Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
Bir kaç gün sonra gelen güncelleme: Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz. Bir kaç yıl içinde hiç bir şekilde evlenme ihtimali olmadığını ve benim de üzülmeme dayanamadığını söyledi. Dik durmaya çalışıyorum. Ayrıldık ama yinede beni merak ediyormuş. Böyle bir anda bitmesin diyor. Benimle konuşurken gözleri doluyor seni çok seviyorum falan diyor.
Son güncelleme: Onu dün umursamadım hiç yazmadım cevap vermedim. Dışarı çıktım arkadaşlarımla gezdim. Akşam bin bir mesaj attı binlerce kere aradı. Merak etmişmiş hiç yazmamışmışım. Akşam konuştuk yine karşılıklı ağladık. Bana yaz arada yapma böyle dedi. Bugün ben de yazdım. Hala bir küçük bişi söylesin de ayrılmayalım diye bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz? Çok sıkıyormuşum. Çok üzülüp acı çektiğimi biliyormuş o da üzülüp ağlıyormuş ama olmuyormuş. Sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim, 5dk dahi ağlamamı durduramadım. Ne yapıcam ben de bu durumu atlatıcam?
Artık daha iyiyim. Kabullenmiş görünüyorum. Benimle ya bir kaç sene sonra evlenemezse ve ben daha çok üzülürsem diye bunca bahane üretiyormuş ve ondan ayrılmışız. Hala ara ara bana yazıp nasıl olduğumu kontrol ediyor. Israr etmiyorum. Alışmış gibi yapıyorum. Bakalım ne olacak