Yazmıyım dedim ama dayanamıyorum.
Ya kızım biraz aklını basına topla.
Cocuk kacıyo sen kovalıyosun.
Girdikce havaya giriyo.
Aptal mısın sen ya?
Geri cek kendini biraz.
O tınlamıyo diye degil sen kendin icin tınlamıcaksın onu.
Biraz geri çekil.
Mesaj atma, arama.
Atıyosanda canım, aşkım, bebegim muhabbeti yapma.
Çocugu sıktıkca sıkarsın.
Kacıcak delik arar.Bu kadar düsme üstüne.
Özel olan sensin o degil.
Unutma sunu kadınlar özel varlıklardır.!
Sen kacıcaksın o kovalıcak.
Seni kaybetmekten korkuyosa zaten çabalar..
.
Noluyo arkadaslar???
aptalmisinlar havada ucusuyor
.
canım boşver tamam, konunu dağıtmayalım. kova burcu arkadaşlara ben önce kendi adıma teşekkür edeyim bu, ben de bunları bir şekilde tecrübe ettim zaten geçtiğimiz aylarda; ama şöyle bir şey söyleyeyim canım. benimki, senin sevgilinden biraz daha farklı. ben bana ilgi göstermediğini düşündüğüm zaman bunu dile getiriyorum, o da kendini savunuyor. yani bana ters ters cevap verme huyu yoktur, kendini savunur ve neden böyle yaptığını, böyle yaparken ne düşnüdüğünü anlatır. o beni tatmin etmiyor, orası ayrı; ama ters konuşmaz yani. bir de sen demeden görüşmek isteememesini kafana takma, cidden bazı şeyleri içlerinde yaıyorlar çünkü.. sen ne burcusun bu arada? söylemişsen ve ben kaçırmışsam affola :)
kızlar ilişkim çok yeni henüz 3 haftalık.. Ama bizim sevgilimle tanışmamız görüşmemiz hep tesadüf eseri oldu çok güzeldi yani hersey hayatıma birden kurtarıcı gibi girmişti. çıkmadan önce bile sürekli benimle ilgileniyodu ev adresimi öğrenmşti 2gün üst üste akşamları beni balkondan da olsa beni görmeye geliyodu:) daha sonra teklif etti çıkmaya basladık rüya gibiydi herşey benimle ilgilenmesi kırmamaya çalışması beni kaybetmek istemediğini söylüyodu her gece arıyodu saatlerce konuşuyodk derkn geçen hafta biranda değişmeye başladı soğuk davranmayı yaptgı şeyleri söylemiyo bna msj atmyo artk bni mrk etmiyodu o böyle olunca bnde üstüne gitmye başladım değiştin sevmiyosun fln dye yok fln dyodu bn msj attım buna sıkıyosam söyle ona göre davranıyım dye evet sıkıyosun ona göre davran dye msj attı tamam dedim aradan 2saat geçti böyle gitmiyo fln dedi.. Bnde üsteledm msjlar attm bna sözler vermişti yeminler etmişti aradm gln kısa kısa konuşup kapatıyodu sebep söylemiyodu bna 2gün gözyaşı döktüm snra görşlm dedim görştk sebep sordm bn sürekli msj atamam çalışıyorm fln dedi en başlarda atıyodun ama dedim sustu dayanamadm ağladm yanında bni kaybetmek istemeyen insan ağlamama aldırış bile etmedi.. Bn onu istedgmi söyledm oda bnde seni istiyorum dedi eskisi gbi ol dedm tamam dedi barıştık smdi ama hiçbşy eskisi gbi değil çok bağlandm ve kaybtmek istemiyorum yardmcı olun lütfenn :'( :'(
Nasil hemen baglandiysan o hizla cek kendini.. kapa telefonunu bi 2 gun acma pc yi 2 gun biliyorum cok zorrr ama is yap.. temizlik yap 2 gun boyunca arkadaslarinla eglen sonra bi bak bakalim pesine dusmusmu dusmemismi.. dusmediyse zaten bence yol ver gitsin.. senin 1 damla gozyasinin onda hic bi anlami yoksa.. yazik.. dedigne gore basta hersey cok guzelmis.. canim cicim gunleri iste .. sonra herzamanki gibi bozuluyo.. ama kendini ezdirme. unutmaki herseyden cok daha onemlisin.. seni uzen degil mutlu eden bi insanla beraber olmalisin..
senin ilişkine çokk ama çok benzeyen bi ilişki de bende vardı bi hafta öncesine kadar canım.. Inan bu denli benzerlikler olur açtığım konulara göz gezdirirsen anlarsın, diyeceğim o kii benim eski erkek arkadaşımda seninki gibiydi bende senin gibi yaptım o ilgiyi azalttıkca ben çıkışmaya bağrırıp çağırmaya başladım hatta iki defa ayrıldım düzeldi ama inan düzelmeleri birer hafta bile sürmedi gittikçe daha da ilgisizleşmeye başladı bende ilgisiz dvranıım madem öle dedim kendimi geri çektim o da aramıyodu bende günde en az 10 defa tel görüşmesi yapan biz 2 günde bir görüşüoduk artık hem de tel.de dayanamadım iice paranoyaklaştırdı beni zamnla ayrılma kararı aldım o kadar rahat bir şekilde kabul etti ki herşeyy ama herşeyy yalanmış diosun daha sora nelerr sölerdi bana nelerrr ne vaadlerde bulunrdu anlatsam burda sayfalar yetmez inan şu an tek düşündüğüm şey erkek denen varlıkların çok ii rol yaptıkları içten söledikleri bişi yok yani hepsi palavra kendini sakın kaptırma tatlım inan hiç bi taraflarına takmıyolar zamanı gelince sen üzüldüğünle kalıyosun maaleseff
Ben sana hakaret etmedim ki.
O senin anlayış tarzın.
Aptal dedim mi sana?
Aptal mısın dedim.
Bak arkadasım seviyo olabilirsin eyvallah ama sen böyle üstüne düsütkce o seni kullanır.
Kendini geri cek biraz.
Mantıklı davran.
Eğer kendini uzak tutarsan biraz o kadar kıymetli olursun ki.
Ve inan iliskinde o zaman uzun süreli olru.
Ama sadece nasıl hareket etmen gerekicegini bilmiyosun.
Zaten biz kızların hisleri kuvvetli belkide o yüzden..
Bu soğuma ilgisizlik olayları olmadan önce yüzüne karşı söylemiştim senin herşeyin lafta diye çünkü hissettim yani saçmalama felan diyodu ama herşey ortada yanii..
Artık akışına göre.. Olsada bir olmasa da..
anladım canım. sen çok üstüne düşmemeye devam et, ben de şu ara öyle yapıyorum. benimkinin de beni çıldırttığı zamanalr oluyor yani
ben de oğlak burcuyum, annem kovadır inanılmaz zor anlaşırız, başıma ne geldi bak :)
Eğer avatarındaki sen isen Maşallah pek güzelsin.
Daha kimler çıkar karsına..
Ama eğer bu ilişkin biterse bence biraz inzivaya çekil.
Kafanı topla.
Biraz erkeklerden uzak dur.
Hayatını yasa..
Erkekler kadınsız yapamaz ama biz akdınlar erkekler olmadan yapabiliriz.
Bunu düşün.
Evet benim teşekkür ederim..
Bende aynen senin gibi düşünüyorum
Bu ilişkimde sonlanırsa uzun bi süre hayatıma erkek sokmayı düşünmüyorum çünkü gerçekten artık çok yoruldum..
Yani, sokma boşver.
Erkeklerin köküne kibrit suyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?