Köprüyü geçene kadar!...Bence ne yap biliomusun..Arama,mesaj gönderme..En azından onun gözünde değerini anlamış olursun dimi yani..
elimde olsa keşke o böyle yaptkca dahada üstne gidiyorum..
Kova burcu canım..
Gitme işte canım...
Bak ben sevgilimden ayrıldım 3,5 ay oldu...
Onu elbette düşünüyorum çokta özlüyorum ama kndimi yıpratmamaya çalışyorum...
O aklına geldikçe başka şeyler düşün neşeli şarkılar söyle... Temizlik yap , ne bilim alış veriş yap... Onu düşünmemeye çalış...
5 dakikalık bir zaman dilimi bile çok iyi geliyor inan...
öf bi kova erkeği de bende var. ona göre sürekli ilgileniyo benimle; ama kendi içinden beni düşünerek, benim de onun beni düşündüğünü tahmin etmemi bekkiyo :))) arama sorma hakikaten, o zaman eskiye döner canım :) ama o aradığında da kesnlikle soğuk konuşma :) normal davran sadece araama :)
kendini geri çek...
onla ilgilenmiyormuş numarası yapma,gerçekten ilgilenme!
hadi diyelimki numara yaptın,sana daha çok ilgi gösterdi,sende mutlu oldun ve onu daha çok sevip bağlandın...sonra bi ayrılık söz konusu olduğunda numaran işe yarayacak mı gene?hayır...
ailen dışında kim olursa olsun çok bağlanma...hayatının merkezine koyma.inan çok üzülürsün...
insanoğlu çiğ süt emmiş...bak daha geçen haftaya kadar peşinden düşmeyen adam bugün ne yapıyor?
demekki bunu yaptığı gibi pat diye ayrılabilirde senden...o zaman ne yapacaksın?
kendine başka uraşlar bul...
mesela bol bol ailenle arkadaşlarınla vakit geçir,
telefonu hayatından uzaklaştır...
mesela bi gün hiç ama hiç eline alma...markete giderken,ya da başka bi yere giderken...
özgür olduğunu hisset...
kimseye bağlı olmadığını,kendi değerinin önemini düşün.
tamam sevgi çok ama çok güzel bi duygudur...ama senin yaşadığın dozda karşı tarafta yaşıyorsa...
burda sen biraz aşırı kaçmışsın,o kendini geri çekmiş...
sevginide yaşa fakat hayatınada dön.
sen gerçekten kendine değer verirsen ona göre hareket edersen,emin ol bişey yapmana gerek kalmaz
Teşekkür ederim canım gerçekten çok haklısın ama bazen insanın elinde olmuyo işte..
Ama başarıcam bnde onu umursamamayı:)
öf bi kova erkeği de bende var. ona göre sürekli ilgileniyo benimle; ama kendi içinden beni düşünerek, benim de onun beni düşündüğünü tahmin etmemi bekkiyo :))) arama sorma hakikaten, o zaman eskiye döner canım :) ama o aradığında da kesnlikle soğuk konuşma :) normal davran sadece araama :)
ya ben de kova burcuyum aynı durum bende var biliyor musun? Sevgilimi saatlerce düşünüp hayaller kurabiliyorum kafamda ama günde attığım mesaj sayısı 3 ü geçmez genelde o ilgilenir hep.
Canım burçlara inanır mısın bilmiyorum ama bir kova burcu olarak şunu tavsiye edeyim,biz öyle üzerimize fazla düşülmesinden hoşlanmayız,sıkıntı geliveriyor hemen.Çek kendini geri,bırak o merak etsin arasın mesaj atsın,ama aradığında falan soğuk davranma mesajlarına normal cevap ver
Aslında elinde de, ben de çözemedim o noktayı. İnsan umursamamayı öğreniyor. Ben mesela sevgilim bugüne kdr benden 2 kere ayrıldı. Ben de en son geçen hafta ilk kez ayrıldım. Ayrılmaya odaklı bi ilişki haline geldiği için. İlk ayrıldığımızda, orda burda, otobüste ,yolda ağlardım. 2. ayrılmasında, daha az ağladım. Ve bu 3.de kendim ayrıldığımda, ruhsuz bir biçimdeyim. Pek aklıma gelmiyor. Yani sanki bugünümden öncesi hiç olmamış gibi hissediyorum. O hiç var olmamış gibi. Ve bi hafta oldu, Ben yalnızca 2 kere ağladım. Onlarda kısa srdü. Ve dönerse kabul etmiycem. Ha yalan değil, hala çok seviyorum. Ve özledim de. Ayrıldığımın ertesi günü özlemeye başladım hatta.Ama içimden sevgimide özlemimide gösteresim gelmiyor. Bu erkeklerin hepsi böyle, içini kurutuncaya kadar çektirirler. Sonra da istediğimiz gibi olduklarını söyleyip gelirler, bu sefer bz kabul etmeyiz. Kaldı ki, başında istediğimiz gibi olmayan kimse sonunda da olmaz. Bildiğim tek bir şey var ki,İNSANLAR DEĞİŞMEZ. Seninkininde şimdi ki hali kendi, sonradan çıktığı için. Ve sanmaki, ilk zamanlardaki gibi olucak. Kocan değil, çocuklarının babası değil, niye değişecek diye umutla sabredesin? Hayat geçiyor.
bnm eski sevgilimle ayrılma sebebim buydu canım.. bi zaman sonra skılıyolar.. onu cok sevdiğini onsuz olamıcağını anladklarında..asıl yüzlerini gösteriyorlar.. senin yapıcağın şey basit.. o nasıl davranıyorsa sende öyle dvranıcaksın.. geç cvp ver kısa cvplar ver.. aradgnda arkadaşlarlaydm ordaydm burdaydım fln de.. kıskandırr o tarz şeyler işte..elinden kayıp gittiğini gördüğü zaman eski haline dönücektir.. dönmessede boşverrr kendi kaybeder tmm mı canım.. :)
Kızlar ilişkim çok yeni henüz 3 haftalık.. Ama bizim sevgilimle tanışmamız görüşmemiz hep tesadüf eseri oldu çok güzeldi yani hersey hayatıma birden kurtarıcı gibi girmişti. Çıkmadan önce bile sürekli benimle ilgileniyodu ev adresimi öğrenmşti 2gün üst üste akşamları beni balkondan da olsa beni görmeye geliyodu:) Daha sonra teklif etti çıkmaya basladık rüya gibiydi herşey benimle ilgilenmesi kırmamaya çalışması beni kaybetmek istemediğini söylüyodu her gece arıyodu saatlerce konuşuyodk derkn geçen hafta biranda değişmeye başladı soğuk davranmayı yaptgı şeyleri söylemiyo bna msj atmyo artk bni mrk etmiyodu o böyle olunca bnde üstüne gitmye başladım değiştin sevmiyosun fln dye yok fln dyodu bn msj attım buna sıkıyosam söyle ona göre davranıyım dye evet sıkıyosun ona göre davran dye msj attı tamam dedim aradan 2saat geçti böyle gitmiyo fln dedi.. Bnde üsteledm msjlar attm bna sözler vermişti yeminler etmişti aradm gln kısa kısa konuşup kapatıyodu sebep söylemiyodu bna 2gün gözyaşı döktüm snra görşlm dedim görştk sebep sordm bn sürekli msj atamam çalışıyorm fln dedi en başlarda atıyodun ama dedim sustu dayanamadm ağladm yanında bni kaybetmek istemeyen insan ağlamama aldırış bile etmedi.. Bn onu istedgmi söyledm oda bnde seni istiyorum dedi eskisi gbi ol dedm tamam dedi barıştık smdi ama hiçbşy eskisi gbi değil çok bağlandm ve kaybtmek istemiyorum yardmcı olun lütfenn :'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?