Sevgilim bir anda değişti :(

kızlar bitiş yaklaşıyo son geliyo sanırım ve ben hiç iyi değilim...

kızlar bitiş yaklaşıyo son geliyo sanırım ve ben hiç iyi değilim...

Sakin oyle dusunme, eger cok seviyorsan elinden geleni yap. Kesinlikle hicbirseyi gurur haline getirme. o aramiyorsa sen ara, o bulusalim demiyorsa sen soyle, o msj atmazsa sen at.
Emin ol hic pisman olmiyacaksin.
Yapmazsan ve ayrilirsan keskeler baslar.
Aynisi benim basimdanda gecti ve ben cok pisman olmustum.

Son düzenleme:

Şuan hiç iyi değilim ne yapcağımı nasıl davrancağımı hiç bilmiyorum.. Kendi kendime yaşıyorum ilişkiyi..

Şuan hiç iyi değilim ne yapcağımı nasıl davrancağımı hiç bilmiyorum.. Kendi kendime yaşıyorum ilişkiyi..

Bu gece yatmadan ask mesaji at. bak bu benim nisanlimin cok hosuna gidiyor. mesajinda onu neden sevdigini, nekadar sevdigini felan yaz.
ama msji kendin yaz oylesi cok daha degerli oluyor

Bu gece yatmadan ask mesaji at. bak bu benim nisanlimin cok hosuna gidiyor. mesajinda onu neden sevdigini, nekadar sevdigini felan yaz.
ama msji kendin yaz oylesi cok daha degerli oluyor

Şuan msjlaşıyoruz.. İlişkimiz komik durumda dedim
Öyle mi düşünüyosun gerçekten demiş evet dedim oda ii diye cvp atmış..
bende kendi kendime yaşıyorum bu ilişkiyi diye msj attım cvp atmadı
Bnde bncde cvp atma ben götürebileceğim yere kadar götürürüm bu ilişkiyi dedim
oda ben olmasam biyere götüremezsin tamam mı saçma sapan konuşma diye cvp attı..

bana su an biraz sinirli gibi geldi. isterse yarini bekle. hem hatalarini dusunmus olur hemde siniri azalir. ama yarini bekliyemem dersen sen bilirsin

cmm ne yap biliyonmu. msjlari birak telefon ac. bir an once konusulsun bu konu. uzattikca kotuye gidiyor cunku.

cnm yaptıgın en büyük hata ona msj atıp konuşmak aramak şuan avcunun içinde olduğunu düşünüyo ve gerçekten devam etmek ıstyosa bıle suan resmen senı süründürerek egosunu tatmin etme derdinde sakın bunu yapmasına daha fazla izin verme

bence böyle birini kaybetmekten korkma bile,erkeklerin hemen hepsinde vardır elde edene kadar cok üstüne düşüp,kaybetme korkusu yasarlar vs.sonra geçer.ama bununki biraz çabuk geçmemiş mi sence?daha sadece 3 hafta olmuş..balık baştan kokar derim ben..üstüne düşme ne yaparsa yapsın.zaten daha da üsteler de didiklersen iyice kaçıcak.

Canım mesajlarına verdiği cevaplar hiç hoşuma gitmedi benim karaktersiz biri gibi görünüyor bu öyle basit bir burç olayı falan değil seni üzer bu adam daha çok yenisiniz uzatırsan daha da acı çekersin bitince ki sonuçta bitecekmiş gibi duruyor,son bir konuşma yap ve karar ver derim

Bugünn değişir gibi oldu kızlaarr..
Ben ayrılcak gibi felan davrandım biraz yakınlaştı düzeliyo gibi sanki ..

Dua et sevgilinken değişmiş, evliyken değil.
Ayrılman daha kolay olur.
Eğer düzelmiyorsa Ayrıl Gitsin..

Yazmıyım dedim ama dayanamıyorum.

Ya kızım biraz aklını basına topla.
Cocuk kacıyo sen kovalıyosun.
Girdikce havaya giriyo.
Aptal mısın sen ya?
Geri cek kendini biraz.
O tınlamıyo diye degil sen kendin icin tınlamıcaksın onu.
Biraz geri çekil.
Mesaj atma, arama.
Atıyosanda canım, aşkım, bebegim muhabbeti yapma.
Çocugu sıktıkca sıkarsın.
Kacıcak delik arar.Bu kadar düsme üstüne.
Özel olan sensin o degil.
Unutma sunu kadınlar özel varlıklardır.!
Sen kacıcaksın o kovalıcak.
Seni kaybetmekten korkuyosa zaten çabalar..

Son düzenleme:
kimseyi kendinden çok sevme derim..sevgili kendini iyi hissettirmeli insana baktın olmuyo boşa zaman kaybetme değerli vaktini harcayacağın daha değerli insanlar bulursun zaten

Eski konularınıza bir göz attımda..
Sanırım biraz ayran gönüllüsünüz..
Daha bir kaç ay önce sevdiginiz adamın baskasıyla cıkması canınızı yakıyorken onu cok
özlediginizi söylüyorken daha biriyle cıkmaya baslayıp 3 haftada baska birine asık olmussunuz..
Ve galiba 1 degil bir kaç sevgiliniz için konu açmışsınız..
Doğum günü hediyeleri, sevgililer günü hediyeleri..
Ne tuhaf.
Her neyse!
Sizin biliceginiz is..
Ama lütfen 1.2 ay sonra gelip tekrar baska birini anlatmayın bize!
O olmadı öbürü öbürü olmadı diğeri.. Diğeri olmadı baskası durumlarından nefret ediyorum..

Son düzenleme:

Ne yani eski sevgililerimin yasını mı tutayım bumu ? Eskilere üzülüp kendimi heder mi edeyim nedir yani.. ?
Nefret ediyosan sana gel benim konuma yorum yap diye ısrar eden yok yapma arkadaşım!
Allah Allah ya kime ne benim hayatımdan, yaptıklarımdan benim hakkımda bişey bilmeyen kimse yaşadıklarım hakkında da yorum yapamaz tamam mı ? Haddini bil!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…