Sevgilim benimle evlenmiyor

"seninle bir gelecek göremiyorum." .. "ben daha kendime bakamıyorum nasıl evliliği düşünürüm.." .. "sana beni bekle diyemem.." bunlar çok önemli cümleler. seneler evvel aynılarını işitip 3 senelik ilişkimi bitirdim. sonrasında ben öyle demek istemedim'lerle yalvarişlarla binbir vaatle geri döndüm, daha doğrusu döndürüldüm.. bunlar çok onur kırıcı şeyler.. yediremedim kendime hiçbir zaman. ilişkide beklenti uyumu çok önemli. beklentilerin uyuşmadiği bir adamdan koparip at kendini. çok zor olsa da yap.

Hep öyle kalacağı bir gerçek canım. Hani herkes yazmış ya o zaman olmaz, yok yüzüne bile bakma falan diye. Benim de bir yanım öyle derken diğer yanım seviyorum diyor. Üstelik o da seviyor. Günlerdir ne yaptığını şaşırmış bir şekilde yazıp duruyor. Durduk yerde ne güzel giderken ilişkimiz bozuldu diyor. Ben üzüldükçe daha da üzülüyor ama ne yapabilirim sana umut veremem diyor. Tamam bitti diye kestirip atıyorum bu sefer de o yanaşmıyor. Dayanamıyorum diyor. E napıyım yazma artık diyince haklısın diyip bir süre sonra yine konuşmaya çalışıyor. Ben çözemedim belki birisi bir fikir dedim ama buradakilerin çoğu da ayrıl başkası çıkar diyip duruyor. Lafta ayrıyız ama gerçekten ayrılabildik mi hayır.
Bende sana kendimden bahsetmiş benzer surumdaydim seninle ve ayrilip baskasiyla evlenmiştim. Bana son bi mesaj atmisti sen beni gergin hatirlicaksin bazen sinirle bazen aşkla ama hic aklindan cikmicam. Evet aynen öyle oluyor biluyomusun bi şekilde bi yerden aklima geliyo :( evlenmemek için bi sebep gösteriyo mu sana peki

Adam seni eşi olarak düşünemiyor ama sen sevgisinden eminsin öyle mi?

35 yaşına kadar evlenemeyiz bana göre seninle vakit geçirmek güzel ama daha iyisini bulursam yol veririm demek. Bence ondan önce sen yol ver. Yoksa kendine saygın kalmaz.

Bende sana kendimden bahsetmiş benzer surumdaydim seninle ve ayrilip baskasiyla evlenmiştim. Bana son bi mesaj atmisti sen beni gergin hatirlicaksin bazen sinirle bazen aşkla ama hic aklindan cikmicam. Evet aynen öyle oluyor biluyomusun bi şekilde bi yerden aklima geliyo :KK43: evlenmemek için bi sebep gösteriyo mu sana peki
Evet önceden de yazmıştın. Hayır canım evlenmemek için hiç bir sebebi yok.

Evet önceden de yazmıştın. Hayır canım evlenmemek için hiç bir sebebi yok.
Sana söylemediği bisey vardır belki. Bilmiyorum ben benim yaptigim hayati yapmani istemem.. Tabi erkek ark.inada bagli oyalayip duran tipler vardır ya öyle biri mi mesela bilmek lazim. Ailesiyle gorusuyomusun onlarin düşüncesi ne bu konuda

Sana söylemediği bisey vardır belki. Bilmiyorum ben benim yaptigim hayati yapmani istemem.. Tabi erkek ark.inada bagli oyalayip duran tipler vardır ya öyle biri mi mesela bilmek lazim. Ailesiyle gorusuyomusun onlarin düşüncesi ne bu konuda

Öyle oyalayan tiplerden değil. Çok uzun zamandır tanıyorum. Biraz önce bile seni bilerek üzmeyi istemezdim, özür dilerim falan yazmış. Daha önceden ayrıldığımızda başkalarıyla konuşsa bile beni unutamamıştı ama bilemem ki gelecekte ne olur ne yapar.
İkimizin de ailesi bizim ilişkimizden uzak durma taraftarı. Kararlarımıza karışmıyorlar ve pek bir şey söylemiyorlar. Zaten onun ailesi başka şehirde topu topu bir kaç kere kısacık gördüm.

Öyle oyalayan tiplerden değil. Çok uzun zamandır tanıyorum. Biraz önce bile seni bilerek üzmeyi istemezdim, özür dilerim falan yazmış. Daha önceden ayrıldığımızda başkalarıyla konuşsa bile beni unutamamıştı ama bilemem ki gelecekte ne olur ne yapar.
İkimizin de ailesi bizim ilişkimizden uzak durma taraftarı. Kararlarımıza karışmıyorlar ve pek bir şey söylemiyorlar. Zaten onun ailesi başka şehirde topu topu bir kaç kere kısacık gördüm.
Benim salak eski babasına diyemiyodu mesela asil mesele oymus :) sonradan öğrenmiştim. Oyuzden sordum

Onu dün umursamadım hiç yazmadım cevap vermedim. Dışarı çıktım arkadaşlarımla gezdim. Akşam bin bir mesaj attı binlerce kere aradı. Merak etmişmiş hiç yazmamışmışım. Akşam konuştuk yine karşılıklı ağladık. Bana yaz arada yapma böyle dedi. Bugün ben de yazdım. Hala bir küçük bişi söylesin de ayrılmayalım diye bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz? Çok sıkıyormuşum. Çok üzülüp acı çektiğimi biliyormuş o da üzülüp ağlıyormuş ama olmuyormuş. Sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim, 5dk dahi ağlamamı durduramadım. Ne yapıcam ben de bu durumu atlatıcam?

Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.

Bir kaç gün sonra gelen güncelleme: Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz. Bir kaç yıl içinde hiç bir şekilde evlenme ihtimali olmadığını ve benim de üzülmeme dayanamadığını söyledi. Beni zaten eşi olarak hayal bile edemiyormuş. Dik durmaya çalışıyorum. Ayrıldık ama yinede beni merak ediyormuş. Böyle bir anda bitmesin diyor. Benimle konuşurken gözleri doluyor seni çok seviyorum falan diyor. Sevdiğini ben de biliyorum ama ya şimdi ya da sonra beni hayatının farklı yerlerinde göremiyor olması sorun değil mi?

Son güncelleme: Onu dün umursamadım hiç yazmadım cevap vermedim. Dışarı çıktım arkadaşlarımla gezdim. Akşam bin bir mesaj attı binlerce kere aradı. Merak etmişmiş hiç yazmamışmışım. Akşam konuştuk yine karşılıklı ağladık. Bana yaz arada yapma böyle dedi. Bugün ben de yazdım. Hala bir küçük bişi söylesin de ayrılmayalım diye bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz? Çok sıkıyormuşum. Çok üzülüp acı çektiğimi biliyormuş o da üzülüp ağlıyormuş ama olmuyormuş. Sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim, 5dk dahi ağlamamı durduramadım. Ne yapıcam ben de bu durumu atlatıcam?

Söyledikleri cok tutarsiz geldi 35 e kdr evlenmeme sebebi nedir ailesine o mu bakiyor? yada baska bir durum mu var?
öte yandan sizi e$i olarak görememesi de cok incitici bunu dile getirmeside cok üzücü olmus
bu adamin aklinda sizi oyalayip baska biriyle evlenme düsüncesi var galiba ya da hali hazirda ona hazir talipler bekletiliyor beyfendide sececek heralde
bu adam terkedilmeyi hakediyor bence... ask sevgide bi yere kadar.

Söyledikleri cok tutarsiz geldi 35 e kdr evlenmeme sebebi nedir ailesine o mu bakiyor? yada baska bir durum mu var?
öte yandan sizi e$i olarak görememesi de cok incitici bunu dile getirmeside cok üzücü olmus
bu adamin aklinda sizi oyalayip baska biriyle evlenme düsüncesi var galiba ya da hali hazirda ona hazir talipler bekletiliyor beyfendide sececek heralde
bu adam terkedilmeyi hakediyor bence... ask sevgide bi yere kadar.

Hayır ailevi bir durumu da yok başkasıyla evlenme niyeti de. Esas son olanlar beni perişan etti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ağlamaktan helak oldum. Kendimi durduramıyorum. Daha dün akşam ayrılmayı istemeyen adam şimdi olmuyor diyor.

Hayır ailevi bir durumu da yok başkasıyla evlenme niyeti de. Esas son olanlar beni perişan etti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ağlamaktan helak oldum. Kendimi durduramıyorum. Daha dün akşam ayrılmayı istemeyen adam şimdi olmuyor diyor.

Bu isten sana bir yol olmaz bence dostum.

Yani beklentin olmasin ama benim pesimde kos iste kafasinda adam bence. Bana arada yaz, kosede yedekte bekle demek. Kesinlikle her yerden engelleyin ayrilma niyetiniz ciddiyse.

Acik konusmam gerekirse sizi istemeyen birine yapismis gibi duruyorsunuz burdan bakinca. Kendi degerinizi bu kadar düşürmeyin. Istemiyorsa niye zorluyorsunuz ya da baska anlamlar cikarmaya calisiyorsunuz. Seviyorsunuz ama ne sevenler ayrildi. Sizi de sancili bir dönem bekliyor ne kadar cabuk atlatirsaniz o kadar iyi.

senin yaşın 25. evlilik yaşın gelmiş arkadaşım sen kendini hazır hissediyorsun cunku. ama ya o? o erkek yaşı geçse de önemli değil. acını cek ve önüne bak. ayrıca onu evlenmeye ikna etsen bile bir süre sonra evlilik onu boğacaktır. yaşın genç iken henüz, fırsatları kaçırma derim

Tanıştığınızın ve ilişkinizin başladığı ilk günden bu yana, evlilik konusundaki düşünceleri böyle miydi? Yoksa konusu daha yeni mi geçti aranızda?

Tanıştığınızın ve ilişkinizin başladığı ilk günden bu yana, evlilik konusundaki düşünceleri böyle miydi? Yoksa konusu daha yeni mi geçti aranızda?
Konusu yeni yeni geçmeye başladı. Daha önceden hiç konuşmamıştık çünkü ikimiz de erken olduğunu düşünüyorduk. Okul vardı, yaşımız küçüktü falan. Zamanı gelirse bakarız kısmet diyorduk.

Konusu yeni yeni geçmeye başladı. Daha önceden hiç konuşmamıştık çünkü ikimiz de erken olduğunu düşünüyorduk. Okul vardı, yaşımız küçüktü falan. Zamanı gelirse bakarız kısmet diyorduk.

Anladım canım. Ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemem. Ama yaşın gereği şanslısın. Bu tip erkeklerin evlenmemesi gerektiğini düşündüm hep. Evliliğe, aile olmaya, baba olmaya, sorumluluk almaya cesareti olmayan, sırf toplum baskısı yüzünden evlenen, eşlerini ve çocuklarını mutsuz eden erkeklerden nefret ettim ben. Şanslısın, en azından dürüst davranıyor.

Keşke en baştan düşüncelerini açıklamış olsaydı sana. Ama belki seninde en kötü 30 yaşına kadar evlenmek istemeyeceğini düşünmüştür, bilemiyorum. Yine de kendini onun için üzmene, heba etmene değmeyeceğini düşünüyorum. Kaç yıl beklersen bekle, bazı insanlar sorumluluk alamaz, ciddiyetten korkar. Sevgilinde öyle ve bence değişmeyecek. Ayrıca bu konuda bu kadar net olması, seni kaybetmekten korkmadığını göstermiyor mu?

Kendine yeni bir hayat kur. Seni kaybetmekten korkan, sorumluluk alabilen, seni çok sevecek ve koruyacak biri çıkacaktır karşına.

Onu dün umursamadım hiç yazmadım cevap vermedim. Dışarı çıktım arkadaşlarımla gezdim. Akşam bin bir mesaj attı binlerce kere aradı. Merak etmişmiş hiç yazmamışmışım. Akşam konuştuk yine karşılıklı ağladık. Bana yaz arada yapma böyle dedi. Bugün ben de yazdım. Hala bir küçük bişi söylesin de ayrılmayalım diye bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz? Çok sıkıyormuşum. Çok üzülüp acı çektiğimi biliyormuş o da üzülüp ağlıyormuş ama olmuyormuş. Sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim, 5dk dahi ağlamamı durduramadım. Ne yapıcam ben de bu durumu atlatıcam?

Arkadaşım lütfen kendine gel toparlan, sana açıkça eşim olarak görmüyorum seni diyen biri için bu göz yaşlarına yazık. Bu adam gitmeye her türlü gidecek hayatından ağzıyla açıkça da söylüyor zaten, ama şimdi sen cevap verdikçe bunu seni eze eze, kendini kıymetlendirerek yapıyor.Artık ona bu fırsatı verme ve kendine olan saygını koru lütfen. Ona: "-Bitti arık, bir daha arama" de ve tüm iletişim kanallarını engelle. Yanıyorum, ölüyorum, en azından yaz sadece dese de uzun bir süre kesin tavrını koru, konuşma. Sebatlı ol lütfen, dayan yoksa gönlüne,gururuna düz sapladığı hançeri bura bura çıkartacak egosunu şişire şişire (ki bunu yapmaya da başlamış), sen daha çok yara alacaksın, heder olacaksın, izin verme lütfen, dik dur, sonrasını gör.

Şu aşamada , Arama ve cevap verme sakın!

Back
X