Sevgilim bir anda değişti :(

Kendini geri cekmekte herzaman ise yaramiyor. bende kendimi geri cekmistim ama ayrilikla sonuclandi.
Isin cok zor canim yaa, sana gore en mantiklisi neyse onu yap. sonucta sen sevgilini herkesten daha iyi tanirsin.

Artıkk kafama göre canım, en güzeli böyleee

ya bu oluşan sorunların ya da onların ani değişim sebeplerinin kaynağı bizim göstermiş olduğumuz ilgimi yoksa başka bişimi ben çözemedim inan ama benim sürekli sorguladığım bir ilişkide neden hep bi taraf kaçan diğeri kovalayandır neden aynı dengede devam etmez ya da hep sorunlu kişilikler hep bize mi denk geliyo hangisi bilmiyorum hakkımızda hayırlı olsun canım

Aminn canımm..
Gerçekten hiç bilmiyorum hiç dengeli bi ilişkim olmadı, ve öyle bi ilişkisi olan var mıdır bilmiyorum çok merak ediyorum :)

merhaba cnm..biri kova erkeği mi dedi benımkıde kova..ve resmen anlatlanlarla uyuşuyo bırebır..sıkmıcaksın onu bu biiir..mesaj attıgında cevapla ama ust uste oyle mesajlar sureklı aramalar yapma..kavga veya tartışma varsa sakın mesajla cozmeye calısma dha da uzar..sınırlıyken ustune gıtme..cılvelı ve tatlı dıllı olcaksın aynı anlamı bı sınırlı soylersın kavga cıkar bı tatlı dılle soylersın kabul eder boyle bu kova erkeklerı sen smdı ayrılık kelımesını etmesende goz dagı ver tbıkı ama cok yenı bı ılıskı çat dıye bıtırmekten soz etmesı hıc ıyı degıl.. kendı halıne bırak kovalamasını sağla..

Kızlaaaarrrr
Şimdi yavaş yavaşş düzelmeye başladıııı yanii yine eskisi gibi oluyo sankii msj atıyo ama ben artık o attıkca atıyorum o atmaan atmıyorumm
Sonra sabahları sadece gunaydın aşkım yazardı bugün uyandım 4 msj gözlerime inanamadım
Gunaydın aşkmm, aşkların en güzelii, herşeyimm uyan artık fln gibi msjlar atmss çook mutlu oldmm tabii
ama ben yine ağır bi şekilde cvp verdim.
Dün gece de arayım mı dye msj attı bende babam yatmadı dha dye bahane uydurdumm
Sanırımm doğruu yolda ilerliyorummm

hiç taktik yapmaya gerek yok cnm söylediklerinin aynısını yaşamış biri olarak ağzınla kuş tutsanda yaranamıcaksın diorum.burda paylaşmıştım elimi tutmaya bile kıyamayan sewgilim bi anda uzaklaştı senin yazını okuyunca kendim yazmış gibi hissettim aynı cümleler çünkü... 2 ayın sonunda ben böyle yapamıorum dedim onu bekliyomuş beni üzmemek için herhalde faceden seni sildim dedim tamam kapat telefonu dedi kapatış o kapatış. sonra aradım msj attım umursamadı bile.. yani uzaklaşıosa üstünede düşsen kendini geride çeksen bildiklerini yapıolar...

Şimdilik tekrar eskiye döndü gibi canım ama bilmiyorum..

Özledim seni,özledim seni
Unuttum sanma,bekledim seni
Günlerimi günlerine bağladım
Yook gelmedin
Anladım...

Vazgeçiyorum seni sevmekten
Vazgeçiyorum seni görmekten
Terk ediyorum seni gerçekten
Vazgeçiyorum seni sevmekten

Kızlaarr bu sefer de başka bi sorun...
Çok güzel msjlaşıyoruz telefonda konuşuyoruz.
Ama buluşmak istemiyo resmen özlediğini fln söylemiyo ben buluşalım diye söylediğim zaman bahaneler buluyo çok acayip değişik bi durum anlamıyorum oynuyomu dalga mı geçiyo ne istiyo oof valla kafayı yicemmm..

Kusura bakma belki sert olacak ama bence erkek arkadaşın seni ciddiye almıyor, gerçekten sevdiği konusunda da ciddi şüphelerim var açıkçası. :26: Sen de onu ciddiye alma ve keyfine bak, bu dünyaya bir kez geliyorsun, böyleleri için kendini harcamaya hiç değmez...

Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum gerçekten sevmiyosa niye acı çektiriyo bitirsin defolsun gitsin hiç değilse bitti der çekilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…