Sevgilim benimle evlenmiyor

Hiçbirşeyin planı önceden kurulmuyor.Çünkü Hayat,biz planlar yaparken,başımıza gelen şeylerdir.Bugün ki şartlarda o öyle düşünür sen evlenmek istersin.Yarın şartlar değişir sen evlenmek istemezsin o ister.O yüzden 2-3 yıl sonra olmasını istediğin şey için şimdiden konuşmak tepki vermek yanlış
Çok haklısın canım. Ben de öyle düşünüp zamana bıraktım artık :)

Bir ilişkinin ciddiyete gidip gıtmeyecegı tam 6 ayda bellı olur der arastırmalar..6 aydan sonra bı durum yoksa ve evlılık dusunuyorsan yollamalısın cnm..6 yıl ne demek ya:KK43:
19-20 yaşındaki daha önünde uzun yıllar okuması gereken bir genç sandığınız gibi evliliğe göre ilişkisini şekillendirmiyor.

Ayni dertten muzdaribiz. Bizde 6 seneyi doldurmak uzereyiz. Erkek arkadasim beni birakmak istemiyor ama evlenmeyi de istemiyor isin kotu tarafi evlenme yasini geldi de geciyor. Bende sonum ne olacak düşünüyorum.

Sizi her anlamda yaninda isteseydi düşünceleri bu yönde olmazdi bence, yarina cikacagimz bile belli değilken sirf kafasina koyduğu 35 yas sınırı icin sizi kaybetmeyi göze almissa bende boşverin kendi hayatiniza bakin...

Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.

Bir kaç gün sonra gelen güncelleme: Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz. Bir kaç yıl içinde hiç bir şekilde evlenme ihtimali olmadığını ve benim de üzülmeme dayanamadığını söyledi. Dik durmaya çalışıyorum. Ayrıldık ama yinede beni merak ediyormuş. Böyle bir anda bitmesin diyor. Benimle konuşurken gözleri doluyor seni çok seviyorum falan diyor.

Son güncelleme: Onu dün umursamadım hiç yazmadım cevap vermedim. Dışarı çıktım arkadaşlarımla gezdim. Akşam bin bir mesaj attı binlerce kere aradı. Merak etmişmiş hiç yazmamışmışım. Akşam konuştuk yine karşılıklı ağladık. Bana yaz arada yapma böyle dedi. Bugün ben de yazdım. Hala bir küçük bişi söylesin de ayrılmayalım diye bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz? Çok sıkıyormuşum. Çok üzülüp acı çektiğimi biliyormuş o da üzülüp ağlıyormuş ama olmuyormuş. Sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim, 5dk dahi ağlamamı durduramadım. Ne yapıcam ben de bu durumu atlatıcam?

Artık daha iyiyim. Kabullenmiş görünüyorum. Benimle ya bir kaç sene sonra evlenemezse ve ben daha çok üzülürsem diye bunca bahane üretiyormuş ve ondan ayrılmışız. Hala ara ara bana yazıp nasıl olduğumu kontrol ediyor. Israr etmiyorum. Alışmış gibi yapıyorum. Bakalım ne olacak
açık açık ayrılmış senden.
bu şekilde olması daha iyi bence.
Sonuçta istekleriniz birbiriyle uyumlu değil. Zaman kaybetmemiş olursun amaç evlenmekse.
Ama sen geleceği görür gibisin benim de falıma baksana.
Adam 35 ten önce evlenmek istemiyorum demiş dürüstçe. Deseydi ki " 2 sene daha sabret aşkım evimiz olacak" bu seni mutlu mu edecekti? Bu iki sene içinde seni kandrısaydı her anlamda, ya da başka bir nedenden dolayı bitseydi?? Söz akit ve garanti mi?
"evlenmem asla" diyen insanların herkesten önce evlendiğini gördük.
Yalnız buradaki sorun şu ki; gerçek seven insan bir yuva kurmak ister bu seninle oyalanıyor gibi ki uzun bir limit koymuş önüne caydırıcı olması için.

19-20 yaşındaki daha önünde uzun yıllar okuması gereken bir genç sandığınız gibi evliliğe göre ilişkisini şekillendirmiyor.

19 yasındaysa neden aglıyo sevgılım evlenmeyecek mı dıye..Benım 19 yasında tek derdım okulumdu..Şimdiki 19lar evcılık oynamayı secıyorlar..

19 yasındaysa neden aglıyo sevgılım evlenmeyecek mı dıye..Benım 19 yasında tek derdım okulumdu..Şimdiki 19lar evcılık oynamayı secıyorlar..
Ilk ilişkiye başladığımda o yaşlardaydım. 6 ay -1 yıl geçse de ilişkiye evlilik gözüyle bakmıyordum. Derken derken zaman geçti. Artık evlenmeyi düşünebileceğim koşullardayım. Hani demişssiniz ya 6 ay beraberlik sonunda belli olur evlilik olmadığı yoksa uzatmaya gerek yok diye.

Ilk ilişkiye başladığımda o yaşlardaydım. 6 ay -1 yıl geçse de ilişkiye evlilik gözüyle bakmıyordum. Derken derken zaman geçti. Artık evlenmeyi düşünebileceğim koşullardayım. Hani demişssiniz ya 6 ay beraberlik sonunda belli olur evlilik olmadığı yoksa uzatmaya gerek yok diye.

Zaten ayrılmıssınız söze gerek kalmamıs..Burdakılerın dedıgı gıbı;evlenmeyı dusunse o kadar ılerı bı yasta evlenecegını belırtmezdı sıze.Zaten 35ten de erken evlenecektır baska bırıyle.

evlenmek gelinlik giymek mutlu olmak anne olmak her bayanın hayali 2 gün sonra sizi terk etmeyeceğinin de garantisi yok öyle değil mi bence vazgeçin bu adamdan. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

benim cok iyi gorustugum komsumun kizida bekledi sevgilisini tam 17 yasinda tanismislar en son kiz evlenelim dediginde adam demiski 5 yil sonra evleniriz ben islerimi duzene sokarim cunku kiz calisiyordu evin isini gucunu hep kiz yapiyordu bekar evinde yasiyordu oglan ustelik cocuk okuyordu kiz karsiliyordu butun masraflarini zavallim bekledi 6. yil adam bunu sakkkk birakdi gitti 1 ay icinde tanidigi kizla evlendi tabiki bizim komsu kizi bir gece icip sen benim yillarimi gencligimi yedin diye kapisina gidince psikoloji bozuk ruh hastasi diye hem polis cagirmis hemde millete anlatmis zavallim 37 yasinda evlendi baska biriyle kiiii ben bile huzunlendim evlendigi gece icime dokundu ne kadar guzel cicili bicili bir kizdi 24 yasindayken tanimisdim ben onu 37 yasinda beyaz gelinligiyle giderken bana bakip gulumsemesi halen gozumun onunde yillarin yorgunlugu ihanet kandirilmislik icindeki ates yuzune yansimisti sankiiii bence bu kadar uzun yil diyorsa beklemeyin kizlar evlenmemek icin uzun yillari oynuyor sensiz olmaz ama es olarakda istemiyorumu takiliyorlar isteeee

Back
X