Kendini geri cekmekte herzaman ise yaramiyor. bende kendimi geri cekmistim ama ayrilikla sonuclandi.
Isin cok zor canim yaa, sana gore en mantiklisi neyse onu yap. sonucta sen sevgilini herkesten daha iyi tanirsin.
zaten biz kızların hisleri kuvvetli belkide o yüzden..
Bu soğuma ilgisizlik olayları olmadan önce yüzüne karşı söylemiştim senin herşeyin lafta diye çünkü hissettim yani saçmalama felan diyodu ama herşey ortada yanii..
Artık akışına göre.. Olsada bir olmasa da..
ya bu oluşan sorunların ya da onların ani değişim sebeplerinin kaynağı bizim göstermiş olduğumuz ilgimi yoksa başka bişimi ben çözemedim inan ama benim sürekli sorguladığım bir ilişkide neden hep bi taraf kaçan diğeri kovalayandır neden aynı dengede devam etmez ya da hep sorunlu kişilikler hep bize mi denk geliyo hangisi bilmiyorum hakkımızda hayırlı olsun canım
Kaçan kovalanır üzerine düşme ..
Ve erkeği çok sıkma sıkmaya gelmez bitanem.
hiç taktik yapmaya gerek yok cnm söylediklerinin aynısını yaşamış biri olarak ağzınla kuş tutsanda yaranamıcaksın diorum.burda paylaşmıştım elimi tutmaya bile kıyamayan sewgilim bi anda uzaklaştı senin yazını okuyunca kendim yazmış gibi hissettim aynı cümleler çünkü... 2 ayın sonunda ben böyle yapamıorum dedim onu bekliyomuş beni üzmemek için herhalde faceden seni sildim dedim tamam kapat telefonu dedi kapatış o kapatış. sonra aradım msj attım umursamadı bile.. yani uzaklaşıosa üstünede düşsen kendini geride çeksen bildiklerini yapıolar...
inşallah düzelir cnm ama sen yinede kaptırma kendini şimdilik
Kusura bakma belki sert olacak ama bence erkek arkadaşın seni ciddiye almıyor, gerçekten sevdiği konusunda da ciddi şüphelerim var açıkçası. :26: Sen de onu ciddiye alma ve keyfine bak, bu dünyaya bir kez geliyorsun, böyleleri için kendini harcamaya hiç değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?