sevgilimle aramızda sorun çıkıo hep tartısıyoruz ozellkle sosyal medya yuzunden beni sildi ve eklemio şimdide şifresinide vermedi zaten ama sadce eklmesni istiyorum ayak dirio bni sevse böle davranmazdı heralde bu bu kadar zor bişi deil ayrılık sebebimiz olcak bu artık siz olsanız napardınız bencil davranıo bu bi konu bile olmamalı aramızda
İnsanların bazı sınırları vardır, zorlayınca savunmaya geçerler.. Birde sinirleri vardır, yıpranınca kendilerini önce savunur sonra karşısındakini takmıyorum seni moduna girerler.. Sanırım siz ikisinide zorlamışsınız. Geri durun, dönerse sizindir.. Dönmezse boş verin, birde diğer arkadaşların dediği gibi io biçindeki kelimeleri okumak cidden sabır işi
ayy burdaki bu tip konuları okudukça çıldıriciiiiiimmm..
ya madem seni eklemiyor sen de onu engelle neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi ya saçmalama lütfen sen bi bayansın yaşın küçük de değil artık beni ekle de ekle mi diyosun adama.
sen de engelle onu sonra de ki eklemene gerek ben zaten engelledim seni.
yani şu dünyada bir tek erkek sizin hayatınızdakiymiş de o gidince dünya başınıza yıkılacakmış gibi düşünmeyin kendinizi ezdirmeyin ya
Valla bence aranizda bir iliski yok. Adam sevgilisi oldugunu kimse bilmesin derdinde, arayista bence. Potansiyel adaylar seni gorup kacmasin diye seni silmis diye dusunuyorum.
Adama bir noktaya kadar hak veriyorum, sifre isteyen olgunlukta birini ben olsam cekemezdim(ben de 28im). Coluk cocukla ugrasacak enerji 25 yasindan sonra azaliyor.
Yahu facebook sayfasına bakıp neyi anlayacaksınız çok merak ediyorum.
Adam zaafını bulmuş seni parmağında oynatıyor sende buralarda ağlıyorsun.
Takıntın saçma sapan bir sosyal ortam. Ayrıl da adamda rahat etsin sende