz uzak fakat yine de o saatte ben sitem ettim diye hiç laf etmeden gelmesi güzeldi. Kahve içip tatlı yiyip beni geri evime bırakmıştı her şey çok güzeldi. Buluştuktan sonraki 1 hafta içinde birkaç kez buluşmaktan bahsetti. Yani şöyle biz sürekli şakalaşıyoruz bir konu oluyor o geliyorum bekle diyor ben de koş yazıyorum ama bu ciddi değil şakalaşma anlamında. İlk buluşmamız da bu tarz bir şey üzerine olmuştu. İlk buluşmadan sonraki gün tekrar buluşacak mıyız dedi ben de ısrar edersen olur tabii diyip güldüm sonra konu kapandı. Birkaç gün sonra işten çok geç çıkabilmişti çok yorgunum gelip sarılayım mı lütfen dedi ama saat 10'a geliyordu biz buluşana kadar 11 olurdu ve ben ailemle yaşıyorum o saatte çıkamam maalesef bu yüzden olmaz dedim. Şimdi bakıyorum ilk buluşmanın üzerinden 1 ay geçmiş ve biz tekrar buluşmadık. Ben akşamın bir saati aklına düştü diye buluşmak istemiyorum. Şu gün evdeyim müsaitsen buluşalım diye plan yaparak gelmesini istiyorum ama bu asla olmuyor. Geçen hafta Cuma günü iş çıkışında terfi alan arkadaşını kutlamak için toplu yemeğe çıktılar artık bu bende patlama noktası oldu ve kendimi tutamayıp 2 ayda 1 kere görüştük ama ben hariç herkese vaktin var gibi laflar ettim. O da bunun üzerine bu haftasonu sana söz birlikteyiz dedi. Ben de ilk buluşma da benim sitemim üzerine oldu ben böyle bir şey istemiyorum dedim ve sonuç olarak yine buluşmamış olduk. Beni sevmediğini düşünmüyorum mesajda sürekli ilgili söylediğim şeyleri unutmuyor rahatsız olduğumu söylediğim şeylere dikkat ediyor tüm triplerimi alttan alıyor vs. bunlardan çok memnunum ama ben artık buluşmak istiyorum. Ve bunu o teklif edip planların istiyorum. Bugün Cuma, yarın ve sonraki gün evde. Ne yapmam nasıl davranmam lazım ki teklif etsin? Buluşma harici çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum ama bu kadar uzun süre buluşmamayla çok ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum.
Hatırlıyorum da çok uzun mesafe olmasına rağmen eşim yurttan iner misin 5 dk görmeye geldim derdi o uzun yolu geri dönerdi otobüsle 5 dk için.Bence bir erkek çok seviyorsa görmeden yapamaz sürekli özler.Hislerinin yoğun olduğunu düşünmüyorum sevgilinizin.Sizin siteminizle sizi görecekse gerek de yok hem siz kendinizi düşürüyorsunuz böyle.Hem sitem ediyorsunuz hem geleyim diyince yok ben dedim diye olmaz diyorsunuz.Kendi kendinize mutlu olun ona ihtiyacınız varmış gibi davranmayın.Size vakit ayırmak isteseydi ayırırdı

Asil problem yalniz/ilgisiz kalmaya tahammulunuz yok diye anladim yazdiklarinizdan. Birine duygu gelistirmeden bunu birakamazsiniz, bu cok matah oldugundan degil. Simdi siz yeni biriyle yazismaya baslasaniz ve bir kac gun sonra size bir iki guzel jest yapmaya baslasa, bir minik hediye biraksa kapiniza, gittim dediginiz bir yere gidip fotograf atsa, degisik bir yerde yemek organize etse, laf arasi soylediginiz bir isteginizi, beklentinizi yerine getirse artik bu adam akliniza dahi gelmez. Size tavsiyem sosyal medyadan tanisabildiginiz kadar adamla tanisin, konusun, daha iyisini bulun. Onlarin cogu oyle yapiyor cunku. Ha bir de alt beynimizde beyaz atli prens, ruh ikizi, ruh esi, elektrik almak, diger yarim, ömrüm, hayatimin aşki, yildirim aski falan gibi sacmaliklar da oldugu icin, 2 guzel dialogun arkasindan beni seviyor diye dusunmek sonra da beni seviyor ama niye sunu bunu yapmiyor diye dertlenmek cok normal. Sevmiyor. Hoslanmistir, etkilenmistir, arzulamistir, egleniyordur vb vs ama seviyor olamaz. Gereginden fazla anlam yukleyip beklentiye girmissiniz. Simdi mesajin basina donup tekrar okuyun. Bence :)

Bu bi iliski degil. Sanal arkadaslik. 2 ay yalnizca yazisarak sevgi de olmaz. Emek yokki ortada.. vallahi tam zamaninda dogmusum cok guzel iliskiler yasadim. Hem evlilik oncesinde hem de esimle. Artik 2 ay yazisan cok emek verdi muhtesem bir iliski yasiyor ve cok sevildigini zannediyor.. is buna dondu. Sanalda tanisiliyor iliski yasaniyor ve yine sanal olarak bitiyor. Neymis cok atesli cok deli bi ask yasadik 😁 sevismeler de goruntulu oluyor 😁 anlattigi kadarini kendini gosterdigi kadarini bliosun yalnizca cok ama cok tehlikeli.

Evli mi sevgilisi var mı o konuda bir şey diyemem. Ama adam sizi umursamıyor, sevmiyor. Hep yazarım seven erkeğin neler yapabildiğini görseydiniz şimdi böyle ikilemde kalmazdınız. Umarım en kısa sürede en doğrusunu yaparsınız.

Back
X