Msj attı bnde geç cvp attıımm smdide geç cvp attım dye trip yapıyo Allahım sabır ver çıldırcaaammm
Kızlar ilişkim çok yeni henüz 3 haftalık.. Ama bizim sevgilimle tanışmamız görüşmemiz hep tesadüf eseri oldu çok güzeldi yani hersey hayatıma birden kurtarıcı gibi girmişti. Çıkmadan önce bile sürekli benimle ilgileniyodu ev adresimi öğrenmşti 2gün üst üste akşamları beni balkondan da olsa beni görmeye geliyodu:) Daha sonra teklif etti çıkmaya basladık rüya gibiydi herşey benimle ilgilenmesi kırmamaya çalışması beni kaybetmek istemediğini söylüyodu her gece arıyodu saatlerce konuşuyodk derkn geçen hafta biranda değişmeye başladı soğuk davranmayı yaptgı şeyleri söylemiyo bna msj atmyo artk bni mrk etmiyodu o böyle olunca bnde üstüne gitmye başladım değiştin sevmiyosun fln dye yok fln dyodu bn msj attım buna sıkıyosam söyle ona göre davranıyım dye evet sıkıyosun ona göre davran dye msj attı tamam dedim aradan 2saat geçti böyle gitmiyo fln dedi.. Bnde üsteledm msjlar attm bna sözler vermişti yeminler etmişti aradm gln kısa kısa konuşup kapatıyodu sebep söylemiyodu bna 2gün gözyaşı döktüm snra görşlm dedim görştk sebep sordm bn sürekli msj atamam çalışıyorm fln dedi en başlarda atıyodun ama dedim sustu dayanamadm ağladm yanında bni kaybetmek istemeyen insan ağlamama aldırış bile etmedi.. Bn onu istedgmi söyledm oda bnde seni istiyorum dedi eskisi gbi ol dedm tamam dedi barıştık smdi ama hiçbşy eskisi gbi değil çok bağlandm ve kaybtmek istemiyorum yardmcı olun lütfenn :'( :'(
canım valla sen biraz daha anlatsana kendini, stresten ölücem ben çünkü sonunda yani nedir sizin durumunuz yaaa :)) ay o kova erkeği beni yedi bitirdi yemin ederim, çok seviyorm ; ama bir o kadar da kızıyorum valla çok dertliyim ya..ya ben de kova burcuyum aynı durum bende var biliyor musun? Sevgilimi saatlerce düşünüp hayaller kurabiliyorum kafamda ama günde attığım mesaj sayısı 3 ü geçmez genelde o ilgilenir hep.
Canım burçlara inanır mısın bilmiyorum ama bir kova burcu olarak şunu tavsiye edeyim,biz öyle üzerimize fazla düşülmesinden hoşlanmayız,sıkıntı geliveriyor hemen.Çek kendini geri,bırak o merak etsin arasın mesaj atsın,ama aradığında falan soğuk davranma mesajlarına normal cevap ver
canım valla sen biraz daha anlatsana kendini, stresten ölücem ben çünkü sonunda yani nedir sizin durumunuz yaaa :)) ay o kova erkeği beni yedi bitirdi yemin ederim, çok seviyorm ; ama bir o kadar da kızıyorum valla çok dertliyim ya..
Okuduguma gore bu burclarda var biseyler. Bende kova burcuyum ve fazla ilgiye dayanamiyorum. Fazla ilgi gosterirsen sogurum, ilgi vermezsen kuserim. cok manyak bisey aslinda bu huyumu bende sevmiyorum.
Eger sevgilin benim gibiyse guzel sozlere bayilir. Ona sevgi sozcukleriyle hitab et canim, askim hayatim felan, onu sevdigini soyle, beklemedigi an guzel ask mesajlari yaz.. amaaa unutma, cok abartmicaksin.
O kovalarııın beennn....Valla 3 haftada canımdannn bezdimm yaaa
Okuduguma gore bu burclarda var biseyler. Bende kova burcuyum ve fazla ilgiye dayanamiyorum. Fazla ilgi gosterirsen sogurum, ilgi vermezsen kuserim. cok manyak bisey aslinda bu huyumu bende sevmiyorum.
Eger sevgilin benim gibiyse guzel sozlere bayilir. Ona sevgi sozcukleriyle hitab et canim, askim hayatim felan, onu sevdigini soyle, beklemedigi an guzel ask mesajlari yaz.. amaaa unutma, cok abartmicaksin.
var var, burçlarda var... biliyorum nasıl bir şey olduğunu. ben bir de oğlak burcuyum. o sevgi sözcüklerinin bini bir para, dediğin gibi işe yarıyor; ama benim sorunum birazcık daha farklı, yani bana ilgi göstermediğini düşündüğüm zamanlarda sinirlenip kızıyorum, bana ben 24 saattir hede hödö seni düşündüm diyor ve hakikaten öyle olduğunu da biliyorum; ama bir mail at arkadaşım bu nedir yaa
kendi mail atmaz, ben sabah atmayayım, öğlen hemen mail atıp niye gündüz mesajımı atmadın der mesela :)))
prinjesz eğer bir şey bulursan, bir şey farkedersen paylaş benimle arkadaşım, dert ortağıyız biz :)))
daha çok bezdirir onlar işin zor canım
canım valla sen biraz daha anlatsana kendini, stresten ölücem ben çünkü sonunda yani nedir sizin durumunuz yaaa :)) ay o kova erkeği beni yedi bitirdi yemin ederim, çok seviyorm ; ama bir o kadar da kızıyorum valla çok dertliyim ya..
Bu aradaaa ben buluşalım felan demedikce buluşalım felanda demiyooo bu kadar olur yaa benii görmeek için balkonumun altında bekleyen adam görüşelim demiyooo napıcam ben ya poooffff
Ya canım ben arkadaşın konusu dağılmasın diye fazla uzun yazmak istemedim ama belliki insanlar bizlerden çok dertli :) Şimdi kova burçları zordur ilişkide çünkü özgürlüğüne düşkündürler sık aranmaktan ikide bir mesajlaşmaktan hoşlanmazlar taraflar birbirlerinin sevgilisi olsa bile aynı zamanda kendi bireysel zamanlarının alanlarının olması taraftarıdırlar.O yüzden üstlerine fazla düşmemek gerekir,şunu itiraf edeyim birkaç ay öncesine kadar mesajların çoğunu sevgilim atardı o arar sorardı ve benim kafamda o nasıl olsa arayıp soruyor diye bir algı oluşmuştu.İşte kova burçlarında bu algıyı oluşturdun mu iş kötü hep senden bekler ilgiyi.Sonra sevgilim kendini çekti biraz o anda kendimi elimde telefon ona mesaj yazarken buldumAnlatmak istediğim bu işte,ilgiyi azaltırsan kova burcu zekidir farkeder,özler--e biz de buzdan yapılmadık-- ilgilenmeye başlar.Ha sen hiç ilgilenmemene rağmen o da yine arayıp sormuyorsa,o iş burç olayından çıkar sevmiyor demektir,postala derim...
Bir de şu önemli nokta var çok ilgi göstermeyeceğim derken de iyice soğuyup uzaklaşmamak gerekir.Günde 10 mesaj atıyorsan normalde 5 mesaj atmaya başla ama hiç ilgilenmemezlik etme,o aradığında falan da soğuk davranma hiç o zaman fena ters teper kantarın topuzunu iyi ayarlmakta mesele.Ama şunu bil ki kova burcundan öyle vik vik mesaj yazan sevgili olmaz asla,beklentin buysa mutlu olamazsın bence kova burcuyla.
Duygularını içinde yaşar,çok sever ama sık sık aşk sözcükleri seni seviyorum falan demez.Az mesaj atıyor,sık seni seviyorum demiyor diye beni sevmiyor diye düşünme yapımız böyle bizim.Ve gerçekten de gün içinde saatlerce seni düşünüp resimlerine bakıp tek bir romantik mesaj atmayabilir öyle de gıcığızSen de çok fazla seni seviyorum herşeyimsin falan deme,gizemli ol her an her dakika ne yaptığını bilmesin merak etsin,kovalar bilmece çözmeye bayılır ama çözdükten sonra da sıkılabilirler.
Ben bunları kendimden yola çıkarak yazdım tabi yükseleni farklıdır değişik özellikleri olabilir diğer kova arkadaşlar da yazarsa belki yardımcı olabiliriz
Arkadaşım ben gırgırına bakardım inanmazdım burçlara ama senin topiğin inandıracak beni,sevgilinden değilde benden bahsediyorsun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?