Sevgilim benimle evlenmiyor

Valla erkek arkadaşının tepkisi kabul edilebilir bir tepkiydi benim için. Klasik evlilik istemeyen genç erkek tripleri diye düşünmüştüm. Ta ki seni eşim olarak göremiyorum diyene kadar. Kendimi koca olarak hayal edemiyorum gibi sırf evlilik karşıtı olduğu için sarf edilmiş bir cümle değil bu. Seni evlenecek biri gibi göremiyorum demek.

sen ona alışkanlık yapmışsın ve sadece bu alışkanlık vazgeçmek ona zor geldiği için senden kopamıyor seni eşim gibi göremiyorum diyen adamdan ne hayır beklersin??

Daha sonra konuştuk. Seni kendimden uzaklaştırmak için öyle demek zorundaydım dedi. Ben evlenmek isterken o istemez de beni oyalar ve daha sonra evlenip çocuk doğuramazsam diye düşünüyormuş.

Daha sonra konuştuk. Seni kendimden uzaklaştırmak için öyle demek zorundaydım dedi. Ben evlenmek isterken o istemez de beni oyalar ve daha sonra evlenip çocuk doğuramazsam diye düşünüyormuş.

Yani bu adam ya seni sevmiyor ya da garip, cins bir zihniyette yasiyor.

Ulan insan nasil sevdiginin bir baskasindan cocuk sahibi olma fikrine katlanabilir k? Sevdigim erkegin baskasiyla evlenmesi, cocuklarinin baskasindan olmasi benim icin olum demek. Herif sana arkadasca, dostca deger veriyor, tutku duymuyor bence, cunku yasin gecmeden evlen, senin de cocuklarin olsun asik birinin yapacagi bir temenni degil, dostca bir iyi dilek.

Yani bu adam ya seni sevmiyor ya da garip, cins bir zihniyette yasiyor.

Ulan insan nasil sevdiginin bir baskasindan cocuk sahibi olma fikrine katlanabilir k? Sevdigim erkegin baskasiyla evlenmesi, cocuklarinin baskasindan olmasi benim icin olum demek. Herif sana arkadasca, dostca deger veriyor, tutku duymuyor bence, cunku yasin gecmeden evlen, senin de cocuklarin olsun asik birinin yapacagi bir temenni degil, dostca bir iyi dilek.

Cins olduğu kesin canım :) Ben bu konuyu açalı çok uzun zaman oldu. Hala bana eskisi gibi davranıyor, gün boyunca hiç yazmıyım akşamına mesajlar atıyor olmadı napıyorsun diyip arıyor. Konuyu açtığımda ne yapabilirim elimde değil diye geçiştiriyor. Bıraktım artık gittiği yere kadar. Umarım bir gün karşıma doğru düzgün bir adam çıkar ve en önemlisi ben de ona karşı bu şekilde hissedebilirim inş.

Erkek isterse kesin hemen evlenir demişler size. Tamam kısmen katılıyorum.
Ama ilişkinizi sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Burada evlenmeyi neden istemediği önemli. Maddi olarak şartları uygun ama istemiyor mu yoksa sadece düzeni kurana kadar sabretmenizi mi istiyor?
Bazı insanlar daha garanticidir maddi olarak her şeyi oturtunca evlenmeyi düşünürler.
Buna da senle evlenmek istemiyor, oyalıyor denemez Bu kadar genellenemez.
Türkiye şartlarında evlenmek 30 bin-60 bin demek. Bu kadar maddi sorumluluğa hazır olmayadabilir.
Sizi gerçekten sevdiğinden eminseniz ikiniz içinde bir orta yol bulunabilir. Sevgiliniz sizi oyalıyor mu yoksa maddi olarak düzenini oturtmayı mı bekliyor bunu en iyi siz bilirsiniz. Bence eminseniz gaza gelip evlilik diye sıkıştırmayın.
Seviyorsanız hele sırf evlenmek için arkanızı da dönmeyin bence sırf evlenmek için sevdiğinizden ayrılıp başkasıyla evlenmeyin.
Bende yaşadım ve hala yaşıyorum bunu. Sevgilim şu an 30 yaşında ve evlenmeyi bir iki sene daha düşünmüyor. Ama bunu ben sakince konuştum. Ve ona hak verdim.
Onun şu aşamada işlerini yoluna koyması lazım mesela. Bir sene sonra işi olacak mı belli değil, benim işim yok. Bulabilecek miyim o da belirsiz. Şu aşamada nasıl bu adımı atalım dedik. Ama ikimizde birbirimizin ailesiyle tanıştık. Yolumuz belli ama zamanımız var. Sabrediyoruz. Şimdi bu adam üç yıldır benle beraber iki yılda bekleyeceğim muhtemelen. Çevremdeki çok arkadaşım da bana buradaki cümleleri kurdu. Ama ben güveniyorum ve seviyorum. Başkasıyla olmasındansa beklerim onu diyorum.
Burada buna karar verecek olan sizsiniz. Eğer maddi olarak ikiniz de hazır değilseniz ve sebebi tamamen buysa sabret bence. Tabii iş güç anlamında maddi olarak sıkıntı yoksa bilemem tabii.

30-60 bin tl mi e vlenmek uzayda mı düğün yapıcaksin..30 yaşında adam illa para biriktirmiştir

Cins olduğu kesin canım :) Ben bu konuyu açalı çok uzun zaman oldu. Hala bana eskisi gibi davranıyor, gün boyunca hiç yazmıyım akşamına mesajlar atıyor olmadı napıyorsun diyip arıyor. Konuyu açtığımda ne yapabilirim elimde değil diye geçiştiriyor. Bıraktım artık gittiği yere kadar. Umarım bir gün karşıma doğru düzgün bir adam çıkar ve en önemlisi ben de ona karşı bu şekilde hissedebilirim inş.
tüm sayfaları okumadım, merak ettiğim şey sevgilinin etrafında kötü evlilik yaşayan biri var mi? anne babası, akrabaları gibi?

Aman canim, bu heriflerin hepsinin cani cehenemme. Baslarda adam gibi gorunup sonra cins cikiyorlar. Hepsi ayri bir cins vallahi.

Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.

Bir kaç gün sonra gelen güncelleme: Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz. Bir kaç yıl içinde hiç bir şekilde evlenme ihtimali olmadığını ve benim de üzülmeme dayanamadığını söyledi. Dik durmaya çalışıyorum. Ayrıldık ama yinede beni merak ediyormuş. Böyle bir anda bitmesin diyor. Benimle konuşurken gözleri doluyor seni çok seviyorum falan diyor.

Son güncelleme: Onu dün umursamadım hiç yazmadım cevap vermedim. Dışarı çıktım arkadaşlarımla gezdim. Akşam bin bir mesaj attı binlerce kere aradı. Merak etmişmiş hiç yazmamışmışım. Akşam konuştuk yine karşılıklı ağladık. Bana yaz arada yapma böyle dedi. Bugün ben de yazdım. Hala bir küçük bişi söylesin de ayrılmayalım diye bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz? Çok sıkıyormuşum. Çok üzülüp acı çektiğimi biliyormuş o da üzülüp ağlıyormuş ama olmuyormuş. Sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim, 5dk dahi ağlamamı durduramadım. Ne yapıcam ben de bu durumu atlatıcam?

Artık daha iyiyim. Kabullenmiş görünüyorum. Benimle ya bir kaç sene sonra evlenemezse ve ben daha çok üzülürsem diye bunca bahane üretiyormuş ve ondan ayrılmışız. Hala ara ara bana yazıp nasıl olduğumu kontrol ediyor. Israr etmiyorum. Alışmış gibi yapıyorum. Bakalım ne olacak
Hiçbirşeyin planı önceden kurulmuyor.Çünkü Hayat,biz planlar yaparken,başımıza gelen şeylerdir.Bugün ki şartlarda o öyle düşünür sen evlenmek istersin.Yarın şartlar değişir sen evlenmek istemezsin o ister.O yüzden 2-3 yıl sonra olmasını istediğin şey için şimdiden konuşmak tepki vermek yanlış

Konu sahibi ben değilim neden benim yorumumdan benim ilişkime yöneldiğinizi anlayamadım :)
Siz rahat olun bizim evlilikten kaçtığımız yok ailece de tanışıyoruz adama da güvenim tam :KK70: Üç yıllık ilişkimi ve sevgilimi ve düşüncesini size sormadım. Çok merak ettiyseniz söyleyeyim kendisi zaten birikimini yapıyor :KK66:
Yalnız gerçekten merak ettim konu sahibi ben değilken neden bana özel yorum yazıyorsunuz? Ben konu açıp evlenir mi benimle diye sormamıştım. Neden size verdiğim gayet iyi niyetle verilmiş cevaba da kinayeyle tekrar cevap verdiniz?

Konu sahibi ben değilim neden benim yorumumdan benim ilişkime yöneldiğinizi anlayamadım :)
Siz rahat olun bizim evlilikten kaçtığımız yok ailece de tanışıyoruz adama da güvenim tam :KK70: Üç yıllık ilişkimi ve sevgilimi ve düşüncesini size sormadım. Çok merak ettiyseniz söyleyeyim kendisi zaten birikimini yapıyor :KK66:
Yalnız gerçekten merak ettim konu sahibi ben değilken neden bana özel yorum yazıyorsunuz? Ben konu açıp evlenir mi benimle diye sormamıştım. Neden size verdiğim gayet iyi niyetle verilmiş cevaba da kinayeyle tekrar cevap verdiniz?
Ben fark etmedim bile konu sahibine sormuştum o kadar masraf yapılır mı diye neyse kinaye filan yok tanımam etmem seni Tövbe ya yanlış olmuş

Ben fark etmedim bile konu sahibine sormuştum o kadar masraf yapılır mı diye neyse kinaye filan yok tanımam etmem seni Tövbe ya yanlış olmuş

O ilk sorunuzda da benden alıntı yapıp sordunuz otuz bini diyen de bendim zira. Yanlışlık vardı kesin çünkü sürekli konu benim olmadığı halde benden alıntı yaptınız bende şaşırdım. Konu sahibine yorumunuzu yapabilirsiniz sanırım artık alıntı yaptığınız tüm cevaplar benimdi.

Ben bu konuyu daha önce gördüm burda değil bizzat yakın çevremde bir iş arkadaşım vardı aynı şeyleri yaşadı sonra bir ogrendikki meğerse adam gay miss... yani sizinki öyledir demiyorumda ne bileyim çok şüpheli niye 35 belki yapmak istediklerini 30 da yapacak belki 32 de herşey olmak istediği gibi olacak ama yinede 3 sene daha bekleyelimmi diyecek... bilemedim.. hayırlısı. ..

Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.

Bir kaç gün sonra gelen güncelleme: Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz. Bir kaç yıl içinde hiç bir şekilde evlenme ihtimali olmadığını ve benim de üzülmeme dayanamadığını söyledi. Dik durmaya çalışıyorum. Ayrıldık ama yinede beni merak ediyormuş. Böyle bir anda bitmesin diyor. Benimle konuşurken gözleri doluyor seni çok seviyorum falan diyor.

Son güncelleme: Onu dün umursamadım hiç yazmadım cevap vermedim. Dışarı çıktım arkadaşlarımla gezdim. Akşam bin bir mesaj attı binlerce kere aradı. Merak etmişmiş hiç yazmamışmışım. Akşam konuştuk yine karşılıklı ağladık. Bana yaz arada yapma böyle dedi. Bugün ben de yazdım. Hala bir küçük bişi söylesin de ayrılmayalım diye bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz? Çok sıkıyormuşum. Çok üzülüp acı çektiğimi biliyormuş o da üzülüp ağlıyormuş ama olmuyormuş. Sabahtan beri hiç bir şey yiyemedim, 5dk dahi ağlamamı durduramadım. Ne yapıcam ben de bu durumu atlatıcam?

Artık daha iyiyim. Kabullenmiş görünüyorum. Benimle ya bir kaç sene sonra evlenemezse ve ben daha çok üzülürsem diye bunca bahane üretiyormuş ve ondan ayrılmışız. Hala ara ara bana yazıp nasıl olduğumu kontrol ediyor. Israr etmiyorum. Alışmış gibi yapıyorum. Bakalım ne olacak
Bırak. Hayatını kendi istediğin gibi yaşa. Onun istediği gibi değil. Birde ben bu hayatta şunu öğrendim;vazgeçilmez insan YOK.

Bir ilişkinin ciddiyete gidip gıtmeyecegı tam 6 ayda bellı olur der arastırmalar..6 aydan sonra bı durum yoksa ve evlılık dusunuyorsan yollamalısın cnm..6 yıl ne demek ya:(

Back
X