sevgilim bnden ne saklıo

Sevgilin kaç yasinda çünkü böyle şeyleri çocuklar yaparda

İnsanların bazı sınırları vardır, zorlayınca savunmaya geçerler.. Birde sinirleri vardır, yıpranınca kendilerini önce savunur sonra karşısındakini takmıyorum seni moduna girerler.. Sanırım siz ikisinide zorlamışsınız. Geri durun, dönerse sizindir.. Dönmezse boş verin, birde diğer arkadaşların dediği gibi io biçindeki kelimeleri okumak cidden sabır işi

ayy burdaki bu tip konuları okudukça çıldıriciiiiiimmm..
ya madem seni eklemiyor sen de onu engelle neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi ya saçmalama lütfen sen bi bayansın yaşın küçük de değil artık beni ekle de ekle mi diyosun adama.
sen de engelle onu sonra de ki eklemene gerek ben zaten engelledim seni.
yani şu dünyada bir tek erkek sizin hayatınızdakiymiş de o gidince dünya başınıza yıkılacakmış gibi düşünmeyin kendinizi ezdirmeyin ya

Valla bence aranizda bir iliski yok. Adam sevgilisi oldugunu kimse bilmesin derdinde, arayista bence. Potansiyel adaylar seni gorup kacmasin diye seni silmis diye dusunuyorum.

Adama bir noktaya kadar hak veriyorum, sifre isteyen olgunlukta birini ben olsam cekemezdim(ben de 28im). Coluk cocukla ugrasacak enerji 25 yasindan sonra azaliyor.

Sevgilin kaç yasinda çünkü böyle şeyleri çocuklar yaparda
Arkadaşın kendisi de adamın facebook hesabını açıp kontrol etmek isteme gibi bir çocukluk yapıyor olduğundan doğal bence.

canım benim derdim sosyal ortam deil sölediğime saygı duyulmasını istiyorum sorun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…