Sevgilim biseksuel

Ay adam birde 40 yaşında mi??? Tam aradığım kişi dediği 40 yaşında biseksuel. Allah'ım aklima mukayyet ol...

Adamın sapkın olduğunu herkes yazmış önceki konuda sayfalarca diller dökülmüş ama konu sahibesinin bir kulağından girmemiş bile...adamın diğer erkeklerle vuruşmuş olmasına gelinceye kadar, 39 yaşındayken 19 yaşında bir çocukla 'ciddi' ilişki yaşaması var. Bunun üstüne yazacak bir şey yok sanırsam.

Biseksüel konuları da revaçta bu aralar. Aksiyonu bol diye sanırım...

Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim.
Aynen, "hele bir sevgili olalım onu kendime bağlarım" hiç geçmedi içinizden yani. Bu adam biseksüel falan değil gay. Farkındaysanız sizinle imkansız ilişkide. Yani yaş farkı var zaten bitecek. Bir iki sene sizinle oyalanır. Ya sizin hisleriniz davranışlarınız değişir ya da sana bunu yapamam baban yaşındayım sen daha iyilerine layıksın palavraları sıkıp dehler sizi.
Zaten sizi yurt dışına postalamak niyetindeymiş, git yüksek lisans yap diyormuş.

Elinin altında göstermelik bir kadın bulunsun kim olduğu fark etmez. Hiç evlenmemiş çünkü sizin gibi biri hiç çıkmamış karşısına, hep sizi beklemiş değil mi? Aynı kişi misiniz bilmiyorum ama biri daha vardı böyle 40'lı yaşlarda amcayla takılan "bana çok saygı duyuyor elimi tutmaktan öteye gitmiyor" diyen.

Hadi yaşınız çok genç safsınız iyi niyetlisiniz, yazdıklarımızdan bir soru işareti yanmıyor mu kafanızda? Aranızda uçurum var, yaş farkı kadar cinsel kimlik uyumsuzluğu var. Bir adamın gay olduğunu bilip yine de ilişkiye devam etmenin tek bir nedeni olur. Maddiyat. Size hayır diyemeyeceğiniz imkanlar mı sunuyor?

Ben de normalde istemezdim ama aşk işin icine girince insan oluyor. Tam ostedigim gibi birisi ama şansıma biseksuel
Her ne kadar değilim deseniz de homofobiksiniz, tıpkı "benim de lgbti arkadaşlarım var yani homofobik değilim" diyenler gibi :)

İçinize sinmeyen biriyle devam edemezsiniz, size göre değil bu kişi.

Ya gerçekten böyle bir durumu kabul edecek misiniz evlenecek misiniz? Büyük konuşmayayım ama gerçekten mide bulandırıcı bir durum öyle aşk yerin dibine batsın.

Hala sevgim ağır basıyor diyorsun ya..seviyorsan evlen ne diyelim.

Daha açık fikirli olmaya çalışabilirsin ancak dikkatli ol, biseksüel değil gay olabilir ve o duygusunu bastırmak için senle olabilir. Böyle bir durumda sadece kullanılırsın… Biseksüel sayısı da çok az çünkü, genelde bir cinse ilgi daha fazla oluyor. Herkesin kaldırabileceği bir şey değil, yapamayacaksan baştan bitir bence. Ha yapacaksan da kendine düşünüp işkence etmeyi bırak, ona da bildiğini söyle. Belki o bilmeni kaldıramayacak…

İlişkiye baslamadan adamın durumunu biliyormussunuz zaten.
Prolem edilen nedir ?
E bırakın madem,ayrılın.
Ben anlayamadım sizi.
Başka bir erkekle birlikte olduktan sonra ilişkinin içeriği ne fark edecek ?
Gereksiz bir çaba.
Üstelik sizin aldatılma ihtimaliniz daha yüksek.
Bir kadın için aldatılma oranı hem cinsleri ile sinirliylen sizde bir sinirin olmayışı mi tedirgin ediyor
Tuhaf bir konu,içeriği garip.

Bu durum heteroseksüel birini rahatsız eder. Sizin de içinize sinmemiş. Neden böyle bir ilişkiye başladınız?

Ya biseksüel olması sorun değil söylememesi büyük sorun, bir de çevremde gördüğüm kadarıyla biseksüelim diyen erkekler tam olarak gayliğini kabul edememiş tipler oluyor ve sonunda aldatıyor, daha rahat yaşamak için kadını kullanıyor ya da tamamen eşcinselliğini kabul ediyor. Bu arada aktif de olsa farketmez, yine aynı şey, ilişkiyi etken ve edilgen görme kafasından çıkamayanların uydurması o.

Burada herkes buna olumsuz yorum yapar yaşayacak tahammül edecek olan sensin o yüzden hassas konu bunlar bence bir uzmandan yardım almak daha mantıklı

"Homofobik" olmaktan niye korkuyorsunuz?
İnsanın bir fıtratı vardır.
Kadın yada erkek.
Hoşlandığımız insanlarda karşı cins.
Kendi cinsiyetine ilişkiye girmiş birisi benim midemin, aklımın, kalbimin kabul edebileceği bir şey değil.

Öte yandan farklı cinsiyetlere meyli olan insanlar için saygı duymak olarak adlandırmamakla birlikte yolda böyle bir insanla karşılaşınca dövüp, sövüp, öldürüp, kötü davranmıyoruz, korkmuyoruz ki.

ayyy ömrünü ziyan etmekte olan bir genç daha, dur kız yetiştim. ya ne yakışıklı gençler var ya piyasada, işinde gücünde dürüst ve en önemlisi GEY değil. canısı delirdin mi acaba?
bu homofobiklik değil, gitsin sevişsin kimle sevişcekse ama senin sevgilinse ne geçmişinde ne geleceğinde erkeklerle yatmış kalkmış olamaaz olmamalı.
bu adamdan olmaz anneeem, senin bi büyüğün yok mu akıl vercek. hem yaşlı hem gey, cidden yokluk yaşıyor kk kadınları inanılmaz.
çok daha iyilerine layığım de ve ayrıl lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…