- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.219
- 898
Ay adam birde 40 yaşında mi??? Tam aradığım kişi dediği 40 yaşında biseksuel. Allah'ım aklima mukayyet ol...
Ay adam birde 41 yaşında mi??? Tam aradığım kişi dediği 41 yaşında biseksuel. Allah'ım aklima mukayyet ol...
Amann gece gece tiksindim . Adam bu yaşa kadar Harran ovasına dönmüştür.Aynı adamsa: şu an adam 43 , konu sahibi 23 yaşında.
O bildiğimden habersiz kandırdığını sanıyor. Yanlış ifade ettim resmen sır sakliyor benden.
Aynen, "hele bir sevgili olalım onu kendime bağlarım" hiç geçmedi içinizden yani. Bu adam biseksüel falan değil gay. Farkındaysanız sizinle imkansız ilişkide. Yani yaş farkı var zaten bitecek. Bir iki sene sizinle oyalanır. Ya sizin hisleriniz davranışlarınız değişir ya da sana bunu yapamam baban yaşındayım sen daha iyilerine layıksın palavraları sıkıp dehler sizi.Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim.
Her ne kadar değilim deseniz de homofobiksiniz, tıpkı "benim de lgbti arkadaşlarım var yani homofobik değilim" diyenler gibi :)Ben de normalde istemezdim ama aşk işin icine girince insan oluyor. Tam ostedigim gibi birisi ama şansıma biseksuel
Daha açık fikirli olmaya çalışabilirsin ancak dikkatli ol, biseksüel değil gay olabilir ve o duygusunu bastırmak için senle olabilir. Böyle bir durumda sadece kullanılırsın… Biseksüel sayısı da çok az çünkü, genelde bir cinse ilgi daha fazla oluyor. Herkesin kaldırabileceği bir şey değil, yapamayacaksan baştan bitir bence. Ha yapacaksan da kendine düşünüp işkence etmeyi bırak, ona da bildiğini söyle. Belki o bilmeni kaldıramayacak…Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.
Sunu ben yapinca niye dislike aldim yaaİğrenç ötesisiniz ikinizde midemi bulandırdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?