Sevgilim bir anda değişti :(

Aptal mısın felan noluyoruz ?

canım boşver tamam, konunu dağıtmayalım. kova burcu arkadaşlara ben önce kendi adıma teşekkür edeyim bu, ben de bunları bir şekilde tecrübe ettim zaten geçtiğimiz aylarda; ama şöyle bir şey söyleyeyim canım. benimki, senin sevgilinden biraz daha farklı. ben bana ilgi göstermediğini düşündüğüm zaman bunu dile getiriyorum, o da kendini savunuyor. yani bana ters ters cevap verme huyu yoktur, kendini savunur ve neden böyle yaptığını, böyle yaparken ne düşnüdüğünü anlatır. o beni tatmin etmiyor, orası ayrı; ama ters konuşmaz yani. bir de sen demeden görüşmek isteememesini kafana takma, cidden bazı şeyleri içlerinde yaıyorlar çünkü.. sen ne burcusun bu arada? söylemişsen ve ben kaçırmışsam affola :)

Senin ki yinede açıklamasını yapıyomuş canım.. O açıklama yapmıyo öyle olması daha zoruma gidiyo.. Dünden beride ben ayrılıktan bahseder gibi oldum öyle olunca düzelmeye başladı sanki bilmiyorum ama umarım düzelirr..
Bu arada terazi burcuyum canım söylememiştim

anladım canım. sen çok üstüne düşmemeye devam et, ben de şu ara öyle yapıyorum. benimkinin de beni çıldırttığı zamanalr oluyor yani
ben de oğlak burcuyum, annem kovadır inanılmaz zor anlaşırız, başıma ne geldi bak :)

Ben sana hakaret etmedim ki.
O senin anlayış tarzın.
Aptal dedim mi sana?
Aptal mısın dedim.

Bak arkadasım seviyo olabilirsin eyvallah ama sen böyle üstüne düsütkce o seni kullanır.
Kendini geri cek biraz.
Mantıklı davran.
Eğer kendini uzak tutarsan biraz o kadar kıymetli olursun ki.
Ve inan iliskinde o zaman uzun süreli olru.
Ama sadece nasıl hareket etmen gerekicegini bilmiyosun.

Kendini geri cekmekte herzaman ise yaramiyor. bende kendimi geri cekmistim ama ayrilikla sonuclandi.
Isin cok zor canim yaa, sana gore en mantiklisi neyse onu yap. sonucta sen sevgilini herkesten daha iyi tanirsin.

Bence cevap yazarken üslubumuza dikkat etsek iyi olur."Aptal mısın?" falan hoş değil bunlar
Kimseyi yargılamak bize düşmez çözüm üretebileceksek cevap yazalım ve çözümlerimizi de düzgün bir üslubla paylaşalım

Canım benzer şeyleri bende yaşıyorum.O kadar ilgisizleşti ki anlatamam.Başta o çok uğraştı,demekki köprüyü geçene kadarmış.Ölsem,kalsam haberi olmaz.Ne yapıcaz hiç bilmiyorum arkadaşım,ben de çok bağlandım aynı şekilde.(

Nasil hemen baglandiysan o hizla cek kendini.. kapa telefonunu bi 2 gun acma pc yi 2 gun biliyorum cok zorrr ama is yap.. temizlik yap 2 gun boyunca arkadaslarinla eglen sonra bi bak bakalim pesine dusmusmu dusmemismi.. dusmediyse zaten bence yol ver gitsin.. senin 1 damla gozyasinin onda hic bi anlami yoksa.. yazik.. dedigne gore basta hersey cok guzelmis.. canim cicim gunleri iste .. sonra herzamanki gibi bozuluyo.. ama kendini ezdirme. unutmaki herseyden cok daha onemlisin.. seni uzen degil mutlu eden bi insanla beraber olmalisin..

senin ilişkine çokk ama çok benzeyen bi ilişki de bende vardı bi hafta öncesine kadar canım.. Inan bu denli benzerlikler olur açtığım konulara göz gezdirirsen anlarsın, diyeceğim o kii benim eski erkek arkadaşımda seninki gibiydi bende senin gibi yaptım o ilgiyi azalttıkca ben çıkışmaya bağrırıp çağırmaya başladım hatta iki defa ayrıldım düzeldi ama inan düzelmeleri birer hafta bile sürmedi gittikçe daha da ilgisizleşmeye başladı bende ilgisiz dvranıım madem öle dedim kendimi geri çektim o da aramıyodu bende günde en az 10 defa tel görüşmesi yapan biz 2 günde bir görüşüoduk artık hem de tel.de dayanamadım iice paranoyaklaştırdı beni zamnla ayrılma kararı aldım o kadar rahat bir şekilde kabul etti ki herşeyy ama herşeyy yalanmış diosun daha sora nelerr sölerdi bana nelerrr ne vaadlerde bulunrdu anlatsam burda sayfalar yetmez inan şu an tek düşündüğüm şey erkek denen varlıkların çok ii rol yaptıkları içten söledikleri bişi yok yani hepsi palavra kendini sakın kaptırma tatlım inan hiç bi taraflarına takmıyolar zamanı gelince sen üzüldüğünle kalıyosun maaleseff

Haklısın canım artık herşey oluruna göre zaten.. :)

Zaten biz kızların hisleri kuvvetli belkide o yüzden..
Bu soğuma ilgisizlik olayları olmadan önce yüzüne karşı söylemiştim senin herşeyin lafta diye çünkü hissettim yani saçmalama felan diyodu ama herşey ortada yanii..
Artık akışına göre.. Olsada bir olmasa da..

Herşeyin bi adabı var dimi arkadaşım tatlı dille belirtebilirsin fikirlerini..
Herneyse..
Nasıl hareket etmem gerektiğini bilmediğim için yardımcı olun diye böyle bi konu açtım zaten..

Eğer avatarındaki sen isen Maşallah pek güzelsin.
Daha kimler çıkar karsına..
Ama eğer bu ilişkin biterse bence biraz inzivaya çekil.
Kafanı topla.
Biraz erkeklerden uzak dur.
Hayatını yasa..
Erkekler kadınsız yapamaz ama biz akdınlar erkekler olmadan yapabiliriz.
Bunu düşün.

Benim annemde kova burcu ama hiç böyle değil canım ya annemle çok iyiyizdir:)

Artık çıldırmıyorum.. Umursamıyo gibi davranmaya çalışmıyorum çünkü umursamıyorumm O nasılsa bende öyleyim artıkkk

Evet benim teşekkür ederim..
Bende aynen senin gibi düşünüyorum
Bu ilişkimde sonlanırsa uzun bi süre hayatıma erkek sokmayı düşünmüyorum çünkü gerçekten artık çok yoruldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…