- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Peki ben hulyadan hoslaniyorum derse bu daha mi kabul edilebilir? Yani konu ben seni degil baskasini istiyorum olmamali mi? Bizi tercih ettigi kisiyle yarisamayacak olmak ise mesele bizi 178 boyunda afeti devran bir kadin icin birakmasi daha mi kabul edilebilir? O kadinla da yarisamaz cogu turk kadini:)Ya ilişkiniz heyecanını kaybettiğinde, ben artık Hüseyin'den hoşlanıyorum ve ayrılalım derse? Benim aklıma hep bu ihtimal gelir.
O kadar açık fikirli değilim çünkü.
Birinin hayatına saygı duymak başka, öyle bir hayat yaşayan birini kendi hayatıma dahil etmek başka.
Bu da homofobi midir bilmiyorum.
Ne bileyim, ihanet mesela. Her türlü mü ihanettir, bir kadınla aldatılmak daha mı iyidir?
Çok karmaşık benim için bu konu.
Hem en başından beri biliyorsanız, bunu da o zaman hesaplamanız gerekmez miydi?
Beni en başından beri kandırmış birine, heteroseksüel de olsa sevgi beslemekte zorlanırdım ben mesela.
Konu elbette başkasını istemekten rahatsızlık fakat işler zaten o raddeye geldiğinde, insanın içindeki karanlık ortaya daha çok çıkar ve bu kabullenilmez olabilir diyorum. Kendim de emin olamadım o nedenle sorular sordum durdum.Peki ben hulyadan hoslaniyorum derse bu daha mi kabul edilebilir? Yani konu ben seni degil baskasini istiyorum olmamali mi? Bizi tercih ettigi kisiyle yarisamayacak olmak ise mesele bizi 178 boyunda afeti devran bir kadin icin birakmasi daha mi kabul edilebilir? O kadinla da yarisamaz cogu turk kadini:)
Anlasilabilir bir durum. Ama tabi ozunde cok karsilasmamak yatiyor. Sex and the city deki ‘carrie’ bile biseksuel diye cillop gibi sevgilisinden ayrildiysa bizim ulkede henuz boyle karsilanmasi dogalKonu elbette başkasını istemekten rahatsızlık fakat işler zaten o raddeye geldiğinde, insanın içindeki karanlık ortaya daha çok çıkar ve bu kabullenilmez olabilir diyorum. Kendim de emin olamadım o nedenle sorular sordum durdum.
Belki sizin dediğinizdir akla yatkın olan ama benim zihnim o kadar açık fikirli değil işte. Algılamakta zorlanıyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum.
Çelişki??Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor.
Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.
Sizinle tartismaya girmeyecek kadar bilincliyim o bana yeter :)böyle bir cevap verdiğiniz gore son derece eğitimsiz ve igrenilecek hayati olan sizsiniz. İnsanı zorla sinirlendiriyorsunuz bir de 33 yaşındasınız ben 15 yaşındayken boyle bir tepki koymazdim. En kısa sürede daha az yabani olmanızı umuyor ve 2023 yılı ile tanımanız tavsiye ediyorum.
Iliskiye baslamadan once biliyorsaniz, nasil sizi kandirmis olabilir? Biseksuel bir erkegin diger erkeklerle yatmis olacagini anlamadiniz mi?ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum
Hakli olabilirsiniz fakat son derece rasyonel sekilde uygun olmaması sonucuna verilince ayrılma durumu duygusal bir canlı olan insanın fıtratına terstir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi bir durum varsa kestirip atmak yerine bununla mücadele etmek sevdiğim kişiyle sevgimi daha çok yansıtır. Yine de teşekkür ederim çünkü bu düşüncenin üzerime gitmek belki de sorunu çözen bir durum olacak.
Yahu bu derece neyin yokluğunu yaşıyorsun be kızım? Hiç mi aklın fikrin, öngörün yok, senden bunca büyük yaşta bir adamı, üstelik gay iken kendine koca mi yapacaksın, çocuğuna baba mı yapacaksın? Dışarda gencecik, yaşıtın, pırıl pırıl gençler illaki var ve birgün karşına çıkacak. Kendine paravan bir evliliği mi yakıştırıyorsun! Seni gerçekten seviyor mu sanıyorsun, gençliğine yazık, yol yakınken dön...Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.
Bana yönetimini söylemedi ve benim bildiğimden habersiz. Uzun hikaye ama ben bir şekilde eminim ve inanılmaz derecede herkesten saklıyor. Ailesi asla bunu kaldıracak bir aile değil.
ilişkiye başlamadan biliyordum demişsinizMerhaba arkadaşlar.
Sakın ha sakın Hamile kalıp Çocuk yapma.. Karar verirken 10 kere düşün 1 kere uygula hatta bu adamla 100 kere düşünüp 1 kere uygula...Merhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?